na va - pridėjau krūvą foto, tad galite paspoksoti, kaip atrodžiau nudažyta su sruogom (šokoladinėm), beje, visai patiko tas variantas
ir kaip atrodau dabar
QUOTE(Indraja @ 2009 02 20, 17:18)
na va - pridėjau krūvą foto, tad galite paspoksoti, kaip atrodžiau nudažyta su sruogom (šokoladinėm), beje, visai patiko tas variantas
ir kaip atrodau dabar 
na zinok man visur ta tavo spalvike tikrai visai nieko - grazu
na bet paskutines foto man graziausios
man tai visada labai grazu kai sokoladiniu sruogeliu buna, mane ir kazkada buvo nudaze trim spalvom tai draugai visa tai vafliu pavadino nes spalvos labai atitiko vafly, sokolada ir balta krema;]]
Labai patiko Melajja plaukuciai
niu, pandute, aš išsakysiu savo subjektyvią nuomonę: aš daryčiau tave blondine
pritrenkiančiai atrodysi
aciu mergaites
Man tai visu plaukuciu spalva grazi tik nemano
as cia savadarbe zinokit, po apacia pas mane dazyti visi su keunes pearl blond spalva(nu ji man ir gavos tokia medaus spalva) bet kadangi nepatiko man, tai prisidejau pati daug daug sruogeliu su 1517 spalvyte ir va kas gavos, tik dabar man pilkintojo reik, kad nenusiplautu per dag tos sviesios sruogeles, niekaip neprisiruosiu nusipirkt
dar panardžiau po mūsų fotkes, tai mano idealas - rusiukė
norėčiau kažkaip išgauti tokią splavą, kaip buvai įdėjus čia į forumą 
dar papildysiu - man visos mergaitės labai gražiai atrodo, spalvos kokios
bet kurių tiesūs plaukai, man net nėra ko svajoti....
[quote=pandutė,2009 02 20, 15:21]
o tai tu jau bandei su keune dazytis,ar taip ir dazai su milteliais?
Na ir greitai "eina" musu forumas, tuoj reiks vel nauja tema kurtis:))
As bandziau ir su Keune tais 1517 plius 9 proc., tai saknys gavosi ryzos, o ten kur pakliuvo ant jau sviesiu plauku, tokie papilkeje. Ir tikrai netrumpai laikiau. Taip kad kiekvienai labai skirtingai su jais gaunasi.. Man siaip apskritai tas pilkas atspalvis nera labai prie sirdies, bet jau svarbiausia, kad tik saknys nebutu ryzos, tai tikriausiai man reiketu 12 proc.
o tai tu jau bandei su keune dazytis,ar taip ir dazai su milteliais?
As bandziau ir su Keune tais 1517 plius 9 proc., tai saknys gavosi ryzos, o ten kur pakliuvo ant jau sviesiu plauku, tokie papilkeje. Ir tikrai netrumpai laikiau. Taip kad kiekvienai labai skirtingai su jais gaunasi.. Man siaip apskritai tas pilkas atspalvis nera labai prie sirdies, bet jau svarbiausia, kad tik saknys nebutu ryzos, tai tikriausiai man reiketu 12 proc.
QUOTE(Lina077 @ 2009 02 20, 17:09)
tavo nuotraukėlių nematėm, tiesa?
merginos man reikia jusu patarimu
visus plaukus esu daziusi tik du kartus, pirma karta su hena plius, kai gavausi labai geltona, o antra karta su londa dejo atspalvi kad panaikinti ta geltonuma...
tai va as noriu sviesesnes spalvytes, kaip manote ar labai pakenks plaukuciams jei visus plaukus dar karta padazyciau su keune kokiu 6 proc.?
visus plaukus esu daziusi tik du kartus, pirma karta su hena plius, kai gavausi labai geltona, o antra karta su londa dejo atspalvi kad panaikinti ta geltonuma...
tai va as noriu sviesesnes spalvytes, kaip manote ar labai pakenks plaukuciams jei visus plaukus dar karta padazyciau su keune kokiu 6 proc.?
QUOTE(*moon* @ 2009 02 20, 14:45)
Na nzn kaip jus bet as tai tokia medaus spalva isivaizduoju, na gal ciut sviesesne turetu but

as tokiu noreciau,bet gal biski tamsesniu
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 20, 14:57)
jeigu ja maisyti tai padaro tikrai labai graziai;] ta honey spalva gyvina veida suteikia jam siltumo;]
http://i87.photobuck...ley-tisdale.jpg
http://i87.photobuck...ley-tisdale.jpg
super man
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 20, 15:34)
niu, pandute, aš išsakysiu savo subjektyvią nuomonę: aš daryčiau tave blondine
pritrenkiančiai atrodysi 
jo padaryk tada ,nes as labai noriu,o dabar nezinau ka darytti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 20, 15:38)
dar panardžiau po mūsų fotkes, tai mano idealas - rusiukė
norėčiau kažkaip išgauti tokią splavą, kaip buvai įdėjus čia į forumą 
bet kurių tiesūs plaukai, man net nėra ko svajoti....
Ačiū