Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

Labas rytas,
nepatikesit, vakar diskutavom apie rytini galvos skausma, ir ka gi - pabundu snd 6 val nuo galvos skausmo! mega_shok.gif prisiverciau isgerti solpadeino, ir toliau miegot. nusistaciau zadintuva velesniam laikui ir pragulejau, prasnaudiau dar 45 min. patamsiai nusliauziau i vonia, ploviau galva be sviesos, kad neisprovokociau priepuolio.
aisku i darba pavelavau, bet uztat suveike vaistukai ir dabar visai gyva wink.gif
uf
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 03 03, 08:55)
Labas rytas,
nepatikesit, vakar diskutavom apie rytini galvos skausma, ir ka gi - pabundu snd 6 val nuo galvos skausmo! mega_shok.gif prisiverciau isgerti solpadeino, ir toliau miegot. nusistaciau zadintuva velesniam laikui ir pragulejau, prasnaudiau dar 45 min. patamsiai nusliauziau i vonia, ploviau galva be sviesos, kad neisprovokociau priepuolio.
aisku i darba pavelavau, bet uztat suveike vaistukai ir dabar visai gyva wink.gif
uf

tai gerai kad vaistukai suveikė. aš jau antras rytas pabundu lyk skaudančia galva, tokia sunkia, bet išsivaikštau ir viskas normaliai. nesuprantu kas čia darosi.
Atsakyti
kazkas cia sake, kad su kompiuterine(ar magnetiniu rezonansu) nustate migrena.
rimtai ji taip nustainejama?
man dare ir kompiuterine, ir magnetinius ne karta - bet nieko apie migrena nesake. rado augliuka, nu bet jis neitakuoja migrena.

ir dar - jau keli metai man su priepuoliais kartu dingsta regejimas. jum taip nebuna?
kad sedi sau ramiai, ziuri ir tarsi nematai abiem akim. reik uzmerkti viena, tada ly ir matai. is pradziu lb isisgasdavau - kas tai? o paskui supratau - tai pirmas priepuolio pozymis. tik paskui pradeda mirguliuot ir ateina skausmas.
tyre mano galvo del to regejimo. galvojo kad turimas augliukas gali uzspaust kazka ir del to dingsta regejimas - bet pasirodo tas itakos neturi.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 03 03, 09:01)
kazkas  cia sake, kad su kompiuterine(ar magnetiniu rezonansu) nustate migrena.
man dare ir kompiuterine, ir magnetinius ne karta - bet nieko apie migrena nesake. rado augliuka, nu bet jis neitakuoja migrena.

ir dar - jau keli metai man su priepuoliais kartu dingsta regejimas. jum taip nebuna?
kad sedi sau ramiai, ziuri ir tarsi nematai abiem akim. reik uzmerkti viena, tada ly ir matai. is pradziu lb isisgasdavau - kas tai? o  paskui supratau - tai pirmas priepuolio pozymis. tik paskui pradeda mirguliuot ir ateina skausmas.
tyre mano galvo del to regejimo. galvojo kad turimas augliukas gali uzspaust kazka ir del to dingsta regejimas - bet pasirodo tas itakos neturi.

man tai darė kompiuterinę, bet ten viskas ok, tai iš simptomų nustatė, kad migrena.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 03 03, 08:55)
uf

Tai gerai, kad neisiskaudejo! unsure.gif good.gif

QUOTE(olialiaa @ 2009 03 03, 09:01)

Kompiuterine tomografija migrenos nustatyti neina, ji tik parodo kresulius, augliukus ir t.t. unsure.gif Migrena diagnozuoja, jei padarius visus tyrymus nieko neranda, o is isvardintu simptomu viskas atitinka. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
na, solpadeinas man jau seniai nepadeda. Todel perku cinie... Bet jau vakar suzinojau, kad Eurovaistinej nera nuolaidos... Gerai buvo, kai tiekejai taike apie 40 proc.nuolaidas.. Dabar jau atsilieps piniginei.
Taip, pritariu, alkoholio negaliu visai vartoti. Bet nuo to tik geriau jauciuosi. Pagiriu nebuna thumbup.gif Tik nervuoja senesniu zmoniu mastymas:"negeri- negerbi" doh.gif Kaip nusibodo per vienus gedulingus pietus su vyro gimine kariaut. Kol kantrybe baigesi ir sakau" atstokit- nescia as...". Tada nurimo... Prie mano vyro nekibo, nes jis vairuoja. ax.gif Tai i visus susitikimus su darugais ir as su masina vziuoju lotuliukas.gif
O durniausia situacija buna, kai migrena prasideda penktadienio vakara- tai juk pats sauniausias vakaras darbo savaitej, kiek kartu man skausmas sugadino vizitus pas draugus, gimines... doh.gif Oi, imciau pasakoti, romana as jums parasyciau.... Zodziu, ziaurus reikalas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 03 02, 15:20)
o jum nebuna alkio priepuoliu po migrenos priepuoliu?
man po visu tu tableciu, kai atsigaunu  nesveikas alkis atsiranda. toks ispudis kad suvalgyciau drambli! arba kokio neiprasto maisto uzsinoriu wink.gif

