Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

Sveikutes mergaites mirksiukas.gif pandute o ne ostohondroze? g.gif Man nustate ostohondrozes pradžia,dare rengena ir nustate.O man kol kas galva neskauda,bet jaučiosi nelabai gerai. Pvz. jeigu atsistoju pradeda galva svaigti,bet paskui praeina .Dar spaudimas mažas ir jaučiu kad galva sunki,sunki . Toks įspūdis kad vatos prikimšta doh.gif Man dabar pms tai gal dėl to?Ir užiena kad mirgulioja akyse bet irgi trumpai ir labai akis jautrios . Šiandien jau galvojau kad užeis migrenos priepuolis,net vyrui pasakiau kad jaučiosi kaip prieš migrenos priepolį...Bet išgeriau vandens,sučiulpiau Sedative, pagulejau tai kol kas (tfiu,tfiu,tfiu) praejo .Oj,man irgi nusibodo nežinia kada man gali migrena užeiti doh.gif Dabar man labai nelengvas laikotarpis,labai daug streso ... verysad.gif
pandute tu į AD tema užeik paskaityk apie vaistus. Aš kai turesiu laiko gal rytoi parašysiu tau asmeniškai ką manau apie AD .Galiu pasakyti kad nereikia jų bijoti,bet aišku yra keliata bet...Aš tau parašysiu. mirksiukas.gif
Ikiukas mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 09, 19:05)
neskaudziai, tik gan ilgai reikia isguleti, kokia 20, gal net visa pusvalandi, tokioj labai triuksmingoj dezej... ax.gif

ir kas buna ,truksmas,tikiuosi man migrena neprasides nuo jo?nes as nepernesu triuksmo
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2009 03 09, 21:14)
Sveikutes mergaites mirksiukas.gif pandute o ne ostohondroze? g.gif Man nustate ostohondrozes pradžia,dare rengena ir nustate.O man kol kas galva neskauda,bet jaučiosi nelabai gerai. Pvz. jeigu atsistoju  pradeda galva svaigti,bet paskui praeina .Dar spaudimas mažas ir jaučiu kad galva sunki,sunki . Toks įspūdis kad vatos prikimšta doh.gif Man dabar pms tai gal dėl to?Ir užiena kad mirgulioja akyse bet irgi trumpai ir labai akis jautrios . Šiandien jau galvojau kad užeis migrenos priepuolis,net vyrui pasakiau kad jaučiosi kaip prieš migrenos priepolį...Bet išgeriau vandens,sučiulpiau  Sedative, pagulejau tai kol kas (tfiu,tfiu,tfiu) praejo .Oj,man irgi nusibodo  nežinia kada man gali migrena užeiti doh.gif Dabar man labai nelengvas laikotarpis,labai daug streso ... verysad.gif
pandute tu į AD tema užeik paskaityk apie vaistus. Aš kai turesiu laiko gal rytoi parašysiu tau asmeniškai ką manau apie AD .Galiu pasakyti kad nereikia jų bijoti,bet aišku yra keliata bet...Aš tau parašysiu. mirksiukas.gif
Ikiukas mergaites 4u.gif

as daznai jauciuos kaip tu,man labai didelis pulsas buna,tai galva svaigsta,galva sunku,slabna
as ir galvojau kad ostohondroze gal,bet parasyta skleroze,na paklausiu neurologes kas man yra,dar tirs kaklo kraujagysles.lauksiu tavo zinutes
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 09, 21:20)
ir kas buna ,truksmas,tikiuosi man migrena neprasides nuo jo?nes as nepernesu triuksmo

Zinok visko gali buti, negaliu pasakyt - bet yra buve ir tokiu dalyku, kad isprovokuoja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 10, 00:41)
Zinok visko gali buti, negaliu pasakyt - bet yra buve ir tokiu dalyku, kad isprovokuoja... unsure.gif

o jetus,reik pranest kad turiu migrena
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(pandutė @ 2009 03 10, 16:48)
o jetus,reik pranest kad turiu migrena

Tu tik nepergyvenk del to tyrimo. Visai jis paprastai atliekamas, tik kaip Jacinta rase reik ramiai paguleti. O del triuksmo, tai nera jis ten toks garsus,kad isprovokuotu migrena...na lyg kaimynai remonta darytu....dar uzdeda ausines.....
Ir pasilieki atskiroj patalpoj, o gyd.su sesute yra uz tokio lango. Ir jai ka sakytum ar sauktum taves negirdetu.... bet duoda i ranka tokia pompa, kad jai kas -galetum duoti zenkla ja paspaudus.
Dar gali suleisti i vena kontrastini skisti jai jiems kazkas ten ne visai matosi. Tik neissigask , tai dar nereiskia kad kazkas blogai...
As apie tai nieko nezinojau...Ir kai sesute atvare taip staigiai su tuo svirkstu po netrumo pagulejimo, tai taip issigandau..... blink.gif pamaniau kad kazkas man baisaus yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2009 03 10, 18:28)
Sveikutes 4u.gif

