Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

aš jau kelintą kartą pastebiu, kad penktadieniais man nori (na lyk pradeda) sakudėti galvą unsure.gif
vat kad ir šiandien lyk skauda lyk ne wink.gif kažkoks jausmas vienoj galvos pusėj. kažkaip jaučiu pulsą gal padažnėjas? na kaip čia tiksliau paaiškiti tą "jaučiu pulsą": tiesiog nedrebu, bet taip jaučiu kaip pulsuoja kūnas. gal sakau, kad penktadienį paskutinė darbo diena ir kažkaip atsipalaiduoja galvelė nuo įtampos. na bet kokia čia įtampa. tas mano darbas visai neįtemptas, be jokio streso. dažniausiai net neturiu darbo... vacation4.gif
gal ir jum kažkas panašaus yra?
Vis žadu žadu rašytis dienoraštį tų skausmų ir neprisiruošiu.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 13, 13:21)

man siaip dazniausiai irgi i savaites gala streikuoja savijauta! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 13, 14:21)
aš jau kelintą kartą pastebiu, kad penktadieniais man nori (na lyk pradeda) sakudėti galvą unsure.gif 
vat kad ir šiandien lyk skauda lyk ne wink.gif  kažkoks jausmas vienoj galvos pusėj. kažkaip jaučiu pulsą gal padažnėjas? na kaip čia tiksliau paaiškiti tą "jaučiu pulsą": tiesiog nedrebu, bet taip jaučiu kaip pulsuoja kūnas. gal sakau, kad penktadienį paskutinė darbo diena ir kažkaip atsipalaiduoja galvelė nuo įtampos. na bet kokia čia įtampa. tas mano darbas visai neįtemptas, be jokio streso. dažniausiai net neturiu darbo... vacation4.gif 

Gal labai itemptai galvoji apie savaitagli ka veiksi ir t.t? smile.gif
O man skausmai su pertrukiais va jau kiek dienu,kad suspausta galva jau nebekreipiu demesio,atorodo, kad taip turi but, vaistai tik tam kartui numalsina
Atsakyti
tiesa pradėjau vėl gerti "komleksą moterims su magniu B6" jau pusę pakuotės išgėriau ir kažkaip gal silpnesni tie skausmai g.gif
ir nežinau ar čia pavasaris ar vitaminai, bet pastoviai šypsausi (aišku, kol kas nesugadina nuotaikos). tiesiog kažką darau ir pagaunu save išsišiepusią. jau antra savaitė. o seniai jau taip bebuvo. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vamora @ 2009 03 13, 13:27)
Gal labai itemptai galvoji apie savaitagli ka veiksi ir t.t? smile.gif

kad neplanuoju aš tų savaitgalių... tai rodos neįtemptai galvoju... taip kažkaip džiaugiuosi, vat jau penktadienis, dirbt trumpiau valandėlę, o ryt išsiparpt galėsiu biggrin.gif matyt taip nesąmoningai atsipalaiduoja galvelė ir atšliaužia maudimas.
Atsakyti
Jau antras menuo mane si bjaurybe aplenkia,nezinau,gal sutapimas,bet pradejau gerti magni ir memor top atminciai,na,ir stengiuosi maziau miegoti per iseigines(tiksliau,ir stengtis nereikia,nes nemiga kamuoja-uzmiegu velai,atsibundu anksti)+dar labiau stengiuosi apsiraminti ir neimti visko taip i galva(o tai sunkiausiai ivykdomas punktas doh.gif ).Na,bus matyt,kaip bus toliau,po sekanciu mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 03 13, 15:33)
Jau antras menuo mane si bjaurybe aplenkia,nezinau,gal sutapimas,bet pradejau gerti magni ir memor top atminciai,na,ir stengiuosi maziau miegoti per iseigines(tiksliau,ir stengtis nereikia,nes nemiga kamuoja-uzmiegu velai,atsibundu anksti)+dar labiau stengiuosi apsiraminti ir neimti visko taip i galva(o tai sunkiausiai ivykdomas punktas doh.gif ).Na,bus matyt,kaip bus toliau,po sekanciu mm smile.gif

