laba,
geriausia skalbti su visom priemonem kartu, sa8 milteliai +minkstiklis+baliklis arba TRYZYME, dar kartais galima ipilti loco i antra stalciuka skalbiankes
kaip zinote jau rugseji 15proc rinkiniui milteliu 2,25kg+minkstiklis

o kur galima pamatyti visa AMWAY produkcija?

QUOTE(Naira @ 2009 09 04, 11:22)
Parašiau až.
Amway produktus galima pažiūrėti įvairiuose Amway puslapiuose. www.amway.com ir t.t. bet prekių asortimentas šiek tiek skiriasi, nes kiekvienoj šaly, kur yra atstovybė, į rinką įsileidžia šiek tiek kitokius produktus. Tai viskas priklauso kuri rinka domina.
Kas turit licenzijas ir planuojat jas prasitęsti, paklauskit savo sponsoriaus apie paskatinimo programą

QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 09 03, 16:00)
laba,
geriausia skalbti su visom priemonem kartu, sa8 milteliai +minkstiklis+baliklis arba TRYZYME, dar kartais galima ipilti loco i antra stalciuka skalbiankeskaip zinote jau rugseji 15proc rinkiniui milteliu 2,25kg+minkstiklis
geriausia skalbti su visom priemonem kartu, sa8 milteliai +minkstiklis+baliklis arba TRYZYME, dar kartais galima ipilti loco i antra stalciuka skalbiankeskaip zinote jau rugseji 15proc rinkiniui milteliu 2,25kg+minkstiklis
Skaiciavot kiek skalbimas tada kainuoa?

QUOTE(lialka @ 2009 09 04, 12:03)
Skaiciavot kiek skalbimas tada kainuoa?
Jei domina pasikniskit info internete, kur yra irodyta ivairiu saliu ekspertu testavimuose, jog Amway yra patys brangiausi milteliai (10 kartu lenkia savo kaina) pasaulyje lygiant su ANALOGISKAIS (savo chemine sudetim ir skalbimo kokybe!!!) kitu firmu milteliais. Vakar ieskojau. Radau sociai info rusu, anglu kalbomis. Taigi dabar niekas neitikins kad skalbt nemoku ar kad sie milteliai yra ekologiski. Na nesu kvaila
Todel nuo sio menesio atsisakiau ir dvejus metus turetos licenzijos, nes supratau, kad cia pinigu svaistymas. Prekiaut nemoku, nes negaliu meluot klientams (kad vitaminai naturalus ar pan.), taigi man licenzija neatsipirko net.

meluot, kad vitaminai natūralūs???? Kur čia melas???
Dėl mitelių. Pasaulyje yra iš ko rinktis, bet iš ko rinktis Lietuvos rinkoje?
Pasaulyje ir tas pats Fairy yra kitos kokybės, bet LT jis skiriasi nuo Fairy Danijoj.
Čia nereikia niekam nieko meluot, kas vartoja vitaminus normaliai mato skirtumą patys, niekam čia nieko nereikia įrodinėt.
Todel kad vitaminai YRA nenaturalus!!! Naturalus buna morkoj, obuoly, pomidore ir t.t. Nu bukit zmones, neberodykit savo neisprusimo ir neklaidinkit nenumananciu zmoniu! Nera dar israsta naturaliu vitaminu tablete!!!! Ir pati Amway teigia, kad papildai gaunami is EKO ukiu gaunamu zaliavu, o ne kad naturalus! Ar skirtuma jauciat??? Nebukit tokie naivus. Galu gale pasiskaitykit ekspertu isvadas,palyginimus ir t.t.
QUOTE(lialka @ 2009 09 04, 11:21)
Todel kad vitaminai YRA nenaturalus!!! Naturalus buna morkoj, obuoly, pomidore ir t.t. Nu bukit zmones, neberodykit savo neisprusimo ir neklaidinkit nenumananciu zmoniu! Nera dar israsta naturaliu vitaminu tablete!!!! Ir pati Amway teigia, kad papildai gaunami is EKO ukiu gaunamu zaliavu, o ne kad naturalus! Ar skirtuma jauciat??? Nebukit tokie naivus. Galu gale pasiskaitykit ekspertu isvadas,palyginimus ir t.t.
Man tik įdomu

QUOTE(lialka @ 2009 09 04, 12:21)
čia tiesiog kabinėjimasis prie žodžių "natūralus", "nenatūralus", o ne prie esmės. Man labai patinka būti toj vietoj neišprususia ir kvaila, todėl ir pratęsiu licenziją. Kiekvieno teisė rinktis

