Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai: užuolaidos, romanetės ir kt. - 6

QUOTE(vilmama. @ 2009 05 01, 15:51)
LABAI SUDOMINA TAPETAI SU KRISTALIUKAIS,  thumbup.gif KUR PIRKOT?
GAL FOTO TURITE? wub.gif

foto neturiu, pirkome Kaune, savanoriu pr. jie turi katalogus, pagal kuriuos issirinkome tapetus ir po 2 savaiciu juos pasiemem, tik ne pigu doh.gif
Papildyta:
o kur butu galima nusipirkti grazias uzuolaidas Kaune, kad per daug kaina nesikandziotu, gal kas gali parekomenduoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 03, 19:15)
parekomenduokita kas kokį karnizą vaiko kambariui, net nežinau, nuo ko pradeti... kokie dabar laikomi normaliais, ne pasenusiais smile.gif
ir kaip tas užuolaidas tvirtinti, ar ratukais, ar kaip?
man gražu, kai ąselės iš tos pačios medžiagos pasiūtos ir įvertos ant karnizo, tik ar taip tebedaro, ar tinka vaikui?  g.gif

užuolaidos vaiko kambary spalvotos, aukštos, virš dviejų metrų; jos naktinės, o dieną turi būti ne tai kad sutrauktos, o taip suimtos į šoną su dirželiu, ar magnetuku, ar užkabintos už kokio kabliuko...

ot parašiau, suprasit gal  ax.gif

Jums reikia apsisiprest ir issirinkti ne tik karniza, bet ir uzuolaidas, ypatingai kaip jas kabinsite. Nuo to ir priklauso ir karnizo tipas.
Jei norite, kad uzuolaidos butu su ziedais (ar rutuliukais kaip minejot), sleikutemis, tai butinai reikia vamzdinio karnizo. Karnizo spalva (jei metalini) parinkite pagal kambaryje esanti sviestuva ar kitus metalinius aksesuarus. Uzuolaidos su sleikutemis (aseles) yra grazu. Tik turi minusa, jei pasiutos sleikutes is to paties audinio sunkiau stumdosi. Naktines uzuolaidas traukant nera labai patogu.
Jei maziau norite akcentuoti pakabinima, pasirinkite begeli (ju yra labai plonu metaliniu 1cm). O uzuolaidas parauktas raukimo juostele.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 03, 18:15)

man gražu, kai ąselės iš tos pačios medžiagos pasiūtos ir įvertos ant karnizo, tik ar taip tebedaro, ar tinka vaikui?  g.gif

as savo mazajai tokias pakabinus esu thumbup.gif

noriu patarimo-miegamajam planavau kabint uzuolaidas su ziedais,bet nesusisnekejom su dizainere ir uzsakiau karnizus kur per mazas tarpas tarp vamzdziu,kad kabint ziedus... tai pasiuvo paprastai(sukabinta ant zieduku),bet va ilgai galvojau ir vistik nusprendziau,kad man negrazu taip... nepatinka,kad vamzdis matos... bet va yra problema-tos medziagos mano uzuoklaidai sunaudojo viska ka turejo! ir dabar turiu suktis su tuo kas yra(lovatieses gi neardysi smile.gif )sumasciau,kad galima butu atlenkti is apacios(ten toks platus palenkimas,o man truksta tik 3-4cm) ir prisiut prie tokios juostos,kuri tiesiai veriasi ant vamzdzio ir klostes padaro tokias kaip uzuolaidu ant ziedu... tik va klausimas ar t.y. sudetinga padaryt? ir ar tu juosteliu yra visokio tipo(ta prasme bangos gali but mazesnes,nes pas mane medziagos daugiau nei 1,5karto,bet maziau nei 2 smile.gif tikiuos supratot ka as noriu issiaiskint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 05 04, 12:29)
as savo mazajai tokias pakabinus esu  thumbup.gif

noriu patarimo-miegamajam planavau kabint uzuolaidas su ziedais,bet nesusisnekejom su dizainere ir uzsakiau karnizus kur per mazas tarpas tarp vamzdziu,kad kabint ziedus... tai pasiuvo paprastai(sukabinta ant zieduku),bet va ilgai galvojau ir vistik nusprendziau,kad man negrazu taip... nepatinka,kad vamzdis matos... bet va yra problema-tos medziagos mano uzuoklaidai sunaudojo viska ka turejo! ir dabar turiu suktis su tuo kas yra(lovatieses gi neardysi smile.gif )sumasciau,kad galima butu atlenkti is apacios(ten toks platus palenkimas,o man truksta tik 3-4cm) ir prisiut prie tokios juostos,kuri tiesiai veriasi ant vamzdzio ir klostes padaro tokias kaip uzuolaidu ant ziedu... tik va klausimas ar t.y. sudetinga padaryt? ir ar tu juosteliu yra visokio tipo(ta prasme bangos gali but mazesnes,nes pas mane medziagos daugiau nei 1,5karto,bet maziau nei 2 smile.gif tikiuos supratot ka as noriu issiaiskint smile.gif