sunkiausias dalykas neimti į galvą. ant manes sako aš turiu atgal varyti, jei nekreipsiu dėmesio tai ir ant galvos užlips, galvos, kad nusileidžiu. o aišku kai nenoriu nusileisti, tai ir susinervinu...paskui iškart, ar po kiek laiko pradeda galvą skaudėti, tada sakau, ko mane nervuojat, paskui galvą skauda. sako nesinervuok. bet juk aš ne toks žmogus , kad nusileisčiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ar bandet kas siuos vaistus?ziurejau del pulso,ziuriu kad ir migrenai padeda
Kada vartojamas Betaloc ZOK?
Betaloc ZOK yra vartojamas:
* padidėjusiam kraujospūdžiui ir galimų jo komplikacijų (insultas, širdies smūgis, ankstyva mirtis) pavojui mažinti, t.y. hipertenzijai gydyti:
mažinti kraujospūdžiui, mirtingumui nuo išeminės širdies ligos, kitų širdies ir kraujagyslių sistemos ligų (taip pat staigios mirties pavojui) bei sergamumui šiomis ligomis;
* po širdies priepuolio ir pakartotinio priepuolio profilaktikai (t.y. palaikomajam gydymui po miokardo infarkto);
* sergant išemine širdies liga, jei stresas ar fizinis krūvis sukelia širdies (krūtinės) skausmą (t.y. krūtinės anginai gydyti);
* sergant širdies ligomis širdies susitraukimų dažniui koreguoti, ypač jei jis padidėjęs (t.y. esant širdies ritmo sutrikimų, ypač supraventrikulinei tachikardijai);
* greitai ar nereguliariai širdies veiklai simptomiškai koreguoti pacientams, kurie neserga širdies ligomis (t.y. esant funkcinių širdies veiklos sutrikimų su palpitacija);
* migrenos priepuoliams išvengti (t.y. migrenos profilaktikai
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 13, 22:02)
ar bandet kas siuos  vaistus?ziurejau del pulso,ziuriu kad ir migrenai padeda
Kada vartojamas Betaloc ZOK?
su palpitacija);
* migrenos priepuoliams išvengti (t.y. migrenos profilaktikai

Labas vakaras visoms mirksiukas.gif pandute aš prieš keliata metu vartojau Betaloc ZOK .Bet ji man išraše šeimos gydytoja dėl labai dažno pulso . Ji reikėjo gerti ryte jeigu jaučiu kad labai širdis balabojasi.O dėl migrenos nieko nežinojau kad ji galima gerti g.gif
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 13, 14:24)
man siaip dazniausiai irgi i savaites gala streikuoja savijauta! unsure.gif

Man irgi ta pačia istoirija doh.gif Pradedavo skaudieti penktadieniais o šeštadienį negalejau galvos pakelti. Dabar kai dekrete tai negaliu sakyti kad skauda prieš išeigines bet dažnai irgi savaites pabaigai užeina skausmas.
Papildyta:
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 12, 00:16)
Pjuvis-ne tiesiogine to zodzio prasme  mirksiukas.gif  tikrai nepjaustys tau galvos biggrin.gif

hihihi.gif Ačiū ~Sandrita~ už atsakymą...O aš jau pagalvojau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vamora @ 2009 03 13, 13:43)
ir tavo mano paaiskinimai, dabar turetu but suprantama kaip kas ten toj dezej tiriama lotuliukas.gif

Vamora na tu mane ir išgasdinai biggrin.gif Labai dėkoju už išsamu atsakymą. Dabar jau neuždavinesiu kvailų klausimų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 13, 14:21)

mano galvos skausmai DAZNIAUSI pries mm arba ju metu,ta jau tiksliai pastebiu jau ne pirmas menuo ir ne keli....

QUOTE(pandutė @ 2009 03 13, 22:02)
ar bandet kas siuos  vaistus?ziurejau del pulso,ziuriu kad ir migrenai padeda

nu panos jus ir atkasat tu vaistu.... tokiais tempais ir ju kiekiais mes pamesim visus organus,o galva liks vietoj biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=Ksėna,2009 03 13, 21:50]
Labas vakaras visoms mirksiukas.gif pandute aš prieš keliata metu vartojau Betaloc ZOK .Bet ji man išraše šeimos gydytoja dėl labai dažno pulso . Ji reikėjo gerti ryte jeigu jaučiu kad labai širdis balabojasi.O dėl migrenos nieko nežinojau kad ji galima gerti g.gif
Papildyta:

as ir del pulso juos ziurejau,nes nebezinau ka daryt,pulsas 110visalaik,bet spaudimas zemas,o tie vaistai skaiciau kad dar mazina spaudima
Atsakyti
[quote=pandutė,2009 03 14, 17:52]
[quote=Ksėna,2009 03 13, 21:50]
Papildyta:

as ir del pulso juos ziurejau,nes nebezinau ka daryt,pulsas 110visalaik,bet spaudimas zemas,o tie vaistai skaiciau kad dar mazina spaudima
[/quote]
Labukas visoms mirksiukas.gif pandute nežinau ar Betalocas mažina spaudima,bet tikriaisiai taip,mažina g.gif Supranti tam kad skirti gydyma reikia ištyrti priežasti kodėl tavo pulsas toks aukštas .Jeigu širdis sveika o pulsas aukštas tada reikia ieškoti kita priežastį.O skydliauke tavo sveika? Rodos rašei kad sveika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 03 14, 17:41)
Labukas visoms mirksiukas.gif pandute nežinau ar Betalocas mažina spaudima,bet tikriaisiai taip,mažina g.gif Supranti tam kad skirti gydyma reikia ištyrti priežasti kodėl tavo pulsas toks aukštas .Jeigu širdis sveika o pulsas aukštas tada reikia ieškoti kita priežastį.O skydliauke tavo sveika? Rodos rašei kad sveika? g.gif

prie puse metu tiriausi ir sirdi ir skydliaukia buvo gerai,as turiu mazgine striuma,bet pakolkas jokiu vaistu nereikejo,bet jau tada pulsas buvo aukstas,vaistininke sake cia nuo striumos,bet kad ja kiek tyre ji stovejo nepakitus
Atsakyti