Vat man irgi Biotraitment balta labai tiko, labai atgaivino plaukus. Pirkau 2. ir noreciau dar, bet kita sav pirksiu Generos kokosine.
isbandysiu.

QUOTE(carela @ 2009 02 25, 21:52)
sveikos,as tai naudoju keunes atstatancia kauke,super sviesintiem plaukam,kolkas ji vienintele kurios poveiki pajauciau simtu procentu 

sudominai lb , kokia kainyte jos.?
taip ir vadinasi, atstatanti .?

Papildyta:
ar toks.?
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 27, 22:02)
sudominai lb , kokia kainyte jos.?
Papildyta:

ar toks.?

Papildyta:
ar toks.?
Sita kauke esu turejus, lauku ismeciau po dvieju panaudojimu, nes man asmeniskai labai plaukus sukietindavo, nejo issukuoti.

QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 27, 21:23)
Sita kauke esu turejus, lauku ismeciau po dvieju panaudojimu, nes man asmeniskai labai plaukus sukietindavo, nejo issukuoti. 

hmmm, hmm negerai jei neina issukuoti.,

Bandziusios CUTRIN, C:EHKO kaukes?
Dar domintu maitinanti kauke issausejusiems, kuzinejantiems plaukams

QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 26, 22:00)
As labai noriu orising coco, matrix sleek look, tigi metines, biotraiment baltos,..bet kad visos apie 30-40lt uz nedideli kieki ir kadangi daug turiu,tai nepirkt koki pusmeti reiketu..nzn kaip istversiu
pasakykt kad sitas bandet ir jos visai neglotnina ir sunkumo nesuteikia
) ramiau miegosiu 

man irgi labai patinka biotraitment kaukes

QUOTE(Girmantee @ 2009 02 28, 00:06)
Bandziusios CUTRIN, C:EHKO kaukes?

C;enko turejau.pardaviau irgi nepatiko. O ta pirkeja paskui parase kad labai patiko, sampuna pilkintoja turiu labai super.

QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 27, 23:43)
Tai jum gal ji visai tiktu, man sakau asmeniskai tikrai nepatiko, bet kas vienam tinka kitam gali visai netikti
QUOTE(Lena.lt @ 2009 02 26, 08:28)
Gal blogiausiaja is turetu. Turejau ir sampuna ir balzama. Labai sausina plaukus, bet sutinku, kad naturalesne sudetis. Tik matyt be silikonu mes jau negalim.

QUOTE(olga_klp @ 2009 02 27, 13:03)
nepatiko man ta kauke... silikono, jei neklystu, yra. plaukus man apsunkindavo, na, savaime suprantama, patiesindavo, bet daugiau nepirksiu.
man megstamiausios kaukes :
1.

2.

QUOTE(Obuolinė @ 2009 03 02, 14:11)
nepatiko man ta kauke... silikono, jei neklystu, yra. plaukus man apsunkindavo, na, savaime suprantama, patiesindavo, bet daugiau nepirksiu.
gal galima butu issamiau?

QUOTE(princesee @ 2009 03 02, 12:33)
gal galima butu issamiau?
kuo butent patiko? 1moji kokiems plaukams skirta? kur ja pirkote?
Ir kokia kaina