Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

Gal dabar:
Atsakyti
Ten tikrai nėra nieko ypatingo, neverta kankintis. Matyt, nemoku kažko tinkamai padaryti.
Atsakyti
Tai kad ir ten ir ten BMP formatas, o jei pavadinime pakeiti tai dar nepasikeis failo formatas. ne taip paprasta. Vat jei pas tave atsidaro jis tai dar gali pabandyti ant atidaryti paspausti file - save as ir ten apacioje pasirinkti formata ir save gal taip iseitu??? g.gif
Atsakyti
Kazin, kokio dydzio sedmaisi reikia pasiut, kad, kaip paveiksliuke, jame tilptu ciuzinys? g.gif Man idealiausias variantas butu thumbup.gif Ir ar i ciuzini galima pripilt tu polisterolio putu? g.gif
Atsakyti
Jeigu čiužinį daryti viengulį, tai turbūt pagal Olaivos matmenis būtu pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 18, 16:18)
Kazin, kokio dydzio sedmaisi reikia pasiut, kad, kaip paveiksliuke, jame tilptu ciuzinys?  g.gif Man idealiausias variantas butu  thumbup.gif Ir ar i ciuzini galima pripilt tu polisterolio putu?  g.gif

As tai irgi ta dvivieti sedmaisi bandysiu su ciuziniu daryti ax.gif Kadangi darysiu cilindro formos tai sedmaisis turėtu buti apie 2 metrus plocio g.gif
ilgi darysiu 1,8, tai kokio aukscio gausis nezinau blush2.gif
tiesa, sunkiai izivaiduoju kaip i rulonu suksis tas ciuzinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(sinsiliuks @ 2005 08 18, 16:29)
tiesa, sunkiai izivaiduoju kaip i rulonu suksis tas ciuzinis g.gif

laugh.gif tai kad, kiek suprantu, ciuzinys nesukamas i rulona, ciuzinys a la maisas, kuris ikisamas i sedmaisi, o isemus istiesiamas, ir iseina ciuzinys ax.gif Bent jau kitaip tavo sedmaisis gausis ne toks, jo nesuformuosi kaip noresi.
Atsakyti
Ko gero del sukimo tu teisi 4u.gif
Tiesa ieskojauklaipedoj tos parduotuves, taciau tuo adresu, kuri cia kazkas buvo paskelbe, tos parduotuves nera cry.gif
Atsakyti
QUOTE(sinsiliuks @ 2005 08 18, 21:54)
Ko gero del sukimo tu teisi  4u.gif
Tiesa ieskojauklaipedoj tos parduotuves, taciau tuo adresu, kuri cia kazkas buvo paskelbe, tos parduotuves nera cry.gif

teks kaunan arba i sostine atvaziuoti;)
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Tai ar kas nors radot Vilniuje tų deficitinių granulių. Buvau ,,Pasidaryk pats" tai tik karpyto palarono radau. Negi taip ir gulės tas sėdmaišis nepabaigtas? sad.gif Būtų gaila vienok.
Atsakyti
QUOTE(Pem @ 2005 08 19, 09:43)
Sveikos mergaitės,
Tai ar kas nors radot Vilniuje tų deficitinių granulių. Buvau ,,Pasidaryk pats" tai tik karpyto palarono radau. Negi taip ir gulės tas sėdmaišis nepabaigtas?  sad.gif  Būtų gaila vienok.

Nu jau geriau palauk, kol atsiras granuliu, nes porolonas pradeda trupeti, ir forma greitai praranda, susiguli, jau tada teks visa "balda" ismesti. schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

As va tokio va daikto noreciau labai rolleyes.gif Tik idomu, kokiu matmenu tas ciuzinys, ir kaip atitaikyt su dydziais ciuzinio-sedmaisio? g.gif

JADZKA!!!!! Is kur tu sita paveiksliuka istraukei? Pagal properties nesimaaaato cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 19 rugpjūčio 2005 - 10:04