Įkraunama...
Įkraunama...

tėvas... nebuvo jis tėvu

QUOTE(Aylin @ 2013 09 12, 15:43)
Is pasakojimo supratau, kad jis jusu nemylejo, nesirupino, niekada nepamaste, kad gal jam gyvenime jusu prireiks... O dabar prireike...  doh.gif
As palaikau tavo puse... ne tas kuris dave gyvybe gali vadintis tevu, o tas butu, kuris myletu savo seima ir rupintusi vaikais. Daryk, kaip liepia sirdis, gal aplankyk ji, paziurek, koks jis dabar, kaip elgiasi, ka kalba. Bet ant senatves jis visai nebloga gyvenima turi - seneliu namuose, juk ne bomziauja, o jusu gyvenimas su juo buvo daug blogesnis. verysad.gif
Papildyta:

O man atrodo del to nebadavo, nes mama turejo, aciu dievui, butu likus su tevu alkoholiku, butu ir suknia apdriskus ir jokio stogo virs galvos verysad.gif

Gal jus Kaktusee posto net neperskaitet doh.gif ? Jos tevas nebuvo ir nera alkoholikas. Ten kitokios problemos. Pries komentuojat kazka, geriau atidziau paskaitykit apie ka kalba ejo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 09 12, 16:19)
Gal jus Kaktusee posto net neperskaitet doh.gif ? Jos tevas nebuvo ir nera alkoholikas. Ten kitokios problemos. Pries komentuojat kazka, geriau atidziau paskaitykit apie ka kalba ejo.

Mano tėvas - nuo jaunystės alkoholikas. Mama, kiek žinau ir girdėjau pasakujimų, naiviai tikėjosi kad jis pasikeis. Deja...
Gyvenom su seneliais ir dar 2 netekėjusiomis močiutės seserimis jų tėvų namuose. Tėvas judviejų nekentė kaip šunų paskutinių... verysad.gif Mirus seneliams, jos, būdamos senutės neturėjo ramybės, o ir mušt ne kartą gavo... Na, tiesiog negalėjo jų akyse matyt

mano atsakymas I temos autores....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 13 rugsėjo 2013 - 16:27
QUOTE(Aylin @ 2013 09 13, 17:24)
mano atsakymas I temos autores....

Bet kodėl vyrai tokie?Jiems dažniau svabu savo interesai, o ne šeimos.Negi moterys turi nertis iš kailio, kelti pavydą, kad jiems tik įtiktų
Atsakyti
QUOTE(asis @ 2013 09 14, 12:35)
Bet kodėl vyrai tokie?Jiems dažniau svabu savo interesai, o ne šeimos.Negi moterys turi nertis iš kailio, kelti pavydą, kad jiems tik įtiktų

Va čia tai klausimas biggrin.gif
Tūkstančiai mane šiurpinančių pavyzdžių, kai vyrai palieka žmonas su sergančiais, neįgaliais vaikais. Ir dar stiprioji lytis vadinasi.

Bet su mano tėvu - ne tas atvejis. Jis, amžina atilsi, visad garsiai šaukė kaip myli mamą. Tik kad nieko nedarė, kad tai būtų pastebima.
Moterys, manau, turi, tiesiog privalo mokėti atskirti tokius ir vyt nuo savęs kuo toliausiai, kol dar procesas neįsivažiavo ir laikas neprarastas. Noriu šaukt visoms, tikinčioms, kad "JIS PASIKEIS" ar manančioms: "AŠ JĮ PAKEISIU" - kvailutės jūs. Neturit geresnio užsiėmimo? Adrenalino gyvenime trūksta? Ar taip jau stipriai savęs nekenčiat, kad ant sprando užsiverčiat kokį balvoną?
Atsakyti
Moterys, kurios įsikibusios į alkoholikus vyrus, vaikystėje mažai patyrusios meilės iš tėvų. Grynas pvz mano mama... Senelis drąskė ją,ėjo per moteris ir panašiai, skyrėsi su močiute, tyčiojosi. Mama ant savo tėvo pyko.
Užtat mano tėvas visiškas alkoholikas. Man jau 25 metai, aš pati greitu metu būsiu mama, bet manoji mamutė vis dar laksto paskui mano tėvą (nors jis ir nebegeria jau gal 4 metai, bet kai pildavo tai savaitėmis). Norisi globoti kažką. gaila, kad moterys nori globot ne savo vaikus, o vyrus. Kodėl - aš to iki šiol nesuprantu. Nes net dabar, kai man tikrai sunku kartais būna, norisi palaikymo, aš matau, jog mano tėvas gauna palaikymo šimteriopai daugiau , nei kad man jo skiria mano mama. Kaip jaustis? Aš su tuo susitaikiau. Bet pati nekentėsiu niekada gyvenimo to. Negaliu pakęsti, kai geria kažkas šalia. Su tėvu iki šiol nebendrauju galima sakyti - na nenori nei jis, nei aš. Mes kaip nesutariantys kambariokai. Arba "klasiokai" iš paralelinių klasių, kurie susitinka tik kokiam modulyje kartą į savaitę ir sėdi skirtingose klasės pusėse.
Moterims labai padeda AL-ANON. Ypač išbristi iš tos priklausomybės nuo vyrų alkoholikų/mušeikų/despotų ir panašiai.
Tiesa, mano tėvas taipogi mano mamai vis prilakęs rėkdavo, kad aš tave myliu;) Ir gale pridurdavo, kad aš su tavim gražiai, o tu mane meti iš namų. Na, ji ir metė. gal 597 kartus, po to vėl priimdavo. Pati ieškodavo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 16 rugsėjo 2013 - 19:04
QUOTE(pašnekutė @ 2013 09 16, 18:07)
Noriu šaukt visoms, tikinčioms, kad "JIS PASIKEIS" ar manančioms: "AŠ JĮ PAKEISIU" - kvailutės jūs. Neturit geresnio užsiėmimo? Adrenalino gyvenime trūksta? Ar taip jau stipriai savęs nekenčiat, kad ant sprando užsiverčiat kokį balvoną?

