dar kartą bandau dėti, bet jaučiu, kd bus nesėkmingai.
QUOTE(Kozete @ 2005 08 18, 10:37)
dar kartą bandau dėti, bet jaučiu, kd bus nesėkmingai.
Kazko man neatidaro

QUOTE(Kozete @ 2005 08 18, 10:31)
Seniai pirkau medžiagas todėl nelabai nutuokiu kaip jos matuojamos. Sakei, kad 1m kaina 9,50Lt. Tai čia bėginio metro?
Aš skaičiavau, kad truputį mažesniam foteliui kaip Olaivos man reiktų 2,30m, jeigu medžiagos plotas 1,6m. Aišku galima dar šiek tiek sumažinti, nes aš mažinau minimaliai. Planuoju daryti aukštį vienos trpecijos apie 80cm, o pas ją 1m, jei neklystu.
Aš skaičiavau, kad truputį mažesniam foteliui kaip Olaivos man reiktų 2,30m, jeigu medžiagos plotas 1,6m. Aišku galima dar šiek tiek sumažinti, nes aš mažinau minimaliai. Planuoju daryti aukštį vienos trpecijos apie 80cm, o pas ją 1m, jei neklystu.
Na paprasto metro

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 18, 10:56)
man irgi neatidaro.
Gal persaugokit iš Bmp į JPG ir turėtų viskas OK būt...
QUOTE(jadzka @ 2005 08 18, 11:16)
Nemoku

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 18, 11:21)
Ant paveiksliuko atsistojus paspausk dešiniu klavišu ir padaryk rename. Po pavadinimo dėk tašką ir rašyk jpg(pavyzdys sedmaisis.jpg)
QUOTE(jutta @ 2005 08 18, 11:27)
Ant paveiksliuko atsistojus paspausk dešiniu klavišu ir padaryk rename. Po pavadinimo dėk tašką ir rašyk jpg(pavyzdys sedmaisis.jpg)
Nu tai kad taip tik pavadinimas ir pasikeicia, formatas tas pats lieka

Einu i kompiuterastu skyriu paziuret, ten atrodo buvo tokia temele

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 18, 11:31)
Nu tai kad taip tik pavadinimas ir pasikeicia, formatas tas pats lieka 

Čia ne mums reikia tvarkyti, o Kozetei, pasikeičia formatas, kadangi aš pati taip dariau tai ir žinau

QUOTE(jutta @ 2005 08 18, 11:35)
Čia ne mums reikia tvarkyti, o Kozetei, pasikeičia formatas, kadangi aš pati taip dariau tai ir žinau 

Nu kad ir pabandziau... Dabar ant desktopo - failas pavadinimu "sedmaisis.jpg" o failo formatas - bmp!!!

Taip paprastai pervadinti neeis, pries tai reikia ijunkti komanda kur rodo visu dokumentu rusi (tiek wordiniu tiek ir paveiksleliu0 deja nepamenu kur ijunkti tai.
Geriausia butu kad tai, kuriai pavyko pakeisti, persiustu kitoms
Geriausia butu kad tai, kuriai pavyko pakeisti, persiustu kitoms

Nu palauksim tada 
Bet as mazdaug isivaizduoju, kas ten bus uzpaisyta

Bet as mazdaug isivaizduoju, kas ten bus uzpaisyta

radau kur pasikeisti kad eitu formata keisit, tik man nesigauna, gal jum gausis:
reikia eiti i koki nors folderi
tools - folder options
Kortele view ir nuimti taskuti nuo "hide files extensions for known files types"
Uzrasai norima formata o paskui vel uzdedi. Gal jum gausis
reikia eiti i koki nors folderi
tools - folder options
Kortele view ir nuimti taskuti nuo "hide files extensions for known files types"
Uzrasai norima formata o paskui vel uzdedi. Gal jum gausis