Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
man tai va cia labai grazi ir spalva ir kirpimas wub.gif

user posted image

maciau destiniukes plaukus smile.gif man tai nelabai, per ilgi. per kokia 20cm nusmorinciau cool.gif bent jau man, tai graziausi plaukai yra iki liemens ir tiesus, lygus ir sunkus, na kaip pas Oksana... biggrin.gif (nepagalvokit, kad ji mano favorite, tik siaip grazi mergaite biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2009 02 20, 10:38)
nusifotkinsiu siandien vakare po kirpyklos  ax.gif (eisiu galiukus pasitrumpinti)
o siaip mano istorija panasi kaip ir kitu: buvau juodaplauke, paskui kirpejos pagalba tapau blondine  smile.gif labai dziaugiuosi, nes sviesus plaukai man patys graziausi  thumbup.gif

Labas! O kokios spalvos tavo naturalus plaukai?
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 20, 11:08)

user posted image

maciau destiniukes plaukus smile.gif  man tai nelabai, per ilgi. per kokia 20cm nusmorinciau cool.gif bent jau man, tai graziausi plaukai yra iki liemens ir tiesus, lygus ir sunkus, na kaip pas Oksana... biggrin.gif  (nepagalvokit, kad ji mano favorite, tik siaip grazi mergaite biggrin.gif )

Spalva, o ir plaukai wub.gif Dafai atidarom sekliu morku kluba iir issiaiskinam kokiais dazais cia dazyta bigsmile.gif Kas pirma issiaiskins tam sampes butelka.
Atsakyti
QUOTE(destiniuke @ 2009 02 19, 20:15)
cia tonavau plaukus su kiaune 9.32 nr bet daugiau tokios klaidos nedarysiu man nepatiko spalva jo ji tokia i rausvuma. prasiau pas konsultante spalvos tik be geltonu atspalviu ji man patare sita sako ji turi daug pilkumo. bet kai nusidaziau tai asaros riedejo

o kokios spalvos naturalus tavo plaukai?
Atsakyti
bet juk tai nereiskia, kad kitai tokia pati spalva gausis;]
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 20, 11:12)
Labas! O kokios spalvos tavo naturalus plaukai?

mano paluku spalva jauciu tokia kaip ir daugumos, net nezinau kaip ji vadinasi... tokia vidutiniskai tamsi, pilka... biggrin.gif
Papildyta:

user posted image

o man cia nieko ypatingo... aisku neblogai atrodo, bet apsvietimas cia kazkoks neaiskus ir suteikia plaukams toki idomu atspalvi...
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2009 02 20, 11:28)
mano paluku spalva jauciu tokia kaip ir daugumos, net nezinau kaip ji vadinasi... tokia vidutiniskai tamsi, pilka...  biggrin.gif

tokia tikra lietuviska;]
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2009 02 20, 11:29)
mano paluku spalva jauciu tokia kaip ir daugumos, net nezinau kaip ji vadinasi... tokia vidutiniskai tamsi, pilka...  biggrin.gif
Papildyta:

Supratau biggrin.gif , pas mane speju tokia pati.
Ir tie shwarzkopf dazai tau nueme spalva is pirmo karto iki neryzumo?
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2009 02 20, 10:38)
nusifotkinsiu siandien vakare po kirpyklos  ax.gif (eisiu galiukus pasitrumpinti)
o siaip mano istorija panasi kaip ir kitu: buvau juodaplauke, paskui kirpejos pagalba tapau blondine  smile.gif labai dziaugiuosi, nes sviesus plaukai man patys graziausi  thumbup.gif

nagi nagi, prašom plačiau savo šviesėjimo istoriją: kaip dažė, nuo ko pradėjo, pas kokią kirpėją, kuriame mieste, ar rekomenduoji? 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 20, 11:29)
tokia tikra lietuviska;]

joo biggrin.gif
siaip nepasakyciau, kad tai kazkokia negrazi spalva, tiesiog nuobodi toms, kurios megsta buti ryskios ax.gif
Atsakyti

user posted image

maciau destiniukes plaukus smile.gif  man tai nelabai, per ilgi. per kokia 20cm nusmorinciau cool.gif bent jau man, tai graziausi plaukai yra iki liemens ir tiesus, lygus ir sunkus, na kaip pas Oksana... biggrin.gif  (nepagalvokit, kad ji mano favorite, tik siaip grazi mergaite biggrin.gif )

cia labai jau patamsinta foto
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 20, 11:31)
Supratau biggrin.gif , pas mane speju tokia pati.
Ir tie shwarzkopf dazai tau nueme spalva is pirmo karto iki neryzumo?

na taip... as visada dazausi atspalviu - silver blond. Anksciau Palette, dabar sitais... Gal plaukai ir nera tokie sidabriniai biggrin.gif , bet tikrai jokio ryzumo smile.gif
Atsakyti
Labas pupos, pasirodysiu kaip mano plaukuciai pries metus mzdg atrode - man lb patiko ir spalva ir kirpimas, bet i kt miesta isvaziavus teko pakeist kirpykla, kirpeja...Ir susigadino man plaukai siek tiek (tiksliau ju spalva)....

user posted image

toj foto kur is arti tai jie i gelsvuma atrodo bet tik atspindys kazkoks negeras, ner is tikro taip ax.gif
user posted image

LAUKIU KOMENTARU biggrin.gif
Atsakyti