Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(Jumi @ 2005 08 12, 15:32)
as irgi galvojau kazkada pirkti smulkinta porolona,bet vienas baldzius ispejo,kad porolonas subyra i dulkes po kurio laiko ir taip gerai nelaiko formos kaip kad tos granules...

Nu apie tai aš ir galvojau g.gif Bet tai jei tos granulės Seniuose dulkėtos, tai kas tada vis dėlto geriau "įdarui" ? O tų silikoninių granulių mažesniais kiekiais neina suderint kaži?
Atsakyti
Na va radau kaip atrodo polistireno granules tongue.gif
user posted image

o tu silikoniniu kolkas neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 08 12, 15:42)
Na va radau kaip atrodo polistireno granules tongue.gif
user posted image

o tu silikoniniu kolkas neradau  schmoll.gif

nu man tos pirmos į tiesą panašiausios.....
NEs tos išpūstos - tai jau susisėdės manau...
Atsakyti
QUOTE(Kirma @ 2005 08 12, 12:22)
Apvalus yra čia: Apvalus
user posted image

O šitie ko gero irgi panašiai kaip apvalūs darosi?:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2005 08 12, 09:28)
Nu tos granulės nėra naujovė,bent jau kiek aš žinau tai 2m tikrai egzistuoja .Na o jos tokios minkštos...Kaip susuktas sinteponas rutuliukais..nežianau ar supratot.. ax.gif Didieji baldidninkasi jas tikrai naudoja ,jas deda į odinius baldus,kur reikia papūtimo ir t.t.

nu pvz vienas didelis minkstu baldu fabrikas tai tikrai tokiu nenaudojo...visokiu naujoviu buvo,bet tokiu tai nea... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 12, 14:57)
nu man tos pirmos į tiesą panašiausios.....
NEs tos išpūstos - tai jau susisėdės manau...

siaip jos susispaudzia,bet atsistato.tos poliesterio granules.didzioji dalis baldininku jas pila i maisus ir viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Štai mano sėdmaišis:
user posted image
O čia kitas, vaikiškas:
user posted image
user posted image
Iš likučių pasiuvau šitą:
user posted image
Į sėdmaišius dėjau smulkintą poroloną, aišku, jis nešiugžda, kaip polistirolio granulės. Gal jis ir susitrins, bet juk nieko amžino nėra schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vilnietė @ 2005 08 12, 19:19)
Štai mano sėdmaišis:
O čia kitas, vaikiškas:
Iš likučių pasiuvau šitą:
Į sėdmaišius dėjau smulkintą poroloną, aišku, jis nešiugžda, kaip polistirolio granulės. Gal jis ir susitrins, bet juk nieko amžino nėra schmoll.gif .

Niugi gražu, toks jaukus atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bartez: 12 rugpjūčio 2005 - 18:40
Nugi greita vilniete:) grazu:) ot vaikams dziaugsmo. tik kazkodel tu vaiku suskaiciavau 3,o pasirasiusi tik 2 esi biggrin.gif ar cia ir kaimynu vaikai naujiena bando sededami? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nugi greita vilniete:) grazu:) ot vaikams dziaugsmo. tik kazkodel tu vaiku suskaiciavau 3,o pasirasiusi tik 2 esi  ar cia ir kaimynu vaikai naujiena bando sededami?

Mano tik du ir yra, kita draugė(kaimynė) tongue.gif
Ačiū Olaivai už gerą idėją ir brėžinius thumbup.gif
Atsakyti
Kaip noooooriu tokio daikto rolleyes.gif Bet pati nieko nesiūnu ir net siuvimo mašinos neturiu cry.gif Gal kas nors apsiimtų pasiūti? wub.gif Viską viską supirkčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 08 12, 21:49)
Kaip noooooriu tokio daikto  rolleyes.gif  Bet pati nieko nesiūnu ir net siuvimo mašinos neturiu  cry.gif  Gal kas nors apsiimtų pasiūti?  wub.gif  Viską viską supirkčiau  4u.gif

mielai galeciau,bet kas as Kaune...
Atsakyti