Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

user posted image

user posted image
user posted image
Aistuliaa
VilkoSesuo
Indraja
Rutele_S
Julya
Jorky
Cherry_
Lina 007
Pandutė
Neringa25
FoxLady
Geiša
Gussste23
Mimoza:)
Deissy
Majaliza
Egliukasz
Rusiuke
.NAJ.A
Melajja
*moon*
Dova_nele
Semita
Bantukas
Aliisa
Destiniuke

Plepame toliau ir dalinames savo patirtimi apie dažus, kaip išvengti "geltono viščiuko" sindromo, kaip išgauti tobulą spalvą ir spręsti kartu visus kitus iškilusius klausimus.

Populiariausių dažų penketukas:
1. Loreal
2. Keune
3. Garnier
4. Wella
5. AlfaParf

Prikalbėtos temos: 1, 2, 3
Atsakyti
labas rytas;]
Atsakyti
labas
Atsakyti
apmire tema kiba dar visos miega;]
Atsakyti
jau antra diena tylu,net neidomu kai cia tuscia doh.gif
Atsakyti
nius savaitgalis trumpas galima suprasti;] visos nori is namu pabegti gal;]
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 22, 12:47)
nius savaitgalis trumpas galima suprasti;] visos nori is namu pabegti gal;]

niu gal blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas. Aš dar planuoju kitą savaitę tapt blondine smile.gif Norėčiau, kad kirpykloj nudažytų, truputį baisu, nes bijau, kad nesugestų plaukai. Anksčiau esu dažius juodai ir raudonai, bet girdėjau, kad dažymas blondiniškai labiau kenkia plaukams, ar čia tiesa?
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 02 22, 13:39)
Labas rytas. Aš dar planuoju kitą savaitę tapt blondine smile.gif Norėčiau, kad kirpykloj nudažytų, truputį baisu, nes bijau, kad nesugestų plaukai. Anksčiau esu dažius juodai ir raudonai, bet girdėjau, kad dažymas blondiniškai labiau kenkia plaukams, ar čia tiesa?

taip dazymas sviesiai kenkia labiau, bet naudojant tinkamas priemones, priziurint plaukucius imanoma juos tureti sveikus ir grazius 4u.gif be to jei kirpykloj dazysi tai gal ne taip pakenksi, aisku dar cia nuo plauko priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 02 22, 13:39)

o kokios dbr spalvytes laukai tavo.? butinai parasyk, kaip sekesi kirpykloje, ?
nes as ir vel noriu sugrizti prie sviesesnes spalvos. ax.gif
Atsakyti
žinau, kad yra visokių blondiniškų atspalvių. Aš tai norėčiau, kad atrodytų kuo natūraliau blondiniški plaukai. O reikia kirpykloj iš anksto pasakyti, kokios tiksliai spalvos norėčiau, ar užtenka pasakyt, kad noriu blondine būti, ir man parinks?
mano dabar tokie yra natūralūs plaukai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 02 22, 15:06)
žinau, kad yra visokių blondiniškų atspalvių. Aš tai norėčiau, kad atrodytų kuo natūraliau blondiniški plaukai. O reikia kirpykloj iš anksto pasakyti, kokios tiksliai spalvos norėčiau, ar užtenka pasakyt, kad noriu blondine būti, ir man parinks?
mano dabar tokie yra natūralūs plaukai:
user posted image

Labas smile.gif
labai grazus naturalus atspalvis thumbup.gif manau pavyktu isgauti labai grazu blondiniska atsapalvi, bet visa galva manau netiktu, butu labai grazu daug, daug svieisu sruogyciu thumbup.gif geriausia rasti nuotrauka ir parodyti kirpejai 4u.gif

arba kazka panasaus
Atsakyti