Man apetitas dingsta, nenoriu valgyt,aplamai tik ilsetis tada noriu
Papildyta:
QUOTE(olialiaa @ 2009 03 03, 10:01)

kad sedi sau ramiai, ziuri ir tarsi nematai abiem akim. reik uzmerkti viena, tada ly ir matai. is pradziu lb isisgasdavau - kas tai? o  paskui supratau - tai pirmas priepuolio pozymis. tik paskui pradeda mirguliuot ir ateina skausmas.

kompiuterini tomografa ar magnetini rezonansa daro tik tam,kad isitikintu,kad nera augliu,kresuliu,susiaurejimu ir pan...i migrena nustatoma kalbanatis su gydytoju, klausia kokia galvos skausmai,ar yra aura ir t.t.
o man kai uzeina migrena as isvis negaliu akiu pakelt,tik zemyn galiu ziuret,arba uzsumerkus but...kaip geda buna pries zmones,kurie ateina
Atsakyti
O tai ką daryt kai taip skauda g.gif

aš jau susinervinau su tais naktiniais skausmais, kurie ryte kažkaip stebuklingai išnyksta - išgėriau nuo skausmo jausiu kaip či bus šių nakteli per nakteli g.gif
beje kam ti siūliau savo mieguistumą? Tė vat - nebesimiega man lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 03 03, 10:01)

Labukas visoms mirksiukas.gif olialiaa aš jau rašiau apie aura,kad ji man butent ir pradeda kad regejimas dingsta minutei o paskui mirguliavimas apie valanda trunka.~Jacintai ~ irgi tas pats. Aš irgi labai bijojau kol nežinojau kad tai aura prieš migrena. Atrodo ir pandutei irgi aura tokia pat kaip ir man g.gif ir ~Jacinatai~ Labai bjaurus jausmas scare.gif
Kaip girdejau tomografija migrenos tikrai nenustatis. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 04 kovo 2009 - 21:20
Sveikos, merginos,

gali buti, kad jau girdejote nuo migrenos labai padeda Lindzi kapsules. Gerti reikia 2-3 menesius kiekviena diena po 1-2 kapsules, priepuolio metu asmeniskai po 2-3 kapsules. Svarbiausia- jokio salutinio poveikio. Turiu labai daug pazistamu, kurie siu kapsuliu pagalba issigyde migrena. O ja gydyti butina
Lindzi dar vadinama smegenu kapsulemis Jos pagerina deguonies isisavinima, smegenu kraujotaka, regeneruoja pazeistas galvos smegenu lasteles, atnaujina ju saveika.Labai sekmingai skiriamos prie migrenos, miego sutrikimu
Jei susidomejote, rasykite juratebb@gmail.com arba skambinkite 8-686-91212
Atsakyti
QUOTE(JuraBanga @ 2009 03 04, 22:51)
Sveikos, merginos,

prasideda.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 04 kovo 2009 - 22:57
QUOTE(JuraBanga @ 2009 03 04, 21:51)
Sveikos, merginos,

gali buti, kad jau girdejote  nuo migrenos labai padeda Lindzi kapsules. Gerti reikia 2-3 menesius kiekviena diena po 1-2 kapsules, priepuolio metu asmeniskai po 2-3 kapsules. Svarbiausia- jokio salutinio poveikio. Turiu labai daug pazistamu, kurie siu kapsuliu pagalba issigyde migrena. O ja gydyti butina
Lindzi dar vadinama smegenu kapsulemis Jos pagerina deguonies isisavinima, smegenu kraujotaka, regeneruoja pazeistas galvos smegenu lasteles, atnaujina ju saveika.Labai sekmingai skiriamos prie migrenos, miego sutrikimu

as jas gerusi.. hm.. kai prevencija gal nieko, bet man toki pat poveiki dare ir belekokios zolines arbatos. priepuolio bent jau man tikrai nenumalsindavo, tiesiog gal truputi buvo apreteje skausmai.
Atsakyti