Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(Kozete @ 2005 08 17, 11:18)
Kur radai tokį gerą psl.?
Gal gari adresą parašyti?

Taij, kad per paiešką radau.
O jei rimtai, tai ten toks reklaminis psl. ir tikrai nieko gero nebuvo jame labai....
Ech....
Atsakyti
Ir as sedmaisio noriu ax.gif
Vilnietes, ar Audejose dar yra gobelenu ispardavimas? O gal kas dar zino geru vietu, kur gobeleno ar dirbtines odos atraizu butu pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 17, 11:58)
Ir as sedmaisio noriu  ax.gif
Vilnietes, ar Audejose dar yra gobelenu ispardavimas? O gal kas dar zino geru vietu, kur gobeleno ar dirbtines odos atraizu butu pirkti?  4u.gif

g.gif prašom plačiau apie audėjo tą išpardavimą gobelenų...
Kur ir kokiom kainom?
Atsakyti
Man irgi įdomu ar jis dar tęsiasi (išpardavimas), nes dar nenusipirkau.

O apie išparadavimą, tai kiek atsimenu didelės nuolaidos gobelenui ir atraižoms.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 17, 13:12)
Man irgi įdomu ar jis dar tęsiasi (išpardavimas), nes dar nenusipirkau.

O apie išparadavimą, tai kiek atsimenu didelės nuolaidos gobelenui ir atraižoms.

Norėčiau ir aš užsipirkt porai apvalių fotelių....
Tik kur ta Audėjo pardė?
Atsakyti
As vis apie ta dvivieti, vis galvoju kaip ji pasiuti g.gif Tai gal reiktu toki cilindro formos, toki ilgesni. Turiu kompe nuotraukyte tokio dviviečio, tik negaliu idet. cry.gif
O cilindras turbut siuvamas is 2 apskritimu, ir keliu staciakampiu ? g.gif
Tiesa, gal klaipedietes zino kur nebrangiu medziageliu nusipirkt, seniau tai zinojau tokia parduotuvele senamiestyje, taciau ten jos nebera.
Atsakyti
QUOTE(sinsiliuks @ 2005 08 17, 13:29)
As vis apie ta dvivieti, vis galvoju kaip ji pasiuti  g.gif Tai gal reiktu toki cilindro formos, toki ilgesni. Turiu kompe nuotraukyte tokio dviviečio, tik negaliu idet. cry.gif
O cilindras turbut siuvamas is 2 apskritimu, ir keliu staciakampiu ?  g.gif
Tiesa, gal klaipedietes zino kur nebrangiu medziageliu nusipirkt, seniau tai zinojau tokia parduotuvele senamiestyje, taciau ten jos nebera.

O aš isivaizduoju, kad dviviečiam reikia 2 ovalų (pailgų tokių)
Ir vienos juostos ilgos, kokio pusmetro aukščio. g.gif
Arba dal net dar tikslesnę formą į sofutės bandyt susikurt....
Atsakyti
QUOTE(sinsiliuks @ 2005 08 17, 13:29)
As vis apie ta dvivieti, vis galvoju kaip ji pasiuti  g.gif Tai gal reiktu toki cilindro formos, toki ilgesni. Turiu kompe nuotraukyte tokio dviviečio, tik negaliu idet. cry.gif
O cilindras turbut siuvamas is 2 apskritimu, ir keliu staciakampiu ?  g.gif

Jei jau dvivieti pailga daryt, tai gal ir su tuo uzpildu kazka daryt reikia? Ar nebus taip, kad "subegs" tie burbuliukai i viena gala, o kitas atrodys kaip beforme mase? Ar nereikia tada daryt, kaip su pukinem striukem biggrin.gif Pvz., kaip toje nuotraukoje su ciuziniu, padaryt kokius 3-4 maisus, juos pripildyt burbuliukais ir tada jau sukist i ta sofkute?
PS: o del ovalu ir cilindru - tai cia jau kaip kas nori, tiesiog jis kitokios formos gausis mirksiukas.gif

As tai jau seniai galvoju pasisiuti sedmaisi, net ir foteli viena tik pirkom, labai sedmaisio norim, tik va kol as prisiruosiu doh.gif Ir dar siuveja is manes tokia wacko.gif reikia bent jau masinele siuvimo is mamos parsitempt. laugh.gif

Kazin, ar is eko odos sunku siut? Ir kiek atraizos galetu kainuot? ir kur gi tos parduotuves, kur gobeleno atraizu buna? Kur tos Audejos ir kt.? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 17 rugpjūčio 2005 - 13:13
"Audėjas" yra Olandų g. važiuojant į viršų. Priešais Lukoil ar kokia ten degalinė. Ten pat yra ir trijų aukštų baldų parduotuvė. Tikslus adresas parašytas šitoje temoje už 2 ar 3 psl. paieškokite.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 17, 14:13)
"Audėjas" yra Olandų g. važiuojant į viršų. Priešais Lukoil ar kokia ten degalinė. Ten pat yra ir trijų aukštų baldų parduotuvė. Tikslus adresas parašytas šitoje temoje už 2 ar 3 psl. paieškokite.

Nu, Audejas tai as zinau, bet kur ten tu atraizu-gobelenu ieskot? g.gif O ta parduotuve yra tiesiai prie degalines, tik ten ne Lukoil gal, o kazkokia automatine g.gif
O kas zino, ispardavimas dar yra ar nelabai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 17, 14:13)

Aij, tai netoli mano namų...
O iki kada ji dirba?
Reiktų užsukt tikriausia...
O maždaug kokios kainos tų gobelenų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 17 rugpjūčio 2005 - 13:23
QUOTE(jadzka @ 2005 08 17, 14:22)
Aij, tai netoli mano namų...
O iki kada ji dirba?
Reiktų užsukt tikriausia...
O maždaug kokios kainos tų gobelenų g.gif

Buk gerute, uzsuk, paziurek smile.gif O tai man visiskai nepakeliui ne pro kuri gala, as tame kraste labai retai bunu blush2.gif
Gal kas zino kokiu nors dar parduotuviu?
Atsakyti