Aciu visoms, uz info

QUOTE(Ligita69 @ 2009 09 04, 12:42)
Man tik įdomu
Visais produktais taip smarkiai nusivylėte ? Ar vis dėlto yra nors viena gera prekė iš Amway ? O tuos "nenatūralius" toliau gersit, ar jau dabar eisit į vaistinę pirkti kai prireiks ? Galbūt neturit pažįstamo vaistininko, kuris papasakotų, kokiu šlamštu jie ten prekiauja
Žinoma ir ten yra gerų vitaminų, bet jie ir kainuoja panašiai kaip Nutrilite 

Nenusivyliau universaliu LOC, indu plovikliu, virtuves valikliu, orkaiciu valikliu, plauku serumu, sampunu, burnos skalikliu. Neblogas tualeto valiklis. Visiskas niekas yra vonios valikis (papurskus iskart kosulys ima, nors nebuvau iki tol alergiska + labai prastai valo, net drisciau pasakyt beveik visai nevalo), duso valiklis. Dar del langu valiklio- smirda labai. Paziurejus i sudeti galima rast analogu, tik pigesniu (cia apie skiedziama), o apie putas langams, tai galiu pasakyt, jog irgi smirda, bet analogu nesu bandzius, nors nepasakyciau, kad nuvalo puikiai, bet kabinetis prie to nenoriu, nes vis tik neblogai valo.

Zodziu, jei tureciau tinkla po savim, as galbut ir leisciau sau pirkti papildus, nes ju nepeikiu apskritai, bet kadangi tinklo neturejau, tai mokejau uz viska grynais (ne premijiniais) pinigais, todel vis tik renkuosi papildus kitu kompaniju. Dabar net atsisakiusi licanzijos vis tiek kai ka naudosiu ir is sios kompanijos (parasiau auksciau, kas patiko). Nemanykit, jog ilendu cia jus paerzint. Tiesiog nenukenciau ir issakiau savo nuomone ir tai, kur dazniausiai pasakoma netiesa (tikrai nemanau, jog piktybiska, bet is nezinojimo ir uzsispyrimo patikrint tiesas). Pati juk bendrauju su Amway zmonemis, nes buvau viena is ju. Matau, kad pyksta uz mano kritika, tai nutyliu... ir matau, kad yra remiamasi VBS (viena bobute sake) informacijos saltiniais ir tikima jais labiau uz mokslinius irodymus ir medikus.

Mano komentarai ne tam, kad priešatarauti, o paaiškinti kitiems. Tegu patys atsirenka ar išbando kas ir kaip.
Tikrai smirda ir kvepėt negali, nes pagamintas amoniako pagrindu, o dėl to, kad jis naudojamas tam, kad juo nuvalius stiklas nerasotų.
Skalbimo mlteliai tik neblogi (patinka kvapas, kad gerai istirpsta ir gerai issiskalauja), bet pagal kaina skalbia siaip sau. Visas demes net menkas turiu isskalbt rankomis pries skalbima arba kartais net po skalbimo, tai tikrai nedziugina, turint vaiku tepliuzu.
Apdorok su pre-wash.
Išvaliau net kelių metų senumo obuolių dėmę, kavos dėmes. Tiesiog apdirbt reikia karštam vandenį. Jei Tau nesigauna, tegu parodo sponsorius kaip apdorot dėmes, jo toks darbas mokyti savo žmogų.
Dezodoranto tikslas sulaikyti kvapą, bet ne prakaitą. Pati logiškai pagalvok, jei neprakaituoji, tai kur tas prakaitas pasideda, jei užkemšama oda?
Dėl tušo negaliu sakyt nei už, nei prieš. Man nuo visų tušų ašaroja akys, nesvarbu kokios firmos bandžiau. Iš pradžių maniau, kad firmos kaltos, bet matyt mano akys alergiškos ir tiek.
Aš perku šiuos vitaminus, nes per 6 metus jie man pasiteisino. Jų dėka mano liga kontroliuojama, jų dėka vaiko kraujas normos ribose, nes kitų vitaminų ji nenorėjo valgyt, ir šiaip su maistu problemos, tik vitaminų dėka vaikas neserga dažnai. Ir pirksiu juos čia, nes gausiu dar bonusą už lojalumą, ko man neduoda vaistinės ir pan.
Ir pati juk puikiai žinai, turėdama licenziją ir būdama nepatenkinta produktu, gali jį grąžinti per 90 dienų nesvarbu kiek sunaudojai. O kaip įprastoj parduotuvėj? Prisiperki žmogus priemonių po 3 lt ir išmeti po to 30 lt nes nė velnio nesulauki rezultato. Skūpas moka du kartus.
Čia mano asmeninė nuomonė, o žmonės patys turi pabandyti ir nuspręsti kas tinka ir patinka jiems.
QUOTE(lialka @ 2009 09 04, 13:59)
... jog irgi smirda, bet analogu nesu bandzius, nors nepasakyciau, kad nuvalo puikiai, bet kabinetis prie to nenoriu, nes vis tik neblogai valo.
Tikrai smirda ir kvepėt negali, nes pagamintas amoniako pagrindu, o dėl to, kad jis naudojamas tam, kad juo nuvalius stiklas nerasotų.

