Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

Labukas visoms mirksiukas.gif Kaip laikotes drauges? Aš šiaip sau. Vakar išgeriau dvi tabletkes Solpadeino ir bandžiau užmigti...bet deja dėl skausmo miegojau labai blogai .Paskui trečia valandos nakties vėl išgeriau Solpadeino. doh.gif Rezultatas toks,kad atsikėliau kaip zombis o galva vistiek paskauda .Ne taip stipriai bet bijau kad vakare ir vėl išsiskaudės. doh.gif Na va pasiskundžiau... blush2.gif
O jonažole aš irgi geriu,bet kolkas poveikio nepastebėjau.Ir dar mergaites norėjau paklausti: kas gali nutinkti geriant tiek daug vaistų? Kvailas klausimas,bet vistiek ką manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 28 vasario 2009 - 12:45
Jonažole nuo lengvos formos depresijos yra skiriama, arba nuo ažkokio uždegimo...
O nuo tokio kiekio vaistų kepenis gali nebegebėti išvalyti vaistų, sustreikuoti inkstai, atsirasti skrandyje opų ir dar biesai žino kas
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 02 28, 12:44)
Labukas visoms mirksiukas.gif Kaip laikotes drauges? Aš šiaip sau. Vakar išgeriau dvi tabletkes Solpadeino ir bandžiau užmigti...bet deja dėl skausmo miegojau labai blogai .Paskui trečia valandos nakties vėl išgeriau Solpadeino.  doh.gif Rezultatas toks,kad atsikėliau kaip zombis o galva vistiek paskauda .Ne taip stipriai bet bijau kad vakare ir vėl išsiskaudės. doh.gif Na va pasiskundžiau... blush2.gif
O jonažole aš irgi geriu,bet kolkas poveikio nepastebėjau.Ir dar mergaites norėjau paklausti: kas gali nutinkti geriant tiek daug vaistų? Kvailas klausimas,bet vistiek ką manote?

as jau turiu opalige bei mazakraujyste. 18 buvo labai sunkus mazakraujystes "startas", gal taip reiktu vadint g.gif gulejau menesi ligoninej, jau vezi zadejo.. bet nerado thumbup.gif beje mano organizmas nebetoleruoja paracetamolio..taigi nuo vaistu gali but daug, man dar tik ramuneles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke @ 2009 02 28, 20:30)
as jau turiu opalige bei mazakraujyste. 18 buvo labai sunkus mazakraujystes "startas", gal taip reiktu vadint  g.gif  gulejau menesi ligoninej, jau vezi zadejo.. bet nerado  thumbup.gif beje mano organizmas nebetoleruoja paracetamolio..taigi nuo vaistu gali but daug, man dar tik ramuneles  unsure.gif

Tai reik manyt, juk beveik visų vaistinėj gaunamų berecepčių vaistų nuo skausmo pagrindinė sudedamoji dalis yra tas paracetamolis, tai kai tiek ano prigeriam tai manau normalu, kad organizmas jo kratosi g.gif
man tai iškart prasideda tri.... jei peršalimas su temp tai išgeriu tik upsa to aspirino, o jau daugiau nieko...
Beje kaip tau pasireiškia netoleravimas, pykinimu, bėrimu? Man inkstukus pradeda skaudent ir tri... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 01 kovo 2009 - 13:58
QUOTE(Lutė @ 2009 03 01, 13:57)
Beje kaip tau pasireiškia netoleravimas, pykinimu, bėrimu? Man inkstukus pradeda skaudent ir tri...  blush2.gif

as pati nieko nejauciu, tik man paracetamolis iskart provokuoja kraujo silpima, vel suaktyvina mazakraujyste bei geltonuot pradedu, kaip gelta sirgama.. geriu kai reikia, tik tiek kad visada mastau kiek isgeriau, kad nepadaugint.
Atsakyti
Aik tu sau kaip nelabai čia gerai, dar kokį hepatitą išprovokuos doh.gif žiauru čia jau....
O jei vartotum analginą? Na vietoj paracetamolio?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 01, 19:57)
Aik tu sau kaip nelabai čia gerai, dar kokį hepatitą išprovokuos  doh.gif  žiauru čia jau....

