Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 21, 14:40)
As dazau Keune dazais ir mano kirpeja taip gerai nudazo mano plaukucius, kad zmones mano, jog tai naturali mano spalva  thumbup.gif

Ir kokia splava dazaisi? na man ta , kuria mes cia dauguma dazomes 1517 neartodo labai jau naturaliai ax.gif Bet svarbu neryyyyza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 21, 14:40)
As dazau Keune dazais ir mano kirpeja taip gerai nudazo mano plaukucius, kad zmones mano, jog tai naturali mano spalva  thumbup.gif

tai gal nori mūsų albume pasirodyti? biggrin.gif
Atsakyti
Spalvos nr nezinau, nes parenka kirpeja ir dazo plonytem sruogytem, tai susimaiso su naturaliais plaukais ir gaunasi thumbup.gif
Vakar maciau viena mergina, buvo dazyti visi plaukai, kaip super atrode, irgi labai naturaliai, idomu kuo ji dazo.. bet pasidrovejau paklausti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 21, 14:16)
na va jau sukuriau namucius, tai dabar laukia eiles kada bus nupaustinta  thumbup.gif
o as visgi pradejau mastyt, dazyt = nedazyt  doh.gif

Parašyk naujų namučių adresą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 21, 16:16)
Parašyk naujų namučių adresą  lotuliukas.gif

o kazi gali as taip pavyzdzui padaryti, sukurti, imesti jums cia nuorada ir poto jus ten visos ir persikelsit g.gif
nes kolkas esu tik pasidarius, bet nepaspaudus - skelbti nauja tema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 21 vasario 2009 - 14:29
QUOTE(Deissy @ 2009 02 21, 15:28)
o kazi gali as taip pavyzdzui padaryti, sukurti, imesti jums cia nuorada ir poto jus ten visos ir persikelsit  g.gif
nes kolkas esu tik pasidarius, bet nepaspaudus - skelbti nauja tema  ax.gif

tai taip manau ir būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
tai tada taip ir padarysiu thumbup.gif
sia temute visvien teks uzbaigti, o uzbaigusios persikelsim ten drinks_cheers.gif
Papildyta:
musu nauji namuciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 21, 15:45)
tai tada taip ir padarysiu  thumbup.gif
sia temute visvien teks uzbaigti, o uzbaigusios persikelsim ten  drinks_cheers.gif
Papildyta:
musu nauji namuciai  mirksiukas.gif

Tik manau baigiam čia, tada keliamės, kad nebūtų paskui per 2 temas dar pokalbis 4u.gif
Atsakyti
nagi pabaigiam tema mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 21, 15:54-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 21, 15:54)
nagi pabaigiam tema mirksiukas.gif

Pasyvios visos šiandien, sunkus matyt šeštadienis lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 21, 14:16)
Spalvos nr nezinau, nes parenka kirpeja ir dazo plonytem sruogytem, tai susimaiso su naturaliais plaukais ir gaunasi  thumbup.gif
Vakar maciau viena mergina, buvo dazyti visi plaukai, kaip super atrode, irgi labai naturaliai, idomu kuo ji dazo.. bet pasidrovejau paklausti.. blush2.gif

imesk nuotraukyte, ka 4u.gif as irgi vis mastau gal dazytis sruogelem g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 21, 16:51)
Tik manau baigiam čia, tada keliamės, kad nebūtų paskui per 2 temas dar pokalbis  4u.gif

tai butinai sita reikia uzbaigti thumbup.gif
Papildyta:
aga, siandien cia taip ramu, neveltui sestadienis drinks_cheers.gif
Atsakyti