Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

Čia daug kas priklauso nuo medžiagos kainos, nes nemažai jos sueina į šį kūrinį. smile.gif Ir neatsimenu kiek kainuoja tos granulės.
Bet mano manymu išeitų kokie 50Lt. vienam foteliui, bet tikrai tas kur yra parduotuvėje (būtent tų už 50Lt. nemačiau), tai tikrai pasisiūsi didesnį ir iš geresnės medžiagos. O jeigu mažą ir iš prastos medžiagos, tai turbūt ir į 20-30Lt. įsitektum.
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2005 08 08, 13:06)
Oi, kokios čia nesąmonės - parašiau vieną žinutę, jos neišsiuntė niekaip, kai parašiau antrą, ir pirmoji atsirado 4u.gif

Aš galvojau, kad čia mano netas streikuoja, o čia turbūt tinklapis stringa. Nes man tas ptas - niekaip neišsisiunčia.
Atsakyti
granuliu 0.2m3 kainuoja 15 Lt.reikia kokio 1.5 maiso,tai kai 2 perki,tai 30 Lt granulems.o audinys tai cia individualiai.jeigu namie turit atraizu,tada is vis pigiai,jei neturit,tai reikia ieskotis pigiu audiniu tashku:)
Atsakyti
Labai faina tema thumbup.gif Mes turejom vaikiska sedmaisi, dvigubai mazesnis nei sis. Vaikui jis ne prie sirdies buvo, o man jis mazokas cry.gif Nors labai man patinka sedmaisiai, sis mums visai netiko. Dziaugiuosi, kad atradau sia tema wub.gif bandysiu pati pasigaminti thumbup.gif
Atsakyti
Norejau klustelti, o tos granules nesusiploja? Suprantu, kad pats maisas nuo pasedejimo susiploja kartu su jomis ir reikia karts nuo karto sukratyti, bet pacios granulytes smile.gif Paaiskinkit man zaliai smile.gif
Atsakyti
na,mano drauge turi toki pirktini jau 2 metai,tai susiplojo biskiuka.bet pas ja jis dvigubai mazesnis,ir jame granuliu per mazai ipilta.dabar jau i juos didesni kieki pila.
bet siaip tai tikrai mazai susisedi
Atsakyti
Olaiva labai ačiū už šitokią puikią temą. Man neteko susidurti su sėdmaišiais. Bet kai čia paskaitinėjau, tai užsimaniau juodai smile.gif Tai skaitinėju ir planuoju, kaip čia man jį dabar susikurti...
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2005 08 09, 07:36)
Olaiva labai ačiū už šitokią puikią temą. Man neteko susidurti su sėdmaišiais. Bet kai čia paskaitinėjau, tai užsimaniau juodai smile.gif Tai skaitinėju ir planuoju, kaip čia man jį dabar susikurti...

planuok,o kas neaisku,tai klausk:) butinai padesiu 4u.gif
Atsakyti
Kokia nuotabi ideja, ir pasirodo, kad ne taip sunku ta sedmaisi pasisiuti. o kadangi mes naujakuriai, tai pasisiuvus kokis keturis turesime svetaines baldus thumbup.gif thumbup.gif
tad si vakar su giminaite susibegsim ir bandysim ziuret, kas gausis.
Atsakyti
ideja thumbup.gif
ech... ir as susigundziau.
kazin ar dvigubas iseitu? tongue.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad išeitų tik reiktų apačia ir viršų daryti ne kvadratines, o stačiakampes. Bet reiktų geriau paklausti Olaivos, ji geriau žinos.
Atsakyti
Labas mergaitės,

Vakar buvau Audėjo baldų centre ir užėjau į baldinių audinių parduotuvę (reikėjo naujo gobeleno virtuviniams baldams). Kaip tik užtaikiau ant išpardavimo. Yra tikrai daug ko nusipirkti. Tai jei liks gobeleno (manyciau turėtų likti apie tris metrus), bandysiu siųti savaitgalį tą sėdmaišį pagal Olaivos schemutę. Tik dabar susimasčiau prie kokių prekių tos granulės Senukuose buna padėtos. T.y. kokiai prekių grupei jos priskiriamos ir kur bent jau ieškoti.

O dėl Audėjo būtinai nuvažiuokit kas netingit. Atraižų kokius 10 metrų galima už 10-15 lt nusipirkti:)
Atsakyti