Į "Audėją", tai reikės lėkti. Nežinai senai prasidėjo nuolaidos?
Ar buvo ryškių spalvų gobeleno ir nelabai storo?
O granulių, tai reikia ieškoti, jeigu teisingai atsimenu, tai ten kur cementas ir pan. medžiagos.
QUOTE(Pem @ 2005 08 09, 13:36)
Vakar buvau Audėjo baldų centre ir užėjau į baldinių audinių parduotuvę
O kur ta parduotuve yra?
Aš čia pagalvojau ar neišeitų tas granules į kokį maišelį įvilkti ir tada į visa sėdmaišį įdėti?? Manau taip lengviau butu paskui išskalbti gobeleną.
Tik ko gero nepatogu bus taip sėdėti
Štai dar ką radau:
Sėdmaišiai

Tik ko gero nepatogu bus taip sėdėti

Štai dar ką radau:
Sėdmaišiai
QUOTE(simre @ 2005 08 09, 12:54)
O kur ta parduotuve yra?
Zarasų 24/1, 2600 Vilnius,
Savanorių pr. 287, 3009 Kaunas
Galinio Pylimo 7, 5800 Klaipėda
Tas Aud4jas yra vilniuje, jei važiuosi subačiaus gatve link olandų žiedo. Tie audiniai ne baldų paruodtuvėj o šalia. Ten tų audinių devynios galybės. Normaliai metras kainuoja nuo 20-50 lt, priklauso nuo kokybės ir pan. Aš užtaikiau kai nuolaidos buvo, gal dar šią savaitę bus. Ten po dešine buvo toks stelažas pridėta visokių atraižų. Girdėjau kaip pardavėjas sakė vienai moteriai, kad turi daug vienspalvių, ir margų išpardavime, melynų raudonų. Ždž ten reikia žiūrėti. Aš tai radau tokį dramblio kaulo (gal balintos kavos) ko man reikėjo ir nėriau iš ten:)
Dar yra baldinių audinių centras savanorių prospekte Vilniuje prie AB ,,Vilniaus vingis" kur Vilniaus baldų fabrikas. ten didelėm raidėm parašyta. Tik nežinau ar ten yra kokų nuolaidų ir kokios ten kainos.
Dar yra baldinių audinių centras savanorių prospekte Vilniuje prie AB ,,Vilniaus vingis" kur Vilniaus baldų fabrikas. ten didelėm raidėm parašyta. Tik nežinau ar ten yra kokų nuolaidų ir kokios ten kainos.
tu granuliu tai zinau kur kaune seniuose yra.prie gipso kartono plokstes,prie apsiltinanciu medziagu,lauke,tokiam angare.tai ir vilniuj manau toj pacioj operoj jos butu.
o su tuo dvigubu ivilkimu
zinokit tada ne taip pavyks ji isdeformuoti sedant.o be to,jeigu jau taip norisi siuti tuos 2 maisus,tai reikia juos labai vienodus siuti.bet del skalbimo tai as nepergyvenu.jus nors uztrauktuka apacioj pasidarykit,koki tvirtesni,su fiksatoriumi.kai labai susideves,tada granules ispilat i sausa vonia,o ta uzvalkala i skalbykle ir tada kai isdziusta,susipilat atgal
manau,kad taip bus daug geriau
o su tuo dvigubu ivilkimu

Kaip faina
Aš irgi susigundžiau juo labiau, kad tai nesunkus darbas, ir kad noeko neveikiu, tai nors ispūdingą sėdmaišį pagaminsiu

Aš irgi susigundžiau juo labiau, kad tai nesunkus darbas, ir kad noeko neveikiu, tai nors ispūdingą sėdmaišį pagaminsiu

Man tas saldainio formos ir suagusiems visai nieko. Aišku vaikams ypatingai.
Aš irgi vos pamačiau, iš karto užsimaniau tokio sėdmaišio... kad tik namuose sutilptų, vis tik daiktas nemažas...
Pem ačiū už info - reiks iki Audėjo kaip nors nusigauti...
Pem ačiū už info - reiks iki Audėjo kaip nors nusigauti...
As tai siuvau savo draugui gimtadieniu toki maisa, pirkau medziaga, derinau spalvas, toks aksominis rudas buvo, bet teko ismesti, nes Senukuose pirkau ,,juros putos" granules, o jos buvo su tokiomis kaip miltai dulkemis, o kai visa maisa supyliau, tai ir jos papuole, tai po to, kai sededavim, tai ir rubai, ir kilimas budavo balti..
kaip gaila- ismetem...