Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(gine @ 2005 08 10, 18:12)
As tai siuvau savo draugui gimtadieniu toki maisa, pirkau medziaga, derinau spalvas, toks aksominis rudas buvo, bet teko ismesti, nes Senukuose pirkau ,,juros putos" granules, o jos buvo su tokiomis kaip miltai dulkemis, o kai visa maisa supyliau, tai ir jos papuole, tai po to, kai sededavim, tai ir rubai, ir kilimas budavo balti.. cry.gif  kaip gaila- ismetem...

nu sitos granules tai irgi kaip is juros putos,tik smulkios...hm g.gif nu neteko dar tokio dalyko patirti...
Atsakyti
Tikiuosi, kad taip nebus, nes kur apžiūrinėjau "Senukuose", tai lyg ir švarios buvo.
Atsakyti
as siandien kaune pora parduotuviu apziuresiu,gal kokiu gobeleno ispardavimu bus ax.gif kadangi mes tom granulem sildom siena,tai liko ju nemazai,tai reiks dar 1 ar 2 sedmasius pasisiuti:)
Atsakyti

O tos granulės minkštos ar kietos?
T.y. vieną atskirai paėmus ar galima suspausti tarp pirštų?
Atsakyti
Na jos tokios kietokos, bet kartu ir minkštos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirma @ 2005 08 11, 10:14)
O tos granulės minkštos ar kietos?
T.y. vieną atskirai paėmus ar galima suspausti tarp pirštų?

dabar kaip tik jas apciupinejau.jos susispaudzia,bet atsistato i savo buvusia busena.
Atsakyti
o aš jau turiu sėdmaišį rolleyes.gif AČIŪ Olaivai 4u.gif
tik reikėjo pamatyti kaip aš tas granules kambary bandžiau sukišti į tą maišą... doh.gif doh.gif doh.gif veizdelis ne koks buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmaM: 11 rugpjūčio 2005 - 13:53
man išėjo va toks...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmaM: 11 rugpjūčio 2005 - 13:51
Kokios grožybės thumbup.gif Susigundžiau ir aš wub.gif ,o dėl medžiagos taigi galima nusipirkti iš pigių rūbų parduotuvių.Ypač daug gobeleno atraižų būna 'Humanoj',tai visai pigiai gausis. rolleyes.gif
Atsakyti
na prisiskaičiau čia aš ax.gif Ko gero teks ir man tokį dalykėlį pasidayti smile.gif Tik dėl granulių galiu patarti:yra specialios granulės baldams,Silikono granulės vadinasi.jas baldininkai naudoja.Kiek žinau yra Kaune ,Draugystės 19 "Dinasas",Šiauliai Išradėjų 18. 1kg kaina apie 12lt.Minusas tas,kad parduoda dideliais maišais po 17-20kg.bet to maišo didumas blink.gif
O apie tas granules žinau,nes vyras baldininkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2005 08 11, 15:04)
na prisiskaičiau čia aš  ax.gif Ko gero teks ir man tokį dalykėlį pasidayti  smile.gif Tik dėl granulių galiu patarti:yra specialios granulės baldams,Silikono granulės vadinasi.jas baldininkai naudoja.Kiek žinau yra Kaune ,Draugystės 19 "Dinasas",Šiauliai Išradėjų 18. 1kg kaina apie 12lt.Minusas tas,kad parduoda dideliais maišais po 17-20kg.bet to maišo didumas  blink.gif
O apie tas granules žinau,nes vyras baldininkas ax.gif

tai gal tada galima keliese ta didyji maisa pirkti ? Gal noretu kas wink.gif
Atsakyti
VilmaM
Labai saunus sedmaisis!!!!
Atsakyti