Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai: užuolaidos, romanetės ir kt. - 6

QUOTE(swimmer @ 2009 04 07, 08:43)
Idealiausias variantas tokiems langams butu kabinti ka nors is lauko puses. Tuomet, viduje nesimato jokiu roletu, efektyvumas del silumos sulaikymo didesnis keleta kartu, na ir kartu liktu vaizdas per langa:) Aisku kainos taip pat neimanoma sulygiti su vidiniais produktais.
Tiesa, jeigu bus namie kondicionierius, tai gal del karscio nera taip aktulau.
Pas mane taip pat dideli langai i pietus ir saule svetaineje sviecia visa diena. As meginsiu issisukti be kondicionieriaus, tai sudejau specialius stiklus i langus (jau praeita vasara isitikinau kad tikrai verta brangiau moketi) ir dar tikiuosi sia vasara sukabinti roleus is lauko, tada lauksiu efekto smile.gif
O del romaneciu - tai manau kad tinka, tik kaip kazkas sake - geriau kad nebutu 100% linas. Nes su lino dar gali buti bedu po isplovimo. Linas labai traukiasi (3% susitraukimas yra normalu). O tai reiskia kad po skalbimo romanetes bus sugadintos. Taigi labai atsargiai rinkites audini smile.gif

na, o kaip roletai iš lauko kabinami? reikia išeit į lauką, kad juos nuleist? o nuleidus šviesa jau nebepatenka? nelabai šios vietos supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 11, 18:33)
na, o kaip roletai iš lauko kabinami? reikia išeit į lauką, kad juos nuleist? o nuleidus šviesa jau nebepatenka? nelabai šios vietos supratau  blush2.gif

Islauko yra gaminami keli skirtingi produktai (gal net keliolika).
Jeigu kalbame apie roletus - tai jie panasus kaip apsaugines zaliuzes, tik kad vietoje aliuminio ten dedama medziaga. Ir kai jie nuleidziami zemyn, medziaga uzdengia saule, bet neuztamsina visiskai kambario. taip pat siek tiek matosi vaizdas pro langa.
Valdymas taip pat galimas ivairus. Galima daryti kad reiketu valdyti is lauko, galima kad butu valdymas is vidaus (su rankena arba juostele). Taip pat galimas valdymas su varikliu.
Siaip pranasumas uzdengimu is lauko - zymiai maziau silumos patenka i kambare. Tik va kaina tai zymiai didesne.
Atsakyti
[quote=Žanė,2009 04 11, 18:33]jai darysite romanetes is lino ,reikia audinuka pirmiausiai iskalbti tada siuti,bet jos praras prekine isvaizda ,bet bus maloniai naturaliai pasiglamziusios. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos kaunietes ,pavasaris,saulytes spinduleliai skverbiasi pro kiekviena musu namu plyseli,kol dar negalvojame apie vasara ir jos isvykas prie vandenu,pasirupinkime savo namu groziu.Esu siuveja-dizainere,siuvu namuose uzuolaidas ,sirmas,romanetes ,lovatieses ir dar daug ivairiausiu namams dalykeliu.jai sudomino rasykite i az 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atnala: 13 balandžio 2009 - 16:52
sveiki!ieskau siuvejos kuri pasiutu uzuolaidas dienines siam langui CIA .geriau i AZ.ACIU!
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 02 24, 11:53)
gali  4u.gif  išsiardo  4u.gif

o čia mūsų miegamo užuolaida  doh.gif  vargo vakarienė  doh.gif  ten kambariukas mažiukas, langai į gatvę  doh.gif  apatinis aukštas... normaliom užuolaidom vietos nėr, nes iki pusės lango lova eis  doh.gif  o jaukumo norisi... buvau sugalvojus dėt naktinę romanetę ir dieninnę užuolaidėlę dekoratyvinę, bet neradau šviesios medžiagos romanetei.. visokios violetinės ir riužavos labai tiko, bet nesinorėjo tokio didelio blyno, nes tas langas trečdalis visų sienų  lotuliukas.gif  žodžiu vienu monemtu sakiau užsidėsiu roletus kurių nekenčiu ir bus rami galva... ale va mijoloj radom tokį varinatą  bigsmile.gif  ir pasidarėm austijetes....kelios dienos praėjo kol aš jas prisijaukinau, bet dabar visai patinka  biggrin.gif  o audinys dvigubas.. dieninis... naktį iš llauko matosi tik siluetai  bigsmile.gif

į palubių nidadielkas nežiūrėkit  lotuliukas.gif  ateis ir jiem galas kažkada  doh.gif

user posted image

suraukimo būčiau mažiau darius bet norėjosi kad bent iki kaklo būtų tankiau.. kad nesimatytų nieko  blush2.gif

user posted image

Nu pasaka kaip garažu. Aš tokiu irgi noriu. Galvojau apie ramanetes, austrijietės irgi patiko, bet kai pamačiau tavąsias abejoniu neliko-noriu austrijiečių. Tik pas mane langas gan didelis (aukštis apie 1,7 m, plotis - 2,4 m), tai nežinau kaip atrodys. Kaip supratau pati siuvai. Apie ramanečių siuvimą truputį žinau, manau , kad sugebėčiau pasisiūti, gal gali paaiškint kaip siūti austrijietes?
Atsakyti
Sveikutes,labai atsiprasau,neskaitau visos temos,bet domina toks klausimas.
Kas turite siulynes uzuolaidas?
Ka gero,blogo galetumet apie jas pasakyt. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmama. @ 2009 04 22, 15:46)
Sveikutes,labai atsiprasau,neskaitau visos temos,bet domina toks klausimas.
Kas turite siulynes uzuolaidas?
Ka gero,blogo galetumet apie jas pasakyt. tongue.gif

man tai labai patinka jos ...jokiu miinusus..tik kol pakabinau buvo sunku kol atpainiojau visas... smile.gif

na dabar reikes kazkada isplauui ,tai irgi nezinau kaip cia padarius,zadu i kasa pinti blush2.gif
Atsakyti
ieskau, kas pasiutu dienines uzuolaidas Vilniuje. rasykite per AZ.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulyte @ 2009 04 21, 15:03)
Nu pasaka kaip garažu. Aš tokiu irgi noriu. Galvojau apie ramanetes, austrijietės irgi patiko, bet kai pamačiau tavąsias abejoniu neliko-noriu austrijiečių. Tik pas mane langas gan didelis (aukštis apie 1,7 m, plotis - 2,4 m), tai nežinau kaip  atrodys. Kaip supratau pati siuvai. Apie ramanečių siuvimą truputį žinau, manau , kad sugebėčiau pasisiūti, gal gali paaiškint kaip siūti austrijietes?

drinks_cheers.gif Va ir as mastau kaip cia jas reikia siuti ir kiek audinio reikia kad taip graziai kristu bangos?
Atsakyti
Gal kuri neseniai Vilniuje siuvotės pačias paprasčiausias dienines užuolaidas (reikėtų palenkti šoninius kraštelius, viršuje prisiūti juostelę suraukimui) ir galėtų pasakyti, kiek maždaug tai kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Ieškau, kur galėčiau Vilniuje pasiūti naktines užuolaidas vaiko kambariui? Gal ką pasiūlysit, kad kaina padori būtų ir būtų medžiagų iš ko rinktis.
Atsakyti