Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai: užuolaidos, romanetės ir kt. - 6

QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 26, 13:43)
drinks_cheers.gif Va ir as mastau kaip cia jas reikia siuti ir kiek audinio reikia kad taip graziai kristu bangos?

i ploti audinio reikia dvigubai pagal romanetes mechanizma; ir i auksti dvigubai. bet jei nenorite kad klostes butu nuo pat virsaus, tai paskaicuokit dvigubai nuo tos vietos kur pradeda klostuotis. Palankoms nepamirskite prideti audinio.
Gal bus aisku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laimikė @ 2009 04 22, 21:57)
man tai labai  patinka jos ...jokiu miinusus..tik kol pakabinau buvo sunku kol atpainiojau visas... smile.gif
na dabar reikes kazkada isplauui ,tai irgi nezinau kaip cia padarius,zadu i kasa pinti  blush2.gif

del plovimo, labai puikiai sugalvojot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2009 04 27, 23:42)
i ploti audinio reikia dvigubai pagal romanetes mechanizma; ir i auksti dvigubai. bet jei nenorite kad klostes butu nuo pat virsaus, tai paskaicuokit dvigubai nuo tos vietos kur pradeda klostuotis. Palankoms nepamirskite prideti audinio.
Gal bus aisku smile.gif

turbut turejot galvoj i ilgi? o toms palankoms kaip suprantu tiesiog didesnius tarpus palikti. O siuvas panasiai kaip romanetes tik pagaliukai nesikisa?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 28, 11:37)
turbut turejot galvoj i ilgi? o toms palankoms kaip suprantu tiesiog didesnius tarpus palikti. O siuvas panasiai kaip romanetes tik pagaliukai nesikisa?

Palankos - tai palenkimai, virsuje reikia apie 15cm, krastuose - 10cm. Siuvasi taip pat kaip romanete be strypeliu. Kanaleliai nedaromi, bet vertikaliai prisiuvama juostele su ziedukais (tai spec. juost.)
Atsakyti
Siuvu pigiau nei salone.Kaunas.rasykite i az. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2009 04 28, 13:48)
Palankos - tai palenkimai, virsuje reikia apie 15cm, krastuose - 10cm. Siuvasi taip pat kaip romanete be strypeliu. Kanaleliai nedaromi, bet vertikaliai prisiuvama juostele su ziedukais (tai spec. juost.)

Tadu dar vienas klausimas iskilo: Kam reikia tu palenkimu virsuje, o ypac sonuose ir gan placiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 29, 12:07)
Tadu dar vienas klausimas iskilo: Kam reikia  tu palenkimu virsuje, o ypac sonuose ir gan placiu? blush2.gif

Nera griezta taisykle, kad taip ir ne kitaip schmoll.gif . Galima ir siauresnius palenkimus daryti, bet jie lenkiami dvigubai (ne vienasyk)
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 04 22, 20:57)
man tai labai  patinka jos ...jokiu miinusus..tik kol pakabinau buvo sunku kol atpainiojau visas... smile.gif
na dabar reikes kazkada isplauui ,tai irgi nezinau kaip cia padarius,zadu i kasa pinti  blush2.gif

O sakykit kokia spalva rinkotes,nes maciau siaip tik juodos,baltos ir kremines.
patinka juodi,bet baisu kad bus per tamsus.Na ir kazkaip jos gi kaip dienines skaitosi,tai jau juoda spalva nelabai dienine doh.gif
Atsakyti
Kažin kur galėčiau rasti tokius laikiklius?
user posted image
Atsakyti
[quote=Kashaya,2009 04 29, 13:39]

o ka kabinti galvojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2009 03 10, 14:52)
Norim vaikų darželio grupei užsakyti žaliuzes. Gal kas galit patarti, kur nebrangiai ir kokybiškai pagamina horizontalias žaliuzes ax.gif

Labas! buvau radusi skelbima prie namu, kaip tik reikejo, tai kazkaip jiems pirmiems paskambinau, padare tikrai nebrangiai ir labai gerai, esu iki siol patenkinta.
www.balticalliance.weebly.com cia gali ju kontaktus rasti, paziureti ka siulo.
Atsakyti
[quote=Teo,2009 04 29, 21:24]
[quote=Kashaya,2009 04 29, 13:39]

o ka kabinti galvojate? g.gif
[/quote]
Va šitaip kabinčiau dukros kambary smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmama. @ 2009 04 29, 11:29)
O sakykit kokia spalva rinkotes,nes maciau siaip tik juodos,baltos ir kremines.
patinka juodi,bet baisu kad bus per tamsus.Na ir kazkaip jos gi kaip dienines skaitosi,tai jau juoda spalva nelabai dienine  doh.gif

mano draugai turi juodas .man pas juso tinka ,labai garziai atrodo...
o pas mane buvo bordo su auksiniu siulu ... wub.gif
jei noresi imesiu foto suradus sena ax.gif
Atsakyti