analginas man migrena provokuoja lotuliukas.gif uzburtas ratas man smile.gif tai uz tai ir turiu visokiu nesamoningu aparatu, raisciu..masazuoju taskus ir geriu raminamuosius.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif . bucke ojoj kaip tau sunku. Nevisada masažai ir akupunktura nuo migrenos padeda. O tau kaip suprantu negalima jokiu analgetiku gerti doh.gif Irgi nelinksma...
Šiandien man galva neskauda biggrin.gif O kaip bus rytoi nežinau ,bet tikiosi kad nors kiek galesiu pabūti be skaudančios galvos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2009 02 28, 21:25)
O nuo tokio kiekio vaistų kepenis gali nebegebėti išvalyti vaistų, sustreikuoti inkstai, atsirasti skrandyje opų ir dar biesai žino kas

Na tikrai nieko gero...Bet kada skauda pati žinai negalvoji apie nieka o kad tik lengviau pasidarytu blink.gif
Gerai ikiukas ir linkiu kad rytoi niekam neskaudetu galvos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 02 kovo 2009 - 00:01
Labas rytas, mielos likimo drauges! 4u.gif
Noreciau ir as i jusu rata pasiprasyti ax.gif Migrena turiu jau kokie 10m. Pripazino po issamiu tyrimu. Kompensuojamu jokiu vaistu negaunu, pradzioje meciau pinigus Imigranui, veliau atradau Cinie tabletytes, Eurovaistinej jos pigiausios ir man padeda. Priepoliai kankina ivairiai- nuo 4 iki 20 per menesi. Situacija ziauri. Galvoju, gal akupunktura pabandyti... Ka galetumete apie tai pasakyti? g.gif
Papildyta:
Paskaitinejau jusu temute, radau apie Jadvygos zoliu arbata- bandziau, jokio pagerejimo man... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilijadab @ 2009 03 02, 10:29)
Noreciau ir as i jusu rata pasiprasyti ax.gif  Migrena turiu jau kokie 10m. Pripazino po issamiu tyrimu. Kompensuojamu jokiu vaistu negaunu, pradzioje meciau pinigus Imigranui, veliau atradau Cinie tabletytes, Eurovaistinej jos pigiausios ir man padeda. Priepoliai kankina ivairiai- nuo 4 iki 20 per menesi. Situacija ziauri. Galvoju, gal akupunktura pabandyti... Ka galetumete apie tai pasakyti? g.gif
Papildyta:
Paskaitinejau jusu temute, radau apie Jadvygos zoliu arbata- bandziau, jokio pagerejimo man... doh.gif

Labutis prisijungus i musu kankiniu buri smile.gif
o man dabar buvo naktinis galvos skausmas,bet galvoju cia gal nuo vietines narkozes toks ziaurus skausmas buvo ir svarbiausia skaudejo ne koja,kur pjauste,o atvirksciai galva.juokiaus,kad skausmas i kita gala persimete,bey naktele tai ziauri buvo...reikes ir man ta jusu ismeginta cinie pamegint,nes zomigas labai jau brangus
Atsakyti
QUOTE(vilijadab @ 2009 03 02, 09:29)
Noreciau ir as i jusu rata pasiprasyti ax.gif  Migrena turiu jau kokie 10m. Pripazino po issamiu tyrimu. Kompensuojamu jokiu vaistu negaunu, pradzioje meciau pinigus Imigranui, veliau atradau Cinie tabletytes, Eurovaistinej jos pigiausios ir man padeda. Priepoliai kankina ivairiai- nuo 4 iki 20 per menesi. Situacija ziauri. Galvoju, gal akupunktura pabandyti... Ka galetumete apie tai pasakyti? g.gif
Papildyta:

sveika. man alupunktura nepadejo. isbandziau 10 k kursa...
gal mazai buvo?.. nzn g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2009 02 28, 12:44)
Labukas visoms mirksiukas.gif Kaip laikotes drauges? Aš šiaip sau. Vakar išgeriau dvi tabletkes Solpadeino ir bandžiau užmigti...bet deja dėl skausmo miegojau labai blogai .Paskui trečia valandos nakties vėl išgeriau Solpadeino.  doh.gif Rezultatas toks,kad atsikėliau kaip zombis o galva vistiek paskauda .Ne taip stipriai bet bijau kad vakare ir vėl išsiskaudės. doh.gif Na va pasiskundžiau... blush2.gif

