Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

Dar viena klausimelis apie Cinie .Girdėjau kad nevisoms jis tinka,nors galvos skausma nuima bet užeina kiti negalavimai.Labai noriu sužinoti daugiau informacijos apie šį vaistuką.

man pvz. kai isgeriu cinie,po kokio pusvalandzio pradeda skaudet ir traukt zandikaulius,atrodo visa veida tempia,pila saltas prakaitas blink.gif valgyti ar atsigerti sunku net ir galvos skausmui praejus. Dar vienai pazistamai irgi zandikaulius skauda, gal dar kam taip yra? g.gif bet man asmeniskai tie pasaliniai poveikiai - niekis palyginus su migrena.. atrodo lai skauda bet ka, bet tik ne galva..
Atsakyti
tai va, taip lengviaus pasake kad nuo nervu, pagirde vaistasi nuo nervu ir dar viena atsikrate ir rami galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 02 19, 23:09)
1. O po  mirguliavimo ir tirpimo galva pradėjo skaudėti? Tu neparašei nieko apie tai g.gif Aprašyk viska ką jautei.  Aš kai nežinojau kad man migrena irgi galvojau kad mikro insultas ,man tada apie 22 metus būvo.

2. Dar viena klausimelis apie Cinie .Girdėjau kad nevisoms jis tinka,nors galvos skausma nuima bet užeina kiti negalavimai.Labai noriu sužinoti daugiau informacijos apie šį vaistuką.

3. Aš visada turiu Valerodaxo ( valerjonas su melisa) . Ir kada užeina skausmas visada kartu su analgetikais išgeriu apie tris tabletes Valerodaxo.Man padeda jeigu migrena be auros.Ir šiaip nuramina ,atsipalaiduoja valerjonas.

1. Man kai buvo pirmieji priepuoliai, niekada nepradedavo galva skaudet, tiesiog ta aura pasireiksdavo ir viskas, todel ilga laika pati sau nenorejau pripazinti, kad man migrena! unsure.gif

2. Man netinka jis, sirdis pradeda lipti lauk, svaigti galva ir t.t. doh.gif

3. As irgi daznai su analgetikais valerijono isgeriu, kad paciai ramiau butu... blush2.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Ar priimsit i savo buri? Sita beda turiu jau dauge meteliu, pradzioj pasydavo itampos galvos,kol pripazino migrena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 02 20, 12:21)
Labutis smile.gif
Ar priimsit i savo buri? Sita beda turiu jau dauge meteliu, pradzioj pasydavo itampos galvos,kol pripazino migrena ax.gif

Prasom, prasom! 4u.gif
Gal koki stebuklinga vaista zinot? ax.gif Kuo skausmus malsinat? ax.gif

--------------------------------------------------------------

Si karta gal Lutei neuzkliusiu su klausimais! lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek visko ismeginus esu,o stebuklo neradau.Kai uzeina migroenos priepolis geriu zomiga, padeda,tik brangus, nors ir kompensuojamas. Mane tie daugedieniai ir daugianakciai(nes atsikeliu ryte skaudancia galva)skausmai taip iskankina,kad i mazyti galvos spaudima jau nekreipiu demesio. Siaip naudoju solpadeina,man padeda,tik man geriau tabletes,nei tirpstantys vandenyje. Jus cia kalbat apie kazkokius nebrangius vaistukus nuo migrenos.Kokie jie?Gal galeciau informacijos jei tikrai padeda. Kazkada man ilmigrana buvo israse,negalejau gert, tokie spazmai kuno viso buvo ir smaugimas doh.gif
Atsakyti
siaip man irgi tirpus solpadeinas labiau padeda... bet kai pykina - tai viskas keliauja į WC doh.gif

Vat ir dabar sedžiu, išgėriau kavos... ir galva tokia keistai sunki unsure.gif nu jaučiu kažkas negerai, taip truputi neįkyriai skauda unsure.gif tikiuos praeis...
Atsakyti
Nors ir raso visur kad migreninikams negalima kavos, bet as be jos ir negaliu,tiesiu kazkokia kofemane, 3-4puodukai per diena daugiausia(nebent kur baliuke dagiau ax.gif ), bet va raudono vyno tai gert negaliu,nors labai megstu sausa, pradeda galva skaudet nuo jo(uztenka ir nedaug)
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 02 20, 15:30)
Nors ir raso visur kad migreninikams negalima kavos, bet as be jos ir negaliu,tiesiu kazkokia kofemane, 3-4puodukai per diena daugiausia(nebent kur baliuke dagiau ax.gif ), bet va raudono vyno tai gert negaliu,nors labai megstu sausa, pradeda galva skaudet nuo jo(uztenka ir nedaug)

Kavos gerima vienu metu buvau apribojusi, bet viena karta kai silpna pasidare ir maniau vel apturesiu savaja aura, isgeriau kavos, nezinau ar tai tiesiog sutapimas, bet padejo! thumbup.gif
O del vyno as irgi jokio ne laso... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 20, 16:42)
Kavos gerima vienu metu buvau apribojusi, bet viena karta kai silpna pasidare ir maniau vel apturesiu savaja aura, isgeriau kavos, nezinau ar tai tiesiog sutapimas, bet padejo! thumbup.gif
O del vyno as irgi jokio ne laso... schmoll.gif

Pas mane dar zemas spaudimas,tai be kavos ir zalios arbatos neisivaziduoju kaip butu
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 02 20, 16:02)
Pas mane dar zemas spaudimas,tai be kavos ir zalios arbatos neisivaziduoju kaip butu

Pas mane per aukstas, todel kai buvo pirmieji priepuoliai, kaltindavau spaudima! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 02 19, 23:45)
Dar viena klausimelis apie Cinie .Girdėjau kad nevisoms jis tinka,nors galvos skausma nuima bet užeina kiti negalavimai.Labai noriu sužinoti daugiau informacijos apie šį vaistuką.
man pvz. kai isgeriu cinie,po kokio pusvalandzio pradeda skaudet ir traukt zandikaulius,atrodo visa veida tempia,pila saltas prakaitas  blink.gif  valgyti ar atsigerti sunku net ir galvos skausmui praejus. Dar vienai pazistamai irgi zandikaulius skauda, gal dar kam taip yra?  g.gif  bet man asmeniskai tie pasaliniai poveikiai - niekis palyginus su migrena..  atrodo lai skauda bet ka, bet tik ne galva..

man skausmus nuima, o su žandikaulių tarukimu sutinku. bet sakyčiau ne kiek žandikaulius, kiek sielių liaukas traukia. lyg rūgštaus ką suvalgius būčiau. bet svarbu skausmas pranyksta.
Atsakyti