Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai: užuolaidos, romanetės ir kt. - 6

Ashai,
Labai gražu thumbup.gif, man labai patinka toks klasikinis stilius, čia pati pasisiuvai?
Atsakyti
QUOTE(ikuška @ 2009 03 17, 21:40)
Sveikos, sveikos smile.gif
Kažkada siuvau. tai nusprendžiau prisiminti tą amatą smile.gif
Noriu patarimų - kur ieškoti romanečių mechanizmų (Vilniuje). Jų tikriausiai yra skirtingų - kuo jie skiriasai?  ax.gif
Audinys romanetėms koks turėtų būti - gal turit patarimų į ką atkreipti dėmesį?  smile.gif

Ir dar dėl ruletų (prie pat lango) - reikia man,kad kuo mažiau saulės spindulių praleistų  g.gif . Galvojau užsisakyti tokius su guma iš lauko pusės, bet gamintojai sako, kad ta guma nuo saulės spindės, o dar jei langai rasos- tai išvis prilipti prie stiklo gali  unsure.gif
Tai net ir mąstau, gal ir ruletus bandyti pačiai gamintis (nes nelabai ir spalvų tinkamų pas gamintojus radau). Bet kaip tada - gal į kasetinius mechanizmus nesusuksiu storesnio audinio  unsure.gif

Romaneciu mechanizmai yra keliu tipu: virveliniai (pigiausiu, jiems geriau tinka lengvas audinys, nes sunkaus audinio mechanizmas neislaiko), grandineliniai (brangesni, ir patvarus, tinka bet koks audinys), grandineliniai su pasleptom ritem (brangiausi, taip pat patvarus). Gamintojai taip pat yra skirtingi: vokieciu, italu, lenku. Italu ir vokieciu mechanizmai patiki thumbup.gif
Audinys romanetems turi buti tvirtas, kad nesitampytu skersai ar isilgai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kaip ir skaiciau (jei nesapnavau blush2.gif )kad cia Sm yra tema, kaip paciai siutis romanete..perziurejau- bet nerandu kazkaip..gal galima nuoroda.. 4u.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...1209&st=408
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2009 03 19, 22:13)
ax.gif Na galiu parodyti ką sukurpiau savo kambaryje :
http://picasaweb.goo...NXf747Lw_qvugE#
Labai jau nepeikite, nes man pačiai patinka, o kaip jau kitiems...tai lai lieka jiems patiems  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Na ka as galiu pasakyti...Ogi man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

biggrin.gif
user posted image

roletai thumbup.gif :
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2009 03 20, 23:53)

roletai thumbup.gif :
user posted image

sitie thumbup.gif thumbup.gif jau noreciau tokiu darbo kambaryje... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2009 03 06, 19:50)
Galiu padet  mirksiukas.gif

O kur jūsų darbų galima pamatyt? Ar tik jums atvykus? Mane labai domina viskas, kainos, ir t.t. Nes turim du langus , kuriuos reiktų uždengt ir labai brangiai mokėt už užuolaidas negalim sau leist, o ir nenoriu į butą daug kišt. blush2.gif

QUOTE(akvilyte @ 2009 03 16, 09:14)
diskutavot dėl atvažiavimo  ax.gif  aš į kitą miestą važiuoju jei yra trys ir daugiau langų... jei užsako tai tuos pinigelius minusuoju.. neužsako tai man už kelionę.. nes vistik kitas miestas tai ri laikas gaištasi ir kuras... kažkas teisingai rašė kad neprilakstysi pas visus.... o kaune tai dar kolkas nemokamai konsultuoju  doh.gif  nors irgi jau turbūt reiks pradėt imt  tongue.gif

Akvilyte, o pas tave irgi galima užuolaidas užsisakyt? Tavo ta i darbų esu mačius, labai gražu. Gal gali daugiau apšviest į AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 03 21, 08:35)
sitie  thumbup.gif  thumbup.gif  jau noreciau tokiu darbo kambaryje... rolleyes.gif

fantastika,,is kur tokiu gaut???
Atsakyti
sveikos panelytes

ketinu uzsisakineti dienines uzuolaidas salonui....langu plotis 10m doh.gif

gyvenu ne lt....todel ir klausiu jusu: kaip lt salonuose skaiciuoja metrus : pagal ploti ar pvz aukstis* plotis ....nes jei antras variantas...tai 52m doh.gif iseitu

beje ka manot: ar iki vasaros nesubankrutuos bazes???? g.gif ...

dekui
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2009 03 21, 17:17)
sveikos panelytes
ketinu uzsisakineti dienines uzuolaidas salonui....langu plotis 10m  doh.gif

gyvenu ne lt....todel ir klausiu jusu: kaip lt salonuose skaiciuoja metrus : pagal ploti ar pvz aukstis* plotis ....nes jei antras variantas...tai 52m  doh.gif  iseitu
beje ka manot: ar iki vasaros nesubankrutuos bazes???? g.gif ...
dekui

Kiek zinau, salonuose uzuolaidu pasiuvima skaiciuoja pagal uzuolaidos ploti arba pagal siuliu metraza. Romaneciu siuvimas skaciuojamas m2.
O kokiu uzuolaidu Jums reikia?
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2009 03 21, 14:41)
Kiek zinau, salonuose uzuolaidu pasiuvima skaiciuoja pagal uzuolaidos ploti arba pagal siuliu metraza. Romaneciu siuvimas skaciuojamas m2.
O kokiu uzuolaidu Jums reikia?

dieniniu i rusvuma....be jokio rasto....ir blizgesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belisime: 21 kovo 2009 - 18:53