Amerikonų puslapiuose parodytos tokios granulės papildymui tų foteliukų....
Kadangi man liko gobeleno nuo baldų aptraukimo ir aš Olaivos duotą skchemą šiek tiek sumažinau (mano trikampiai gavosi 70/70/28 cm) tai man užteko 4 metrų gobeleno. O dabar sėdėsiu ir lauksiu kol į ermitažą atveš tų granulių. Kažkoks deficitas pasidarė.

QUOTE(Rasked @ 2005 08 11, 15:04)
na prisiskaičiau čia aš
Ko gero teks ir man tokį dalykėlį pasidayti
Tik dėl granulių galiu patarti:yra specialios granulės baldams,Silikono granulės vadinasi.jas baldininkai naudoja.Kiek žinau yra Kaune ,Draugystės 19 "Dinasas",Šiauliai Išradėjų 18. 1kg kaina apie 12lt.Minusas tas,kad parduoda dideliais maišais po 17-20kg.bet to maišo didumas
O apie tas granules žinau,nes vyras baldininkas

O apie tas granules žinau,nes vyras baldininkas

Na nerandu internete as silikono granuliu...radau polistireno,radau polorona, o ir Dinaso puslapyje nera jokiu silikono granuliu... Galvojau gal nuvaziuoti i ta firma bet...reiketu vistik zinoti ko ieskai

O tu polistireno granuliu jei senukuose nebus, tai reikes tiesiai i gamintojus kreiptis

Mano manymu, tai ir yra trupinta jūros vata ar kaip jinai ten vadinasi.
matyt forumietės masiškai siuva sėdmaišius ir visas išpirko

Jaučiu, kad taip ir yra.

QUOTE(Kozete @ 2005 08 16, 10:34)
Mano manymu, tai ir yra trupinta jūros vata ar kaip jinai ten vadinasi.
Kiek aš žinau, tos polistereno granulės yra kažkaip išpučiamos. Tie burbuliukai minkšti - dažniausia yra brokas nuo dėžių gamybos atliekos. Kur gamina tas sienele šaldytuvam, telikams ir t.t. įdėt, ir kartais kai nurie žirniukai neprilimpa arba negerai išsipūčia.
Yra viena tokia gamykla prie kauno, o viena prie Vilniaus tikrai. Reikia pasidomėt, kur tas pakuotes gamina, ten ir gausit tų granulių.
QUOTE(jadzka @ 2005 08 16, 10:31)
Amerikonų puslapiuose parodytos tokios granulės papildymui tų foteliukų....
o tai kurios cia? polistirenines ar silikonines

QUOTE(jadzka @ 2005 08 16, 10:39)
Kiek aš žinau, tos polistereno granulės yra kažkaip išpučiamos. Tie burbuliukai minkšti - dažniausia yra brokas nuo dėžių gamybos atliekos. Kur gamina tas sienele šaldytuvam, telikams ir t.t. įdėt, ir kartais kai nurie žirniukai neprilimpa arba negerai išsipūčia.
Yra viena tokia gamykla prie kauno, o viena prie Vilniaus tikrai. Reikia pasidomėt, kur tas pakuotes gamina, ten ir gausit tų granulių.
tai kad tos granules daug kur naudojamos statybose,paskaitinejau kiek

QUOTE(Jumi @ 2005 08 16, 10:40)
O gal čia tas pats

QUOTE(Jumi @ 2005 08 16, 10:40)
Shown here is our Virgin Bead filler. It is made up of many round "BB"-like polystyrene particles that have never been used. There is nothing recycled about it. When you squeeze them, they bounce right back to their original shape. That's why this refill will
keep your bean bag chairs very full, fluffy and comfortable for a LONG TIME. Many bean bag chairs use lower quality recycled foam poly beads, which are often used as packing materials. When you use them as filler in bean bag chairs, they do not last nearly as long virgin bead filler. Our Virgin Bead filler was never packing material or anything else. It is made specifically for bean bag filler.
Pažiūrėjau aš į tą smulkintą jūros vatą tai nežinau, pasitikėjimo ji man nekelia. Visai nepanaši į tą kur čia nuotraukėlę kažkas įdėjo. Ten vos ne miltai kažkokie. Ždž darysiu reidą per statybines medžiagas šiandien.