Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(jadzka @ 2005 08 17, 15:31)
Sestadienį lyg ir iki 3 dirba.

O tas straipsnis apie feng shui. kokios spalvos sėdmaišius kokiam kampe statyt.

Jadzka, nedirba audėjas sekmadienį ax.gif
Atsakyti
Feng shui:

Karjera - juodas, mėlynas - šiaurėje.
Išsilavinimas ir žinios - rusvai gelsvas, smėlio splva - šiarės rytai.
Šeima ir sveikata - žalias, rudas - rytai.
Turtai - žalias - pietryčiai.
Pripažinimas ir garbė - raudona - pietūs.
Santuoka ir romantika - geltona - pietvakariai.
Vaikai - sidabrinė, pilka, auksinė - vakarai.
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2005 08 17, 15:35)
Jadzka, nedirba audėjas sekmadienį ax.gif

Žinau, kad nedirba...
Teks Šeštadienį kulniuot,... arba penktadienį,...
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2005 08 17, 15:19)
Atradau smile.gif Audėjo adresas ir darbo laikas smile.gif
Vilniuje  Zarasų 24/1, 2600 Vilnius,
tel.: (5) 2660117  Darbo laikas: 9:00-18:00
Šeštadienį: 9:00-15:00

sad.gif Nu nebent is ryto vaziuot, pas mane darbas nuo 10... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 17 rugpjūčio 2005 - 15:04
Įdėsiu kaip aš įsivaizduoju padaryti tą apvalų sėdmaišį. Na, truputėlį kreivokas brėžinukas, bet gal suprasite.
Atsakyti
Rytoj turiu iseigine, tai vaziuosiu i Audejas. ax.gif Kokias dar gobelenu parduotuves zinote, isskyrus Audejas ir ta, prie Kalvariju turgaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 18 rugpjūčio 2005 - 09:21
Oi pamiršau įdėti iškarpą. blush2.gif

O dabar pabandžiau ir neįsideda.
Pabandysiu aprašyti:

Išsikerpam vieną didesnį rutulį, kitą mažesnį. Ir keturias trapecijas. Tik susiųti man atrodo sunkiau, nei kvadratus.

Atsakyti
Vakar dėvėtų rūbų parduotuvėje radau medžiagą, man jos neišmatavo, bet gabaliukas nemažas.Manau, kad nedideliam foteliui užteks. Bet labai keista medžiaga tokia grublėta, slidoka. Šiaip tai būna vakarinės suknelės iš jos pasiųtos. Tai ir galvoju kaip tas mano sėdmaišis atrodys. Ar nebus per prabangus, mano kukliame butelyje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 18, 10:22)
Oi pamiršau įdėti iškarpą. blush2.gif

O dabar pabandžiau ir neįsideda.
Pabandysiu aprašyti:

Išsikerpam vieną didesnį rutulį, kitą mažesnį. Ir keturias trapecijas. Tik susiųti man atrodo sunkiau, nei kvadratus.

Atsiusk man i frosted.berry@gmail.com
Pabandysiu idet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2005 08 17, 14:10)
Audėjo parduotuvėje visada yra likučių išpardavimas. Aš pirkau gobeleną tokį ryškų(oranžinis ir mėlynas) 1metras 9,50Lt, šviesus gobelenas, kurį aš pirkau lyginimo lentai apvilkti iš vis kainavo 3,50 Lt už metrą. Nusipirkau 4 metrus tai išeina 2 sėdmaišiai, tik biškį mažesni negu Olaivos, bet siūti(dar nepabaigti) pagal Olaivos shemą. ax.gif

Seniai pirkau medžiagas todėl nelabai nutuokiu kaip jos matuojamos. Sakei, kad 1m kaina 9,50Lt. Tai čia bėginio metro?
Aš skaičiavau, kad truputį mažesniam foteliui kaip Olaivos man reiktų 2,30m, jeigu medžiagos plotas 1,6m. Aišku galima dar šiek tiek sumažinti, nes aš mažinau minimaliai. Planuoju daryti aukštį vienos trpecijos apie 80cm, o pas ją 1m, jei neklystu.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 18, 10:27)
Vakar dėvėtų rūbų parduotuvėje radau medžiagą, man jos neišmatavo, bet gabaliukas nemažas.Manau, kad nedideliam foteliui užteks. Bet labai keista medžiaga tokia grublėta, slidoka. Šiaip tai būna vakarinės suknelės iš jos pasiųtos. Tai ir galvoju kaip tas mano sėdmaišis atrodys. Ar nebus per prabangus, mano kukliame butelyje? biggrin.gif

Nu jei labai jau per brangiai atrodys, tai reiks naujo buto prie naujo fotelio mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kad aš dabar pažiūrėjau į tą savo brėžinuką, kad nieko ten gudraus nesugalvojau, tik vietoj kvadratų rutuliai. blush2.gif
Atsakyti