Gal dabar:
Ten tikrai nėra nieko ypatingo, neverta kankintis. Matyt, nemoku kažko tinkamai padaryti.
Tai kad ir ten ir ten BMP formatas, o jei pavadinime pakeiti tai dar nepasikeis failo formatas. ne taip paprasta. Vat jei pas tave atsidaro jis tai dar gali pabandyti ant atidaryti paspausti file - save as ir ten apacioje pasirinkti formata ir save gal taip iseitu???

Kazin, kokio dydzio sedmaisi reikia pasiut, kad, kaip paveiksliuke, jame tilptu ciuzinys?
Man idealiausias variantas butu
Ir ar i ciuzini galima pripilt tu polisterolio putu?

Jeigu čiužinį daryti viengulį, tai turbūt pagal Olaivos matmenis būtu pats tas.
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 18, 16:18)
Kazin, kokio dydzio sedmaisi reikia pasiut, kad, kaip paveiksliuke, jame tilptu ciuzinys?
Man idealiausias variantas butu
Ir ar i ciuzini galima pripilt tu polisterolio putu? 

As tai irgi ta dvivieti sedmaisi bandysiu su ciuziniu daryti

ilgi darysiu 1,8, tai kokio aukscio gausis nezinau

tiesa, sunkiai izivaiduoju kaip i rulonu suksis tas ciuzinis

QUOTE(sinsiliuks @ 2005 08 18, 16:29)

QUOTE(sinsiliuks @ 2005 08 18, 21:54)
Ko gero del sukimo tu teisi
Tiesa ieskojauklaipedoj tos parduotuves, taciau tuo adresu, kuri cia kazkas buvo paskelbe, tos parduotuves nera

Tiesa ieskojauklaipedoj tos parduotuves, taciau tuo adresu, kuri cia kazkas buvo paskelbe, tos parduotuves nera

teks kaunan arba i sostine atvaziuoti;)
Sveikos mergaitės,
Tai ar kas nors radot Vilniuje tų deficitinių granulių. Buvau ,,Pasidaryk pats" tai tik karpyto palarono radau. Negi taip ir gulės tas sėdmaišis nepabaigtas?
Būtų gaila vienok.
Tai ar kas nors radot Vilniuje tų deficitinių granulių. Buvau ,,Pasidaryk pats" tai tik karpyto palarono radau. Negi taip ir gulės tas sėdmaišis nepabaigtas?

QUOTE(Pem @ 2005 08 19, 09:43)
Sveikos mergaitės,
Būtų gaila vienok.

Nu jau geriau palauk, kol atsiras granuliu, nes porolonas pradeda trupeti, ir forma greitai praranda, susiguli, jau tada teks visa "balda" ismesti.

As va tokio va daikto noreciau labai

JADZKA!!!!! Is kur tu sita paveiksliuka istraukei? Pagal properties nesimaaaato