Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(pandutė @ 2009 03 14, 19:45)
prie puse metu tiriausi ir sirdi ir skydliaukia buvo gerai,as turiu mazgine striuma,bet pakolkas jokiu vaistu nereikejo,bet jau tada pulsas buvo aukstas,vaistininke sake cia nuo striumos,bet kad ja kiek tyre ji stovejo nepakitus

Man irgi atrodo kad toks pulsas gali būti nuo strumos g.gif Skydliauke labai reaguoja į mūsų nervine sistema ,o tu pati žinai kiek dabar turi streso, kad gali būti kad skydliauke susterikavo. Paprašyk padaryti hormoninius tyrimus ( ypač TTH).
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 03 14, 23:06)
Man irgi atrodo kad toks pulsas gali būti nuo strumos g.gif Skydliauke labai reaguoja į mūsų nervine sistema ,o tu pati žinai kiek dabar turi streso, kad gali būti kad skydliauke susterikavo. Paprašyk padaryti hormoninius tyrimus ( ypač TTH).

del pulso reik krauja kad tikrintu?kai eisiu pas skydliaukia,bijau kad harmonu neprirasytu,bet reik nueit,jau senai buvau
Atsakyti
Labu, ateinu ir aš biški nuskankinus...bral galvojau nupušiu, kaip pradėjo nuo ano šeštadienio tep iki vakar skaudėjo, ne visą laiką, bet ai užeidavo maža nepasirodydavo ir nesupratau kame čia stabuklas blink.gif bet dabar gyvensiu biggrin.gif

QUOTE(Ksėna @ 2009 03 14, 23:06)

Žinokit gali ir ne nuo strumos, man kai užplaka iki 130 reičiu per minutę, tai pratyrė man viską ir strumą, ir širdį, ir pasakė, kad stuma čiki, širdį biški vožtuvas neužsidaro bet čia baikė, o pulsas kinta nuo CNS, kuo dirglesnė tuo gali greičiau arba lėčiau ot, matyt stresas įtakos daro, bet pasitikrint blogiai nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va panos,gavau leidima magnetiniam rezonansui,leido daryt,liepos men
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 16, 12:24)
nu va panos,gavau leidima magnetiniam rezonansui,leido daryt,liepos men

tai šaunu. manau bus ramiau išsityrus žinoti, kad nieko baisaus nėra (to ir linkiu). Na ta migrena irgi ne iš smagiųjų, bet... ax.gif

Man galvelę maudė nuo penktadienio iki vakar vakaro. Tik pradeda įsismarkaut skausmas išgeriu ketanovo, vel eina gyventi - jaučiasi maudimas, bet pakenčiamas toks. Tai taip iki pat vakar vakaro beveik lapuką ketanovo išgėriau. Na bet svarbu praėjo ir db viskas vėl čiki, sėdžiu, šypsausi... smile.gif
Pradėjau žymėtis skausmus, tai žiūrėsiu kaip dažnai skaudės, nors jau db apmažėja jie man. greičiausiai nuo magnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 16 kovo 2009 - 13:06
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 16, 13:05)
tai šaunu. manau bus ramiau išsityrus žinoti, kad nieko baisaus nėra (to ir linkiu). Na ta migrena irgi ne iš smagiųjų, bet... ax.gif

Man galvelę maudė nuo penktadienio iki vakar vakaro. Tik pradeda įsismarkaut skausmas išgeriu ketanovo, vel eina gyventi - jaučiasi maudimas, bet pakenčiamas toks. Tai taip iki pat vakar vakaro beveik lapuką ketanovo išgėriau. Na bet svarbu praėjo ir db viskas vėl čiki, sėdžiu, šypsausi... smile.gif
Pradėjau žymėtis skausmus, tai žiūrėsiu kaip dažnai skaudės, nors jau db apmažėja jie man. greičiausiai nuo magnio.

as ir vis noriu pradeti zymetis,bet uzmirstu,man gygtoja irgi sake reik gert magnio,jau antra menesi geriu ir b grupes vitaminus
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif ,
O man siandien taip negera, pykina,galva sunki,vaikstau girta,saltis ima. Pamatavo felcere spaudima, didelis. Tai blogai dar nebuvo verysad.gif . Visa laime galva tik vos vos skauda
Atsakyti
Man kazkas panasaus i migrena matyt. Pradeda galva skaudet diena, skauda taip neikyriai, galvoju praeis ir va po paskutinio protrukio tai gavosi taip, kad vakare su sveciais isgeriau taurele brendzio, maniau gal praples, praeis tas maudimas ir ka gi.... nakti prabudau nuo nerealaus skausmo, veriancio, apimancio visa galva ir ypac ties "tarpuragiu" blink.gif Isgeriau ibufeno tabletes net 2 ir nieko schmoll.gif skausmas liko toks pats. ryte geriau ketanova, isvaziavau i gamta, siek tiek praejo, taciau buna ir geriau.
Atsakyti
Man siandienos rytas sunkus buvo... unsure.gif
Nakti 3 valandas temiegojau, vyra i oro uosta veziau, i jura isejo. matyt nuo miego trukumo, dar pergyvenimas, nerimas, dar maza to, isvaziuojant is oro uosto bagazine sugedo, nebeuzsidaro, tai is vis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 16, 13:05)

Kas čia dabar migrenikėm pasidarė - pavasaris netinka g.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 16, 15:16)
Man siandienos rytas sunkus buvo... unsure.gif
Nakti 3 valandas temiegojau, vyra i oro uosta veziau, i jura isejo. matyt nuo miego trukumo, dar pergyvenimas, nerimas, dar maza to, isvaziuojant is oro uosto bagazine sugedo, nebeuzsidaro, tai is vis... doh.gif

Oi kaip tau nelinksma, nu laikykis, tik saugokis kad neįsiskaudėtų kurią dienelę

Man ir šiandien diena nelinksma, kartais kelias pakyla, kartais vaizdai prabėga blink.gif nepatinka, oi kaip nepatinka man tokia pavasario pradžia
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 16, 19:59)
Kas čia dabar migrenikėm pasidarė - pavasaris netinka  g.gif
Oi kaip tau nelinksma, nu laikykis, tik saugokis kad neįsiskaudėtų kurią dienelę

Man ir šiandien diena nelinksma, kartais kelias pakyla, kartais vaizdai prabėga  blink.gif nepatinka, oi kaip nepatinka man tokia pavasario pradžia

Vat zinok as su siaubu laukiau ir tebelaukiu pavasario! doh.gif karsta.gif Pernai tie priepuoliai buvo ziauriai sudazneje, kai prasidejo nuo vasario, tai... doh.gif Nors siemet jau kovo vidurys, bet kol kas ramu! (pfu, pfu, pfu...) unsure.gif Neskaitant uzeinancio silpnumo ir retkarciais paskaudancios galvos... g.gif
Atsakyti
Čia taip tylu 4u.gif tikiuos kad neskauda nei vienai g.gif
Aš nusipirkau triptan compelx vėl pagersiu, am nuo jo kažkaip pagerėja thumbup.gif
Na laikykitės nesirkit drinks_cheers.gif
Atsakyti