is tiesu juosteles, maunamos ant karnizo patogios ir karniza paslepia. Juosteliu storis buna 10 arba 5 cm. man graziau butu stora, bet jei truksta audinio tai nieko nepadarysi.
o audinio uzteks, jei yra daugiau nei 1,5 karto
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2009 05 04, 10:51)
Jums reikia apsisiprest ir issirinkti ne tik karniza, bet ir uzuolaidas, ypatingai kaip jas kabinsite. Nuo to ir priklauso ir karnizo tipas.
Jei norite, kad uzuolaidos butu su ziedais (ar rutuliukais kaip minejot), sleikutemis, tai butinai reikia vamzdinio karnizo. Karnizo spalva (jei metalini) parinkite pagal kambaryje esanti sviestuva ar kitus metalinius aksesuarus. Uzuolaidos su sleikutemis (aseles) yra grazu. Tik turi minusa, jei pasiutos sleikutes is to paties audinio sunkiau stumdosi. Naktines uzuolaidas traukant nera labai patogu.
Jei maziau norite akcentuoti pakabinima, pasirinkite begeli (ju yra labai plonu metaliniu 1cm). O uzuolaidas parauktas raukimo juostele.
mirksiukas.gif

oi kaip ačiū už atsakymą. o gal galite kokią foto įkelti, kokie tų užuolaidų kabinimo mechanizmai ir sistemos būna.
užuolaidas jau kaip ir turiu... kadangi naktinės, ir jas kasdien reikės atitraukti kažkiek, tai tada medžiaginės ąselės atkrenta turbūt g.gif tada gal reikia stambių žiedų paieškoti? g.gif nes tie po karnizu paslepti ir paraukti dalykai man negražu, o ten ir audinys su piešinukais, netinka, kad jis būtų surauktas, nebesimatys fėjų biggrin.gif

gal galite įkelti kažkokių foto... nes užuolaidose aš visai žalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2009 05 04, 14:51)
is tiesu juosteles, maunamos ant karnizo patogios ir karniza paslepia. Juosteliu storis buna 10 arba 5 cm. man graziau butu stora, bet jei truksta audinio tai nieko nepadarysi.
o audinio uzteks, jei yra daugiau nei 1,5 karto

aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
o ta kur 10cm juostele,tai ji ir auksciau islenda i virsu? man tikriausiai abi tiktu-kad tik karnizo nesimatytu(o ta kur 5cm,tai tas bangas mazesnes daro? kur ju isigyt galima?),o dienine tikriausiai ir liks tokia ant zieduku-tikiuos,kad nesipjaus vaizdas... ji man maziau trukdo,o ten ir paraukimas kitoks smile.gif
dar turiu klausimuka-kaiptik planuoju skalbt uzuolaidas,tai nest taisyt isskalbus ar geriau pries skalbima? as turiu omeny,kad vistik apatine siule reiks taisyt ir virsu tikriausiai,tai bijau,kad neliktu zymiu... jos dar nekart neskalbtos blush2.gif o gal kas galit duot kokios siuvejos kontakciukus vln,kuri sutiktu persiut? medziaga tikrai gera,bet tingiu vel su salonu prasidet smile.gif
Atsakyti
gal galite įkelti kažkokių foto... nes užuolaidose aš visai žalia  blush2.gif
[/quote]

jei pasta parasytum imesiu keleta foto is savo darytu darbu.

Papildyta:
o gal kas galit duot kokios siuvejos kontakciukus vln,kuri sutiktu persiut? medziaga tikrai gera,bet tingiu vel su salonu prasidet smile.gif
[/quote]

galiu padeti drinks_cheers.gif , nes uzuolaidom uzsiimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teo: 04 gegužės 2009 - 20:17
QUOTE(Teo @ 2009 05 04, 21:20)
jei pasta parasytum imesiu keleta foto is savo darytu darbu.

o čia negalite įdėti? manau visoje temoje būtų aktualu 4u.gif
Atsakyti
o čia negalite įdėti? manau visoje temoje būtų aktualu 4u.gif
[/quote]

Keletas pvz:

Su ziedais

Uzmautos ant karnizo

Raukimas panasiai kaip su ziedais

Pvz ant sleikuciu

Keletas kitu mano pvz:

Klasikine romanete

Uzuolaida austrijiete

Uzuolaida romanete

Uzuolaida romanete2

Romanete dienine naktine

Sirmos

Sofute

Atsakyti
Oi kaip gerai, kad taip aiškiai viską sudėjai. Va tau balionas 4u.gif
Atsakyti
Teo, o jus tik siunate, medziagas reikia nusipirkti paciai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 05 06, 14:57)
Teo, o jus tik siunate, medziagas reikia nusipirkti paciai?  g.gif

Viska darau, kas susije su uzuolaidom.
Audiniu pasiulymas -parinkimas, techniniai sprendimai, karnizai ir ju montavimas, siuvimas ir uzuolaidu pakabinimas. mirksiukas.gif
Atsakyti