nieko nenutiks. tik jausis apsvaigus ir tiek. nors as visada po priepuoliu tokai ir esu.
kazkada geriau stiprus vaistukus xanax. tai daktare man pasake- migrenos zala smegenim yra didesne, nei tu vaistu poveikis organizmui. ty butina sustabdyt ta skausma ir priepuoli.
p.s as solpadeina laikau prie silpnesniu vaistu. ty man po ju nei bloga darosi nei ka. kitaip nei po cinie ar imigran
Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2009 03 01, 19:57)
Aik tu sau kaip nelabai čia gerai, dar kokį hepatitą išprovokuos  doh.gif  žiauru čia jau....

analginas lb nesveika sirdelei.
na cia kas be ko, kad kepenis kencia. bet ka daryt?
Papildyta:
QUOTE(rimkka @ 2009 02 27, 14:07)
reiks vaistinėje paprašyti to pleistro ir pabandyti - o gal veiksmingas pasirodys.  o aš vat supratau, kad kavos negaliu gerti. vat išgėriau neseniai aš jos ir jaučiu jau ateinantį skausmelį. reakcija jau sulėtėjo - nelabai suprantu nė ką rašau. gerai, kad jau darbe pasidariaus svarbiausius darbeliu  doh.gif

man panasiai su alkocholiu. beveik visada jei padauginu vaakreliuose - griztu su migrena ;(
Papildyta:
QUOTE(rimkka @ 2009 02 27, 14:34)
aš tai irgi stengiuosi mažiau tų vaistų gerti. tai kai gydytojui tai pasakiau, patarė gerti jonažolės arbatos arba arbatos, kurios sudėtyje yra jonažolės. sakė ji atpalaiduojanti ir skausmas turi atlėgti.
dar gydytojas rekomendavo triptan complex, triptan forte pagerti.
o šiaip sakė gyventi be stresų, stengtis atrasti savo vaistą. bei surasti tai, ko reikėtų vengti - kas iššaukia tą migreną.
bandau vis dar  blink.gif

man prireike 10 metu kad suprasciau ir surasciau.
mano vaistu "kokteilis"
- visiskai atsisakyti streso. baigiau mokslus - ir migrena per pus reciau apsilanko ir ne taip baisiai.
- Solpadeinas jei nestipriai skauda
- imigran/Cinie jei stipriai
- jokio alkocholio
- vengti ryskios saules

Papildyta:
p.s triptan forte vartojau apie 3-4 men. migrenai itakos neturejo, seip skaitosi pries miega gerai, kad nekankintu nemiga, bendram nusiraminimui.

Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 02 24, 15:16)
jei pas tave migrena su aura,tai tau mirguliuoja akyse,tirpsta kunas,liezuvis ir tt?jei tai atsitinka darbe kas tada?ar tave paleidzia ar geranoriskai i tai ziuri?

man keleta kartu taip buvo darbe. karta buvo labai blogai, pradejau vemt. tai atsiprasiau.
o kelis kartus tiesiog islaukdavau, miegojau ant stalo - laimei turi gan ramu darba, kur galima pamiegot truputuka. tai apie 4 val issedejau. aisku darbinga nebuvau, bet eit atsiprasinet kas kart nelabai norisi.
karta isgerus visus vaistukus ejau pasedet pavesy ant suoliuko parke. atsigavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 03 02, 14:01)
man keleta kartu taip buvo darbe.  karta buvo labai blogai, pradejau vemt. tai atsiprasiau.
o kelis kartus tiesiog islaukdavau, miegojau ant stalo - laimei turi gan ramu darba, kur galima pamiegot truputuka. tai apie 4 val issedejau. aisku darbinga nebuvau, bet eit atsiprasinet kas kart nelabai norisi.
karta isgerus visus vaistukus ejau pasedet pavesy ant suoliuko parke. atsigavau smile.gif

aš irgi išlaukiu, nes jei pradėčiau išsiprašinėti iš darbo, tai labai jau dažnai gautūsi.

kartą ir man teko vemti darbe.jau ryte atvažiavau su skausmu. išgėriau cinie, matyt jau per vėlai, tai neužilgo bėgau vemti, bet po to pradėjo ant akių šviesėti, ir ką dirbau toliau.... unsure.gif

Atsakyti