Apdorok su pre-wash.
Visiskai nepasiteisino baliklis. Absoliuciai jis man neiseme demiu: nei barstant ant dregnos demes miltukus, nei padarant is tu granulyciu pasta, nei apskritai istirpinant ir mirkant. Efektas nulinis.
Išvaliau net kelių metų senumo obuolių dėmę, kavos dėmes. Tiesiog apdirbt reikia karštam vandenį. Jei Tau nesigauna, tegu parodo sponsorius kaip apdorot dėmes, jo toks darbas mokyti savo žmogų.
Piestukinis dezodorantas... gabut kuriam laikui sulaiko kvapa, pakaitavimo tikrai nesulaiko. Sudetis, nera nekalta, taig isvada pasidariau, kad buciau nusipirkus uz ta suma 5 kitu firmu dezodorantus, nors ir perpus mazesnius, bet juk ne penkiagubai mazesnius, o tik dvigubai.
Dezodoranto tikslas sulaikyti kvapą, bet ne prakaitą. Pati logiškai pagalvok, jei neprakaituoji, tai kur tas prakaitas pasideda, jei užkemšama oda?
Tusas nepatiko, bet cia jau kiekvieno skonio reikalas, man patinka labiau isryskinantys blakstienas, todel nepatiko, o siaip, kas megsta naturalesnes blakstienas, toms tinka.
Dėl tušo negaliu sakyt nei už, nei prieš. Man nuo visų tušų ašaroja akys, nesvarbu kokios firmos bandžiau. Iš pradžių maniau, kad firmos kaltos, bet matyt mano akys alergiškos ir tiek.
Is papildu esu pirkusi gliukozamina. Bet kaip isaiskejo... kitaip nei rekomenduoja, jo pagal esama sudeti reikia naudoti ne 1, o dvi tabletes per para, nebent zmogus neturi absoliuciai jokiu nusiskundimu ir geria papildus siaip sau. Del kitu papildu...
Kainuoja geri butent BEVEIK tie pat, o ne tiek pat. Jei tas beveik 10-20 Lt tai as vis tiek pasirinksiu kitus.

Aš perku šiuos vitaminus, nes per 6 metus jie man pasiteisino. Jų dėka mano liga kontroliuojama, jų dėka vaiko kraujas normos ribose, nes kitų vitaminų ji nenorėjo valgyt, ir šiaip su maistu problemos, tik vitaminų dėka vaikas neserga dažnai. Ir pirksiu juos čia, nes gausiu dar bonusą už lojalumą, ko man neduoda vaistinės ir pan.
Ir pati juk puikiai žinai, turėdama licenziją ir būdama nepatenkinta produktu, gali jį grąžinti per 90 dienų nesvarbu kiek sunaudojai. O kaip įprastoj parduotuvėj? Prisiperki žmogus priemonių po 3 lt ir išmeti po to 30 lt nes nė velnio nesulauki rezultato. Skūpas moka du kartus.
Čia mano asmeninė nuomonė, o žmonės patys turi pabandyti ir nuspręsti kas tinka ir patinka jiems.
Kiek bandėme pastų, tai geresnės už amway neradome. Tik būtinai reikia daryti pertraukas, nes valant daugiau kaip metus dantys pripranta ir nėra to efekto.
LOC nusivyliau, nėra toks geras viskam kaip reklamuojama. Vaiko drabužių dėmes pabandžiau su LOC ir fairy. Dabar naudoju tik fairy - vaikinas švarus ir nedėmėtas.
LOC nusivyliau, nėra toks geras viskam kaip reklamuojama. Vaiko drabužių dėmes pabandžiau su LOC ir fairy. Dabar naudoju tik fairy - vaikinas švarus ir nedėmėtas.