Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 27, 22:02)
sudominai lb , kokia kainyte jos.?
taip ir vadinasi, atstatanti .? bigsmile.gif
Papildyta:
user posted image
ar toks.?

nea apie sita kauke rase mergina, kuriai labai patiko ta kauke. ta atstatanti yra pilkame indelyje su geltona juostele, inetnsive repair vaidnas ar kazkaip panasiai. o sita su lecitoliu daug kam netinka, plauka kietina..
Atsakyti
quote=Meri_ceri,2009 03 02, 13:56]
nea apie sita kauke rase mergina, kuriai labai patiko ta kauke. ta atstatanti yra pilkame indelyje su geltona juostele, inetnsive repair vaidnas ar kazkaip panasiai. o sita su lecitoliu daug kam netinka, plauka kietina..
[/quote]
user posted image
taij tokia trbut ania.?
kaip gerai issaijskinti, nes lb sudomino mane ta kauke, noriu isbandyti.
user posted image
ar tokia .? ant abieju raso intensive repair .. g.gif ziuriu keune nauju liniju isleidus,. ar cia tk man pasirode .
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 17:03)
O as nebezinau ko griebtis. Plaukai sviesinti, ziauriai issauseje, luzineja galiukai. Siurkstus diena po plovimo, paskui kazkiek normalizuojasi. Nezinau kokia kauke rinktis, kad plauka tikrai maitintu, ka jus naudojat?  4u.gif

SIULYCIAU MILK SHAKE AMPULYTES PANAUDOTI. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=0kristut0,2009 03 02, 16:18]
[/quote]
user posted image
taij tokia trbut ania.?
user posted image
ar tokia .? ant abieju raso intensive repair .. g.gif ziuriu keune nauju liniju isleidus,. ar cia tk man pasirode .
[/quote]
as turiu va ta kur su sviesiu dangteliu,baltu. jos kaina 500ml apie 80 lt bet jos labai nedaug reikia. yra mazesniais kiekiais. na as ja nenusivyliau.jau baigiasi tai sakiau db bandysiu dazytiems plaukams tokia pacia mirksiukas.gif
Papildyta:
Jos pirkti yra femina bonoj, sarma style, gabijoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
siandein isbandziau Garnier fructis puodyne, labai aptiko, kvapas nuostabus, palukai lengvuciai, kai idziuvo graziai issisukuoja, labai gera kauke is pigesniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 03 02, 23:09)
as turiu va ta kur su sviesiu dangteliu,baltu. jos kaina 500ml apie 80 lt bet jos labai nedaug reikia. yra mazesniais kiekiais. na as ja nenusivyliau.jau baigiasi tai sakiau db bandysiu dazytiems plaukams tokia pacia mirksiukas.gif
Papildyta:
Jos pirkti yra femina bonoj, sarma style, gabijoj. mirksiukas.gif

a turiu taskeli kur perku .smile.gif bandysiu isipilti pasibandyti ,jei tures mirksiukas.gif
tik bandau issiaijkinti katra ta su auksine juostele .. g.gif lb visiem gera ji buvo .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 03, 00:47)
a turiu taskeli kur perku .smile.gif bandysiu isipilti pasibandyti ,jei tures  mirksiukas.gif
tik  bandau issiaijkinti katra ta su auksine juostele ..  g.gif lb visiem gera ji  buvo .smile.gif

na tai pasidalink ir su mumis tuo taskeliu 4u.gif tai sakau pilkas indelis su baltu dangteliu va.
http://www.saveonsal...hair-repair.jpg
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 03 03, 00:01)
na tai pasidalink ir su mumis tuo taskeliu 4u.gif  tai sakau pilkas indelis su baltu dangteliu va.
http://www.saveonsal...hair-repair.jpg

aaaaa blush2.gif reijks isbandyti
niu o del taskelio, tai visos zino trbut, mickeviciaus gtve .smile.gif tik nzojau kad pilsto ten ir kaukes , bet kitam forume kazkur paskaiciau rase kad pilsto.
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 03 02, 14:33)
gal galima butu issamiau?  ax.gif kuo butent patiko? 1moji kokiems plaukams skirta? kur ja pirkote?

pirmaja pirkau, nes patare kirpeja. yra medinese sukose, gal dar kur kitur imanoma rasti. yra dvieju dydziu pakuotes.uz sita 500ml mokejau apie 40lt su trupuciu, yra dar 250ml -28lt kazkur. tai matos, ka naudingiau pirkti.
ax.gif
"Ypač veiksmingas balzamas- kondicionierius tinka visų tipų pažeistiems plaukas.
Atnaujinto dizaino kondicionierius puikiai rehidratuoja plauko keratininę struktūrą.Patobulinta formulė su žaibiškai veikiančiais drėkintojais atstatys pažeistą hidrolipidinį balansą."-taip raso reklaminiam uzrase. bet is tikruju, man plaukas pasitaise, eme zvilgeti, svelnus. mano akimis, apgyde mano plaukus thumbup.gif
. na, zodziu, likau patenkinta.o kad plaukas nepriprastu, tai vat naudoju ir kitas, uzmetu ant ju ir ruskaja polia ar pan. bet pagrinde yra man Rigenol ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 03 kovo 2009 - 10:21
[quote=0kristut0,2009 03 02, 15:18]
[/quote]
user posted image
taij tokia trbut ania.?
user posted image
[/quote]
as kazkada turejau ta pirmaja ir sampuna dar tos pacios serijos tai man per daug plauka suriebindavo,nepatiko ax.gif yra geresniu uz tokia kaina biggrin.gif bent man ax.gif
Atsakyti
[quote=Dovkyte,2009 03 03, 16:04]
user posted image
taij tokia trbut ania.?
user posted image
[/quote]
as kazkada turejau ta pirmaja ir sampuna dar tos pacios serijos tai man per daug plauka suriebindavo,nepatiko ax.gif yra geresniu uz tokia kaina biggrin.gif bent man ax.gif
[/quote]
Na tai papasakok kokias tu kaukes naudoji ir kuo tau jos patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 03 03, 15:04)

as kazkada turejau ta pirmaja ir sampuna dar tos pacios serijos tai man per daug plauka suriebindavo,nepatiko  ax.gif yra geresniu uz tokia kaina  biggrin.gif bent man  ax.gif

hm, suriebindavo.? matai kam blogai kam gerai lotuliukas.gif as tai kaip tik ieskau kad pariebintu plauka , bet nerandu, visos man neriebina jios.. ax.gif
Atsakyti