Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(carela @ 2009 02 25, 22:52)
sveikos,as tai naudoju keunes atstatancia kauke,super sviesintiem plaukam,kolkas ji vienintele kurios poveiki pajauciau simtu procentu smile.gif

Kur vilniuj jos butu galima isigyti?kaina?kiekis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 26, 14:29)
aha kosmada prie manes arciausiai  lotuliukas.gif bet siek tiek atgraso tai, kad daugelis nupasakoja, kokia ji sintetine... o man patinka naturalesni produktai.

nenaudok jos nuolat. koki karta,kai noresi svelnumos pojucio
((nera daiktas sis brangus.. - pabandyk ir suzinosi,ar tau ta svelnuma ir minkstuma suteikia))
o plauko maitinimui naudok kitas specialias arba apskritai naturalias kaukes (yra isradinguju temuke mirksiukas.gif )

Atsakyti
As labai noriu orising coco, matrix sleek look, tigi metines, biotraiment baltos,..bet kad visos apie 30-40lt uz nedideli kieki ir kadangi daug turiu,tai nepirkt koki pusmeti reiketu..nzn kaip istversiu sad.gif pasakykt kad sitas bandet ir jos visai neglotnina ir sunkumo nesuteikia smile.gif) ramiau miegosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 02 24, 06:11)
As turiu nusipirkus TBS drekinancia kauke su braziliskais riesutais berots. Pardaveja tiek isgyre, o ji visiskas sh... atsiprasant doh.gif  Ji dedama ant dregnu plauku dar pries plaunant sampunu. Tai plauka tik dar labiau issausino. Nu labai nusivyliau, o ir smirda. Ka esu isbandzius, tai kerastases kaukes tikrai geros. Dabar galvoju pabandyti hempz, keunes arba gosh firmos kauke, Tik neapsisprendziu blush2.gif  Gal kas esat ka nors is siu firmu kaukiu bande ir turit atsiliepinu? blush2.gif
Papildyta:
Atsiliepimu tai yra 4u.gif

o man TbS patinka ,tik aš išsitepu vakare ir miegu su ja per naktį thumbup.gif
Hempz man nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 26, 16:00)
nenaudok jos nuolat. koki karta,kai noresi svelnumos pojucio
((nera daiktas sis brangus.. - pabandyk ir suzinosi,ar tau ta svelnuma ir minkstuma suteikia))
o plauko maitinimui naudok kitas specialias arba apskritai naturalias kaukes (yra isradinguju temuke mirksiukas.gif )

man labiausiai patinka aliejines kaukes ax.gif siuo metu nenaudoju nei vienos chemines, pirktines blush2.gif tik balzama "natura siberika"
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 26, 22:00)
As labai noriu orising coco, matrix sleek look, tigi metines, biotraiment baltos,..bet kad visos apie 30-40lt uz nedideli kieki ir kadangi daug turiu,tai nepirkt koki pusmeti reiketu..nzn kaip istversiu sad.gif pasakykt kad sitas bandet ir jos visai neglotnina ir sunkumo nesuteikia smile.gif) ramiau miegosiu smile.gif

Galiu apie kelias kaukytes papasakoti 4u.gif Orising coco - nereali, turiu dar vienam sykiui, taupau, nes niekur neberandu pirkti doh.gif . Sita kauke paglotnina, susvelina mano blondiniskai dazytus plaukus. Biotraiment balta, tai man labai suelektrina plaukus, tikejausi geresnio rezultato, daugiau nepirksiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valdonė: 27 vasario 2009 - 09:14
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 26, 22:00)

Bandziau biotraiment balta: nepatiko, neglotnino o dar labiau pute, plaukai kieti buvo.... vos ne vos sunaudojau doh.gif
Jau sutaupei 40 litu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KHERERA @ 2009 02 27, 10:32)
Bandziau biotraiment balta: nepatiko, neglotnino o dar labiau pute, plaukai kieti buvo.... vos ne vos sunaudojau doh.gif
Jau sutaupei 40 litu lotuliukas.gif

aciu!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(valdonė @ 2009 02 27, 10:14)
Galiu apie kelias kaukytes papasakoti  4u.gif  Orising coco - nereali, turiu dar vienam sykiui, taupau, nes niekur neberandu pirkti  doh.gif . Sita kauke paglotnina, susvelina mano blondiniskai dazytus plaukus. Biotraiment balta, tai man labai suelektrina plaukus, tikejausi geresnio rezultato, daugiau nepirksiu.  4u.gif

aciu uz info, tikrai apie balta biotraiment nebesvajosiu thumbup.gif o del coco is kur esi? Kaune Hyper maximos, Molo ir megos eurovaistinese pasirinkimas neblogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 27 vasario 2009 - 10:34
Sveikos 4u.gif
Na man BioTreatment geltona serija patiko , bet ilgiau ją panaudojus , labai pradejo plaukai riebaluotis , tai teko keisti smile.gif Dabar mastau , kokią čia dar išbandyti būtų galima šviesiems plaukams labiau pritaikytą g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 26, 14:29)
aha kosmada prie manes arciausiai  lotuliukas.gif bet siek tiek atgraso tai, kad daugelis nupasakoja, kokia ji sintetine... o man patinka naturalesni produktai.

tik Gaia kauke Eurokose kainuoja apie 7 lt, o kosmadoje - 13 LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 02 27, 13:03)
tik Gaia kauke Eurokose kainuoja apie 7 lt, o kosmadoje - 13 LT  doh.gif

blink.gif blink.gif koks siaubas.
dekui kad pasaket bigsmile.gif
Atsakyti
Man kaiptik tiko Biotretment balta kauke ax.gif .Mąstau vėl pirkt.
O nuo tų natūralesnių šampūnų , kondiškių- nu plaukai šiaudai, stagarai.Šukuoji paskiau, tai peša dar daugiau plauką žaloja.Spjoviau ir nusipirkau Gliss kur su rožių aliejum, visai gera.Bet dabar vargas atsirinkt šampūną, nu nieks mano plaukams netinka-styro į visas puses, beformiai doh.gif Glotnumo nėr verysad.gif
Atsakyti