Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai: užuolaidos, romanetės ir kt. - 6

QUOTE(geraszmogus @ 2009 05 07, 18:08)
pasirodau savo užuolaidą- derinau pries sienos tapeto. ax.gif

http://www.supermama...?...i&img=33849

o mane domina tas baldas su riestom kojytėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 20:41)
o mane domina tas baldas su riestom kojytėm  blush2.gif

Mane irgi rolleyes.gif Iš karto krito į akis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regutis @ 2009 05 07, 16:23)
O paprastų roletų audinių turite?Kokia kaina pas jus kokybiškų roletų?Kiek supratau patys gaminate ir ar suteikiate garantiją?

Turiu katalogą su 300 audinių pavyzdžių, susidomėjusiems atvežu į namus ir konsultuoju nemokamai.Kokybiškų roletų kaina plastikiniam langui prasideda nuo 115 lt už 1 metrą pločio.Taip be abejo suteikiu garantiją.
Atsakyti
Meistreli, o jeigu langas iki pat grindu, na toks nemazas langas, dabar tiksliai ismatavimu negaliu pasakyti, bet gal mazdaug isivaizduojate, dabar daug kur tokie langai yra iki zemes g.gif ar jiems gaminate roletus, nes girdejau, kad neatlaiko mechanizmas tokiems langams g.gif pakonsultuokite jei galite mirksiukas.gif

Grazus zmogus, viskas labai graziai suderinta ir skoninga thumbup.gif
Labiausiai patiko romanetes tame kambaryje kur televizorius thumbup.gif
Atsakyti

Aciu uz vertinimus, o riestos kojytės - TV staliuko - tik dar be TV ax.gif
http://www.supermama...?...i&img=33855
Atsakyti

Aciū uz vertinimus- tas "riestom kojytėm" - TV staliukas- tik dar be TV.

http://www.supermama...?...i&img=33855 mastau.gif
Atsakyti
Atsiprašau- susidubliavo- sistemos klaida. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 05 07, 23:22)
Meistreli, o jeigu langas iki pat grindu, na toks nemazas langas, dabar tiksliai ismatavimu negaliu pasakyti, bet gal mazdaug isivaizduojate, dabar daug kur tokie langai yra iki zemes  g.gif  ar jiems gaminate roletus, nes girdejau, kad neatlaiko mechanizmas tokiems langams  g.gif  pakonsultuokite jei galite  mirksiukas.gif

Grazus zmogus, viskas labai graziai suderinta ir skoninga  thumbup.gif
Labiausiai patiko romanetes tame kambaryje kur televizorius  thumbup.gif

Kokybskas mechanizmas tikrai atlaikys.
Del dydzio - roleto dydi riboja audinio rulono plotis, bet galima audini sujungti.
Tuomet roletu galima pagaminti labai didelius.
Pas mane roletas 350 x 250 cm ir veikia be problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meistrelis @ 2009 05 07, 22:47)
Turiu katalogą su 300 audinių pavyzdžių, susidomėjusiems atvežu į namus  ir konsultuoju nemokamai.Kokybiškų roletų kaina plastikiniam langui prasideda nuo 115 lt už 1 metrą pločio.Taip be abejo suteikiu garantiją.

Oho koks platus audinių pasirinkimas- manau ir aš pagaliau išsirinkčiau biggrin.gif ir kaina nei salonuose gerokai žemesnė.Norėsiu jūsų kontaktų , nes turiu dar klausimų ir noriu pažiūrėti katalogą su spalvytėm smile.gif
Atsakyti
O cia as pati siuvau.Pas kazkuria mamyte nusiziurejau,bandziau panasias padaryt ax.gif Madziaga organza,tai ji blizga,o ant foto nesimato
user posted image
Atsakyti
[quote=Gija*,2009 05 08, 00:22]
Meistreli, o jeigu langas iki pat grindu, na toks nemazas langas, dabar tiksliai ismatavimu negaliu pasakyti, bet gal mazdaug isivaizduojate, dabar daug kur tokie langai yra iki zemes g.gif ar jiems gaminate roletus, nes girdejau, kad neatlaiko mechanizmas tokiems langams g.gif pakonsultuokite jei galite mirksiukas.gif

Jei langas plastikinis galima sumontuoti roletą prie lango jei stiklo plotis neviršyja 2metrų kitu atveju siūlau tik vertikalios žaliuzės,nes kur siūlomos vadinamos"paklodės "viršutinė dalis išlinksta nuo didelio ilgio ir audinio svorio .Svoris susidaro tikrai nemažas ir sunku ir nepatogu kilnoti.Esu susidūręs daugybę kartų.Jei domintų pamatęs realią situaciją manau pasiūlyčiau priimtiną variantą klientui.Suteikiu pilnas garantijas.Yra galimybė išsimokėtinai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meistrelis: 08 gegužės 2009 - 11:29
QUOTE(Gija* @ 2009 05 07, 15:17)
as kazka derinciau, kad deretu visgi tarpusavyje  g.gif

QUOTE(jeila @ 2009 05 07, 16:13)
pas mus ir viskas viename smile.gif tai valgomajam ir svetainej kabinom vienodas(dienines ant ziedu+roletus nuo saules),o virtuvej romanete naktine+ant virsaus prisiuta ta pati dienine uzuolaida(kas antra kloste),kad butu is tos pacios operos...nzn ar aiskiai parasiau... nu zo-man grazu smile.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 16:45)
aš daryčiau tokias pačias. o jei labai norisi atskirti, tai pvz galima virtuvėje daryti romanetę, o kambary - užuolaidą...

labai aciu uz patarimus 4u.gif bet man reiktu kazko tokio, kad nesimaisytu iseidineti i terasa blush2.gif
sitas valgomojo langas i terasa
user posted image
o sitas saliono langas, tik sis nevisas nufotkintas
user posted image
Atsakyti