Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

Na stai apziurejau vakar senukuose draugystes g-vj parduodamus sedmaisius. Maziukai nieko gero sad.gif Patiko vienas,bet jo forma panasi i fotelio ir ne medziago o turbut oda(jos pakaitalas) vat sitas tikrai patogus buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 08 13, 08:21)
Na stai apziurejau vakar senukuose draugystes g-vj parduodamus sedmaisius. Maziukai nieko gero sad.gif Patiko vienas,bet jo forma panasi i fotelio ir ne medziago o turbut oda(jos pakaitalas) vat sitas tikrai patogus buvo tongue.gif

tai savanoriu pr.Oda ir gobelenas parduotuvej yra ir tos eko odos(grynos odos pakaitalo).tai is tos nebutu labai brangu pasisiuti.aisq,uz koki gobelena tai brangiau.bet siaip tai fainas daiktas butu.bandyciau,bet kazin kaip siuvimo masina ims ta odos pakaitala...
Atsakyti
Aš irgi sau pasisiūčiau tokį , bet jis nemažai vietos užima, nebūtų jam vietos pas mane smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2005 08 13, 11:31)
tai savanoriu pr.Oda ir gobelenas parduotuvej yra ir tos eko odos(grynos odos pakaitalo).tai is tos nebutu labai brangu pasisiuti.aisq,uz koki gobelena tai brangiau.bet siaip tai fainas daiktas butu.bandyciau,bet kazin kaip siuvimo masina ims ta odos pakaitala...

O Gal tu irgi ta foteliuka ziurinejai senukuose? Gal tokio iskarpas netycia irgi turetum blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 08 14, 11:40)
O Gal tu irgi ta foteliuka ziurinejai senukuose?  Gal tokio iskarpas netycia irgi turetum  blush2.gif  blush2.gif

tureti tai neturiu,bet galima nueiti ir apsiziurineti,kas ten per daiktas.tada ir iskarpas bus galima sumastyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2005 08 15, 19:59)
tureti tai neturiu,bet galima nueiti ir apsiziurineti,kas ten per daiktas.tada ir iskarpas bus galima sumastyti  mirksiukas.gif

O kiek maždaug medžiagos prireikė?
Bandau sumąstyt, bet nesugalvoju sad.gif
Atsakyti
JO jau man kai nesiseka tai nesiseka. Pasiuvau savaitgalį tą sėdmaišį ir važiavau tų granulių ieškoti. Ką jūs manot. Ermitaže nebebuvo (tipo pardavė ir kada bus nežino), Banginyje irgi nebuvo tik sutrupinta jūros puta. Tai dabar susipainiojau. Tos putoplasto granulės ir yra sutrupinta jūros puta ar kokiso kitokios?
Ždž, kaip visada man nesigauna kas nors.... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Pem @ 2005 08 16, 09:38)
JO jau man kai nesiseka tai nesiseka. Pasiuvau savaitgalį tą sėdmaišį ir važiavau tų granulių ieškoti. Ką jūs manot. Ermitaže nebebuvo (tipo pardavė ir kada bus nežino), Banginyje irgi nebuvo tik sutrupinta jūros puta. Tai dabar susipainiojau. Tos putoplasto granulės ir yra sutrupinta jūros puta ar kokiso kitokios?
Ždž, kaip visada man nesigauna kas nors.... cry.gif

A6 irgi savaitgalį neradau niekur nei granulių nei ko nors panašaus...
Nors važiuok į lentpjūvę ir pluuvenų prisipilk doh.gif
Nors gal gera mintis smile.gif man medžio kvapas patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 16, 09:45)
A6 irgi savaitgalį neradau niekur nei granulių nei ko nors panašaus...
Nors važiuok į lentpjūvę ir pluuvenų prisipilk doh.gif
Nors gal gera mintis smile.gif man medžio kvapas patinka smile.gif

tai kad pjuvenos paskui pasinais i subine lys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Tai ką, nėra granulių g.gif . O kiek medžiagos tam dideliam sėdmaišiui reikia? Apšvieskit ką, nes reiks pirkt, namuose nieko atliekamo neturiu
Atsakyti
Nu va, šį bei tą radau inete, kas man gražu smile.gif
Atsakyti