QUOTE(plato @ 2009 06 09, 22:59)
Oi kaip ačiū
Noriu ir dieninių ir naktiniųū, nenoriu roletų, ar dar ko, noriu klasikinių užuolaidų ir naktinių, man jaukiau kažkaip. Man gražu kai didelės klostės, gražu žiedai, bet noris mažo biudžeto, nes kažkada buvau užsidegus užuolaidoms, tai kai pasiskaičiavom kiek kainuos

o dar vis įsirenginėjam , vis krapštomės, o visi langai į pietus. Manau , įdėsiu čia foto , kad matytusi bendras vaizdas
as turiu ir dienines su ziedais ir naltines ant juosteles, kuri daro klostes a la ziedu. jo kaina tikrai skiriasi, bet tiek kiek skiriasi kaina tai tiek kartu skiriasi ir vaizdas... man su ziedais yra tikrai graziau,bet miegamajam karniza uzsakiau nepagalvojus apie tarpa tarp dienines ir naktines, tai teko siuti juostele, bet is esmes, tai jei jau tokiu klosciu norisi ir tos uzuolaidos matomoj vietoj (pvz svetainej), tai ziedai tikrai graziau..
ir dar del roletu... man jie ir negrazu,bet dienines ir naktines kartu labai mazina erdve,o pakabinus labai grazias dienines ir roletus roletu praktiskai nieks nepastebes

o ir pietinei pusei roletai tikrai daugiau naudos nei uzuolaidos(tikrai daug vesiau patalpoj jei diena langai uzdengti roletais,o ne naktinem uzuolaidom,nes jie prie pat lango)

as jau viska isbandzius ir zinau,kad is to bandymo sutaupyt gali tekt moket daugiau kai reikia perdaryt