Paprastai moterys tai supranta tik patyrus savo kailiu ir dar ne vieną kartą ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 09 16, 20:47)
Paprastai moterys tai supranta tik patyrus savo kailiu ir dar ne vieną kartą  ax.gif  4u.gif

Tai ir liudniausia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila1988 @ 2013 09 16, 20:02)
Moterys, kurios įsikibusios į alkoholikus vyrus, vaikystėje mažai patyrusios meilės iš tėvų.

Negaliu su tuo sutikt. Mano seneliai iš mamos pusės buvo nepaprastai puikūs, šviesūs žmonės, inteligentai. Labai rūpinosi vieni kitais. Ir buvo religingi. Gal todėl ir mama bijojo "nusidėti" katalikiškoms dogmoms: "1 vyras visam gyvenimui", "ir laimėj ir nelaimėj" ir t.t., ir pan. Dar ko gero bandė gyvent "dėl vaikų", kol galiausiai susiprato to paklausti manęs: skirtis jai ar ne. Pasakiau, kad seniausiai reikėjo.
O ir iš tėvo pusės seneliai neprasigėrę. Tiesiog jis buvo pagrandukas ir užlepintas iki negalėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 18 rugsėjo 2013 - 19:23
QUOTE(asis @ 2013 09 14, 10:35)

Ne visi vyrai tokie. Jeigu tik parodai vyru savo stiprybe ir mokejima rupintis seima, jis gali greitai atleisti vadeles. (Bet aisku, cia nuo zmogaus priklauso). Man atrodo daug atveju, kai moterys pacios kaltos, del to, kad neleidzia vyrui seimoje daryti sprendimus, buti seimos galva. Deja , LT vyrauja tas, kad seimoje vaduvauja moteris, po to ir lieka moteriai viska spresti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila1988 @ 2013 09 16, 18:02)
Negaliu pakęsti, kai geria kažkas šalia.

Mano viena pazistama pasakojo, kad tevas musdavo mama ir sau buvo pasakius, kad manes vyras niekada nemus ir ka ji jau 7m.su vyru, kuris pakeliai ranka karts nuo karto. (Tiesa, dabar jai 32m.ir jai paskutine vezio stadija ir pagalvojau, kad cia tikriausiai vyrui bausme, kad jis taip elgesi su zmona, kad nevertino savo laimes, bet kentes vaikai , baisu)
Atsakyti
Ir kokia čia jam bausmė? g.gif Gal jis su savo elgesiu ir "įvarė" ligą, ji nuolat patirdavo stresą, gyveno su tuo, tai kas gali paneigti, kad ne jis ją ir privedė iki tokios būklės.
Atsakyti
As virgi jokios bausmes tam vyrui neiziuriu. Duok Dieve tai jusu draugiai issikapanot is tos ligos, vaiku labai gaila butu verysad.gif . O tas vyras paraudos viena diena, paskui kita susiras.
Mano viena pazistama vyras musdavo, i klozeta net galva kaisiodavo, o ji galvojo, kad viskas kada nors pasikeis. Jis isvaziavo i Anglija, ten atseit ''vienas gyveno'', na nerado cia darbo, kuriame galetu save isreikst doh.gif . O tai moterei vezys, greit suede, mire pas savo motina namie, net vyro to salia nebuvo(nors naqmus kartu turejo LT) kai jau visai blogai pasidare verysad.gif . Ir ka, paraudojo diena, isvare toliau saves ieskot ar dirbt, po keliu men apsivede. Gerai kad nors dukros savo gyvenima buvo pradejusios kurt.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 09 20, 07:36)
Ir kokia čia jam bausmė? g.gif Gal jis su savo elgesiu ir "įvarė" ligą, ji nuolat patirdavo stresą, gyveno su tuo, tai kas gali paneigti, kad ne jis ją ir privedė iki tokios būklės.

pagal jo gyvenimo buda ir praeiti jam tai dzidziausia bausme,nes su ja turejo normal gera gyvenima. bet deja, kencia ne tas zmogus, kuris turetu.
kas zino, gal tas vezys nuo kokio vieno jo smugio schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2013 09 20, 09:05)
As virgi jokios bausmes tam vyrui neiziuriu. Duok Dieve tai jusu draugiai issikapanot is tos ligos, vaiku labai gaila butu verysad.gif . O tas vyras paraudos viena diena, paskui kita susiras.
Mano  viena pazistama vyras musdavo, i klozeta net galva kaisiodavo, o ji galvojo, kad viskas kada nors pasikeis. Jis isvaziavo i Anglija, ten atseit ''vienas gyveno'', na nerado cia darbo, kuriame galetu save isreikst doh.gif . O tai moterei vezys, greit suede, mire pas savo motina namie, net vyro to salia nebuvo(nors naqmus kartu turejo LT) kai jau visai blogai pasidare verysad.gif . Ir ka, paraudojo diena, isvare toliau saves ieskot ar dirbt, po keliu men apsivede. Gerai kad nors dukros savo gyvenima buvo pradejusios kurt.

4 stadija su metostaze. apie vezi ji suzinojo pries 3 savaites ir per ta laika jau vezimelyje atsidure. baisiai gaila vaiku, nes ju mama tokia nuostabi moteris, ant jos visa seima laikosi. gydytojai pasake liko menesiai. verysad.gif

Atsakyti