Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 19, 22:11)
aisku kad nuryzes cia dar ciut ciut ir jau ryza bus  biggrin.gif bet dar ant sios spalvytes uzdejus sviesiai pilku ir rudu sruogeliu manau liuks butu ir naturalu ir siu metu topas, gi madinga siais metais sruoguoti plaukais 3 atsplaviais, kurie vienas skirasi nuo kito ne daugiau kaip 2 tonais. man tai labai grazu  wub.gif

nu ryzu nenoriu
QUOTE(*moon* @ 2009 02 19, 22:19)
Kazkas tai tokio panasaus?
user posted image

man grazu gal kiek tamsoka bet grazu.snekejau ka tik su viena kirpeja apie keune 1517,parodziau savo plaukus sako pilnai kad medaus spalva gaut uztektu 9proc oksidatoriaus ir tos spalvos,sako visa galva dazyk,pas ja irgi beveik juodi ir sunkiai pasiduota bet gavosi grazi medaus spalva,as vis tiek bijau kad nebuciau ryza kokia,nes visu nesu gyvenime dazius,dabar reik tik nebrangia kirpykla rast ramunes linija dazo su keune tik kainos kosmines,o kaip jus galvojat jei as nunesciau savo kirpejai tuos dazus ir paprasyciau kad nudazytu gal galima taip?as tai bijau net klaust sakys ka cia prisigalvoji
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 20, 00:02)
nu ryzu nenoriu

man grazu gal kiek tamsoka bet grazu.snekejau ka tik su viena kirpeja apie keune 1517,parodziau savo plaukus sako pilnai kad medaus spalva gaut uztektu 9proc oksidatoriaus ir tos spalvos,sako visa galva dazyk,pas ja irgi beveik juodi ir sunkiai pasiduota bet gavosi grazi medaus spalva,as vis tiek bijau kad nebuciau ryza kokia,nes visu nesu gyvenime dazius,dabar reik tik nebrangia kirpykla rast ramunes linija dazo su keune tik kainos kosmines,o kaip jus galvojat jei as nunesciau savo kirpejai tuos dazus ir paprasyciau kad nudazytu gal galima taip?as tai bijau net klaust sakys ka cia prisigalvoji

Kodel bijai klaust? g.gif As tai visada nusinesu savo dazus ir jokiu problemu nera thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Melajja,2009 02 19, 23:41]
[quote=*moon*,2009 02 19, 23:19]

Oj cia gal jau per daug tu sruogu ir spalvu makalyne per didele. smile.gif aj nebernadu foto kur buvau uzmacius labai graziai taip kaip minejau plaukus nudazytus bet irnesakyk.gif geriau padekim aisuliai foto ikelt smile.gif
as ir esu zalia foto dejimo srityje, bet as dejau per www.foto.lt man greit ir gerai gavos smile.gif
[/quote]

aš beviltiška jau jaučiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 20, 00:14)
aš beviltiška jau jaučiuosi  lotuliukas.gif

Nu negavau zinok tavo foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 19, 22:28)
As tai dabar is viso bijau bet kokias srugas tamsesnes det, nes labai greitai nusiplauna ir gaunas tokie ryzoki  doh.gif Man tai is viso tos sruogos kazkaip nelabai  schmoll.gif

Atsargiai su tom tamsesnem sruogom, as kai uzsimaniu, tai kirpeja padaze tamsiau.. Gavos juodi plaukai su baltom sruogom blink.gif Patikek, neapsiplove y ryzuma, visiskai nenusiplove lotuliukas.gif doh.gif Teko taisyt sita klaida, pinigu, nervu ir laiko sugaisto - ojojoj kiek buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 20, 00:34)
Atsargiai su tom tamsesnem sruogom, as kai uzsimaniu, tai kirpeja padaze tamsiau.. Gavos juodi plaukai su baltom sruogom blink.gif  Patikek, neapsiplove y ryzuma, visiskai nenusiplove lotuliukas.gif  doh.gif Teko taisyt sita klaida, pinigu, nervu ir laiko sugaisto - ojojoj kiek buvo doh.gif

na vargas su tom sruogom ziuriu, man daze ant sviesiu rudas tamsiai sruogas bet su augaliniais daziukai, tai dvi svaites ir ner tu rudu sruogu, nusiplove jos ir geltonom pavirto, teko sviesint jas, kas dvi savaites i kirpykla gi neisiu doh.gif

reik gero mestro, kad graziai tas sruogas sudetu ir spalva parinktu, nes ant labai sviesiu plauku tamsios sruogos nelabai kaip ziurisi plaukai kaip riebaluoti man atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 19, 22:19)
user posted image

man cia labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(julya @ 2009 02 19, 20:25)
o gal kokia vilniuj kirpykla gera zinot? gal femina bona graziai dazo? as 4 metus dazaus tik pas viena kirpeja ir man kartais atrodo kad ji jau pritingi tuos plaukus dazyt man. nes su kirpimu ir t.t. as anksciau pas ja uztrukdavau apie 4val,o paskutiniais kartais tik apie 2h.. kazkaip nesmagiai jauciuosi labai ir visi tik pamato sako ,,o dieve kokia peroksidine tu..." nesmagu  unsure.gif

As einu i Bomonda , ten gerai dazo.
Atsakyti
kieno ten tie nuostabūs ilgi šviesūs plaukai buvo? atiduodu pagarbą notworthy.gif pioneer.gif
ryt varau į kirpyklą, žadėjo padaryt mane labiau blondinę, mėgins išvaduot mane nuo tų ryžų atspalvių. Tai pirmadienį galėsiu pasidalinti įspūdžiais ax.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms;]
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal ir mane priimsit, as jau kelis metus esu blondine biggrin.gif
Plaukai yra gana sveiki (nors ir dazausi Palette C10), tik vakar pirma karta nusprendziau isbandyti brangesnius dazus ir nusidaziau saknis Schwarzkopf Natural&Easy sidabrinio atspalvio (522), labai patenkinta rezultatu, plaukai atrodo, kaip ant pakelio thumbup.gif jokio ryzumo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nastiushka*: 20 vasario 2009 - 09:28
QUOTE(*Nastiushka* @ 2009 02 20, 10:28)
Sveikos smile.gif Gal ir mane priimsit, as jau kelis metus esu blondine  biggrin.gif
Plaukai yra gana sveiki (nors ir dazausi Palette C10), tik vakar pirma karta nusprendziau isbandyti brangesnius dazus ir nusidaziau saknis Schwarzkopf Natural&Easy sidabrinio atspalvio (522), labai patenkinta rezultatu, plaukai atrodo, kaip ant pakelio  thumbup.gif jokio ryzumo!

rodykis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 20, 10:30)

nusifotkinsiu siandien vakare po kirpyklos ax.gif (eisiu galiukus pasitrumpinti)
o siaip mano istorija panasi kaip ir kitu: buvau juodaplauke, paskui kirpejos pagalba tapau blondine smile.gif labai dziaugiuosi, nes sviesus plaukai man patys graziausi thumbup.gif
Atsakyti