Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
is nuotrauku sprendzian mano manymu pandutej tikrai tiktu medaus atspalvio plaukai, nes per sviesus blyskina veida o tamsus ir gal nelabai tikru, tik net nzn ar tau tiks 1517 su 9%, na ar gausis tas medaus atsplavis g.gif

Merginos siuskit savo plaukuciu foto el. pastu astukss@yahoo.com ir tada jum deissy parasys kaip patekt i ta albuma, na logina ir slpatazody 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 20 vasario 2009 - 13:58
gal as labai skubu, nes cia naujoke, bet irgi prisijungciu prie albumelio ir pazadu vakare atsiusti savo nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 20, 14:53)
is nuotrauku sprendzian mano manymu pandutej tikrai tiktu medaus atspalvio plaukai, nes per sviesus blyskina veida o tamsus ir gal nelabai tikru, tik net nzn ar tau tiks 1517 su 9%, na ar gausis tas medaus atsplavis  g.gif

aūūūū, tai kurgi tas albumiukas mūsų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 20, 15:56)
aūūūū, tai kurgi tas albumiukas mūsų?  rolleyes.gif

na melajja juk pasake, kad turi pirma atsiusti foto man, as idesiu ir tada i az gausi visus duomenis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 02 20, 13:15)
Mano plaukai pries tai buvo sruoguoti sviesiai (kirpykloj su milteliais), sruogu jau buvo tiek daug, kad kaip ir visi plaukai sviesus, tik kad saknis reikedavo vis pasidazyti. Tai saknys taip pat sviesiai, kad ir kaip visi plaukai butu, man gavosi tik su milteliais..

o tai tu jau bandei su keune dazytis,ar taip ir dazai su milteliais?
QUOTE(Melajja @ 2009 02 20, 13:53)
is nuotrauku sprendzian mano manymu pandutej tikrai tiktu medaus atspalvio plaukai, nes per sviesus blyskina veida o tamsus ir gal nelabai tikru, tik net nzn ar tau tiks 1517 su 9%, na ar gausis tas medaus atsplavis  g.gif
Merginos siuskit savo plaukuciu foto el. pastu astukss@yahoo.com ir tada jum deissy parasys kaip patekt i ta albuma, na logina ir slpatazody  4u.gif

o tai kaip man ja gauti medaus spalva,visus sruogom balint ir uztept gal atspalvi?nes abejoju ant dabartiniu plauku uzdejus keune kad kazkas gausis nrmalaus
Atsakyti
panos o kaip manot, gal ir man medaus atspalvis labiau tiktu nei dabar? Na ta prasme gal truputi patamsint g.gif
Ka tik kalbejau su viena kirpeja, parode man ta keunes 1517 atspalvi paletej, tai nelikau suzaveta schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir sako ji viena det tai kazi ar graziai gautus, reik ji dar su kitu atspalviu maisyti... O ji dabar neturi tu dazu, o dirba su kt kzk italiskais taip pat lb panasiais i keunes. Pasiule juos, sako ji maiso tris spalvas i viena.... Gal sakau surizikuot g.gif
Atsakyti
pandute jau is kirpyklos?
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 20, 15:15)
na melajja juk pasake, kad turi pirma atsiusti foto man, as idesiu ir tada i az gausi visus duomenis  mirksiukas.gif

koks el. paštas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 20, 15:30)
koks el. paštas?  ax.gif

astukss@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 02 20, 15:23)
panos o kaip manot, gal ir man medaus atspalvis labiau tiktu nei dabar? Na ta prasme gal truputi patamsint g.gif
Ka tik kalbejau su viena kirpeja, parode man ta keunes 1517 atspalvi paletej, tai nelikau suzaveta schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  ir sako ji viena det tai kazi ar graziai gautus, reik ji dar su kitu atspalviu maisyti... O ji dabar neturi tu dazu, o dirba su kt kzk italiskais taip pat lb panasiais i keunes. Pasiule juos, sako ji maiso tris spalvas i viena.... Gal sakau surizikuot  g.gif

manau kad tikrai labai graziai atrodytu,, beto tokia spalva labai veida gyvina;]
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 02 20, 14:23)
Ka tik kalbejau su viena kirpeja, parode man ta keunes 1517 atspalvi paletej, tai nelikau suzaveta schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  ir sako ji viena det tai kazi ar graziai gautus, reik ji dar su kitu atspalviu maisyti... O ji dabar neturi tu dazu, o dirba su kt kzk italiskais taip pat lb panasiais i keunes. Pasiule juos, sako ji maiso tris spalvas i viena.... Gal sakau surizikuot  g.gif

o kas tau blogai,tavo spalva super,na pagal tos spalvos pavadinima tai ji man irgi netokia kokios noriu,bet kaip ten is keliu spalvu dazo kaip tau sake tai neisivaizduoju,o is kokio tu miesto?

QUOTE(dova_nele @ 2009 02 20, 14:23)
pandute jau is kirpyklos?

ne as turejau omeny kad man jau reik uzsirasyti i kirpykla nes saknys ataugo,bet bijau nes nezinau ka daryti
a tai tikrai nera nei vienos klaipedietes,kuriai kirpykloj dazytu su keune,nes manoji tai nieko gero tikrai nepadarys
Papildyta:
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 20, 14:37)
manau kad tikrai labai graziai atrodytu,, beto tokia spalva labai veida gyvina;]

o gal gali imest foto,kaip atrodo tikra medaus spalva,nes as sneku sneku,o gal net nezinau kaip tikrai ji atrodo
Atsakyti
na man irgi idomu kaip ta medaus spalva atrodo? ax.gif nes medus gi toks rusvai gelsvas ax.gif
Atsakyti