Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai: užuolaidos, romanetės ir kt. - 6

Noriu suzinot ar imanoma paciai, namu salygos susidet ziedus g.gif ir kaip jie dedasi ax.gif . Noriu uzuolaideles su ziedais ant nedidelio lango, gal ir pati sugebeciau "sumeistraut" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julchenukas @ 2009 03 05, 16:12)
bet net ir pacios siuvejos jas dar romanetemis vadina 4u.gif
baisiai ir as tokiu noriu wub.gif

nu tai kad romanet4s visai kitas reikalas biggrin.gif

aš tai bent pabandymui norėjau tokių... nu smagu visai ax.gif labai jaukus kambarys... dabar tą langą naudoju vienai romanetei kaip manekeną.. tai visai vaizdo nėr tongue.gif

QUOTE(jolkute @ 2009 03 15, 22:36)
bet ar yra lenktu karnizu?

yra tokių kur balima išlankstyt kaip nori 4u.gif

QUOTE(AKTI @ 2009 03 15, 23:21)
Noriu suzinot ar imanoma paciai, namu salygos susidet ziedus g.gif

įmanoma, be jokių problemų 4u.gif pasiklijuoji juostelę.. issimatuoji lygius atstumus tarp žiedų... uzdedi ziedą išcentravus ir apsipiešus vidinį rutuliuka.. iškerpi, užspaudi šiedą ir psio biggrin.gif

diskutavot dėl atvažiavimo ax.gif aš į kitą miestą važiuoju jei yra trys ir daugiau langų... jei užsako tai tuos pinigelius minusuoju.. neužsako tai man už kelionę.. nes vistik kitas miestas tai ri laikas gaištasi ir kuras... kažkas teisingai rašė kad neprilakstysi pas visus.... o kaune tai dar kolkas nemokamai konsultuoju doh.gif nors irgi jau turbūt reiks pradėt imt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolkute @ 2009 03 15, 23:36)
Reikia ir man pagalbos ax.gif  Pas mus kartu virtuve ir salonas. virtuvej galvoju deti roletus, bet ka daryti su salono langais? Yra 3 langai - 1 balkono durys, atsidarantis, po to 45 laipsniu kampu eina vitrininis 2 metru langas ir vel balkono durys 1 metro. Neisivaizduojo, ka galeciau ant tokiu langu uzkabinti doh.gif  Noreciau uzuolaidu, bet ar yra lenktu karnizu? Nes jei desiu 3 atskirus karnizus tarp uzuolaidu bus tarpai g.gif 
PAdekit 4u.gif Aciu 4u.gif

Yra beginiai karnizai kuoriuos galima lankstyti. Bet jeigu norite apvaliu (su ziedais) tuomet reikes 3 atskiru.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif Leksiu ieskoti lankstomu karnizu thumbup.gif
Tiesa, maciau tokia juostele, kuria deda, kad uzuolaida kristu kaip su ziedais, tik ziedu nereikia - is blogos puses kisamas karnizas i ta juosta ir uzuolaidos atrodo thumbup.gif
Atsakyti
O man reikia ant nedidelio lango uzuolaidu dieniniu ir naktiniu... Nenoriu roletu ir romaneciu.... Idomu kaip atrodo kai 2 karnizai ant vieno laikiklio? Ar labai atsikises tas daiktas buna nuo sienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(elenele @ 2009 03 17, 11:44)
O man reikia ant nedidelio lango uzuolaidu dieniniu ir naktiniu... Nenoriu roletu ir romaneciu.... Idomu kaip atrodo kai 2 karnizai ant vieno laikiklio? Ar labai atsikises tas daiktas buna nuo sienos g.gif

Tai karnizo kojele galima patrumpinti kiek tau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
arba gali laikikli dviem lazdoms i lubas pirkti. tada galesi pasireguliuoti atstuma nuo sienos. 4u.gif
Atsakyti
akim paganyti

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 17 kovo 2009 - 19:28
Sveikos, sveikos smile.gif
Kažkada siuvau. tai nusprendžiau prisiminti tą amatą smile.gif
Noriu patarimų - kur ieškoti romanečių mechanizmų (Vilniuje). Jų tikriausiai yra skirtingų - kuo jie skiriasai? ax.gif
Audinys romanetėms koks turėtų būti - gal turit patarimų į ką atkreipti dėmesį? smile.gif

Ir dar dėl ruletų (prie pat lango) - reikia man,kad kuo mažiau saulės spindulių praleistų g.gif . Galvojau užsisakyti tokius su guma iš lauko pusės, bet gamintojai sako, kad ta guma nuo saulės spindės, o dar jei langai rasos- tai išvis prilipti prie stiklo gali unsure.gif
Tai net ir mąstau, gal ir ruletus bandyti pačiai gamintis (nes nelabai ir spalvų tinkamų pas gamintojus radau). Bet kaip tada - gal į kasetinius mechanizmus nesusuksiu storesnio audinio unsure.gif
Atsakyti
ax.gif Na galiu parodyti ką sukurpiau savo kambaryje :
http://picasaweb.goo...NXf747Lw_qvugE#
Labai jau nepeikite, nes man pačiai patinka, o kaip jau kitiems...tai lai lieka jiems patiems lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ashai: 19 kovo 2009 - 21:14
[quote=Nerytė,2009 03 17, 18:27]
akim paganyti

user posted image

o kokios siltos cia spalvos wub.gif uzsikresiu.... pas mus dar nedazyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ikuška @ 2009 03 17, 20:40)

Tai net ir mąstau, gal ir ruletus bandyti pačiai gamintis (nes nelabai ir spalvų tinkamų pas gamintojus radau). Bet kaip tada - gal į kasetinius mechanizmus nesusuksiu storesnio audinio  unsure.gif

i kasetinius mechanizmus tikrai ne bet kokia madziaga sukisi... as kai uzsakinejau sau vitrininiams langams storesnes ju siulomos medziagos man siule pasirinkt-ar uzsitrauks iki zemes,bet nesusivynios iki galo ar atvirsciai-susivynioja,bet neuzdengia lango iki zemes... mano pasirinkta medziagyte buvo vidutinio storumo is ju siulomu...
Atsakyti