Tu tik nepergyvenk del to tyrimo. Visai jis paprastai atliekamas, tik kaip Jacinta rase reik ramiai paguleti. O del triuksmo, tai nera jis ten toks garsus,kad isprovokuotu migrena...na lyg kaimynai remonta darytu....dar uzdeda ausines.....
Ir pasilieki atskiroj patalpoj, o gyd.su sesute yra uz tokio lango. Ir jai ka sakytum ar sauktum taves  negirdetu.... bet duoda i ranka tokia pompa, kad jai kas -galetum duoti zenkla ja paspaudus.
Dar gali suleisti i vena kontrastini skisti jai jiems kazkas ten ne visai matosi. Tik neissigask , tai dar nereiskia kad kazkas blogai...
As apie tai nieko nezinojau...Ir kai sesute atvare taip staigiai su tuo svirkstu po netrumo pagulejimo, tai taip issigandau.....  blink.gif  pamaniau kad kazkas man baisaus yra doh.gif

o ka tas rezonansas magnetinis nustato?ir ar konsiliumas daznai atmeta prasyma?
ksena,kada parasysi apie ad? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 10, 20:54)
o ka tas rezonansas magnetinis nustato?ir ar konsiliumas daznai atmeta prasyma?
ksena,kada parasysi apie ad? wub.gif  4u.gif

Siuo atveju istirs galva ir matys ar ner kokio auglio, dar kokio bieso, mato kraujagysles.........Zodziu turi matyti kad ner kitu veiksniu, provokuojanciu galvos skausma.
O del konsiliumo tai matyt tvarka pasikeite, nes kai as ejau (manau, pas ta pacia daktaryte ax.gif ) tai ji pati kazkoki ten spec lapa uzpilde ir ta pacia diena registravausi magn. rez. tyrimui.
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2009 03 10, 20:25)
Siuo atveju istirs galva ir matys ar ner kokio auglio, dar kokio bieso, mato kraujagysles.........Zodziu turi matyti kad ner kitu veiksniu, provokuojanciu galvos skausma.
O del konsiliumo tai matyt tvarka pasikeite, nes kai as ejau (manau, pas ta pacia daktaryte ax.gif ) tai ji pati kazkoki ten spec lapa uzpilde ir ta pacia diena registravausi magn. rez. tyrimui.

o man irgi lapus uzpilde ir reikejo eit uzsirasyt,pasake paskambint pirmadieni,jei konsiliumas sutiks,atliks liepos menesi doh.gif
gal kuri lankesi is klaipedos pas gera psihatra miesto ligoninej?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 10, 22:38)
1 o man irgi lapus uzpilde ir reikejo eit uzsirasyt,pasake paskambint pirmadieni,jei konsiliumas sutiks,atliks liepos menesi doh.gif
2 gal kuri lankesi is klaipedos pas gera psihatra miesto ligoninej?

1 oho kokia eile blink.gif , as jau galvojau kad ilgai laukiau.... unsure.gif apie 1.5 men, o cia.....
2 nezinau ax.gif
Atsakyti
http://www.imed.lt/i...e_o_mumyse/8091

g.gif
Atsakyti
QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 03 10, 23:52)

Ačiū moteriskaite47 labai idomus ir naudingas straipsnis aciuks.gif

Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 03 10, 22:38)
o man irgi lapus uzpilde ir reikejo eit uzsirasyt,pasake paskambint pirmadieni,jei konsiliumas sutiks,atliks liepos menesi doh.gif
gal kuri lankesi is klaipedos pas gera psihatra miesto ligoninej?

pandute gerai kad vistiek padarys ,o man neuropatologe iš karto pasake kad nemokamai daro magnt.rez. tik tada kada pamato exstra atveji.Tai galiu tik mokomai padaryti doh.gif O kainuoja apie 300 lt.? Net nežinau kiek g.gif Gal kas iš Vilniaus žino kiek magnetinis rezonansas privačiai kainuoja?
Man irgi 4 kaktos slanksteliai užspaustos bet nežymiai tai vadinasi reikia laukti kada suspaus ant tiek kad nemokomai darys rezonansa blink.gif ...tik klausimas o man tada jis bus reiklaingas. doh.gif Aišku juokauju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 10 kovo 2009 - 23:30
QUOTE(Ksėna @ 2009 03 10, 23:27)
O kainuoja apie 300 lt.? Net nežinau kiek  g.gif Gal kas iš Vilniaus žino kiek magnetinis rezonansas privačiai kainuoja?

Na as Klaipedos universietinej ligoninej kai domejausi, tai kaina apie 700 litu, jei neklystu, bet tikrai ne maziau... unsure.gif
Atsakyti