Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 06, 16:50)
aš kiek kartų esu dieną bandžiusi numigti tamsoje, tyloje, bet man nepadeda, o esu daug skaitinėjusi, neva turėtų padėti... g.gif

Svarbiausia, kad praėjo. O man kažkurią dieną buvo užėję skaudėti, bet keistai. Užgulė ausis. galvoj užia, o garsą dvigubai girdžiu. Taip dar nebuvo g.gif  erzindavo garsai, bet kad taip garsiai viską girdėčiau... Suleido mama į raumenį pora analgino ir ant rytojaus bevaik gerai buvo, dar ausys užgultos kažkiek pabuvo, bet praėjo thumbup.gif  Įtariu, kad nuo fermentinio sūrio užėjo, jei tie įtarimai tikslūs g.gif  Nes man sunku susigaudyti, kas išprovokuoja...

Na mano toks miegas ten tebuvo, tiesiog ramiai isgulejau, nors siaip paprastai diena be problemu uzmigti man, o kai galva skauda - ne per kur! schmoll.gif

Tai ir tau matyt aura pradeda reikstis! unsure.gif g.gif O surio as jau senai atsisakiau... ax.gif Man speju arba nuo sokolado buvo, arba ta diena labai audringa pokalbi su turejau su viena persona, tai speju, kad nuo nervu galejo buti... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Jacinta~: 06 balandžio 2009 - 16:01
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 06, 17:00)
Na mano toks miegas ten tebuvo, tiesiog ramiai isgulejau, nors siaip paprastai diena be problemu uzmigti man, o kai galva skauda - ne per kur! schmoll.gif
Tai ir tau matyt aura pradeda reikstis! unsure.gif  g.gif O surio as jau senai atsisakiau... ax.gif Man speju arba nuo sokolado buvo, arba ta diena labai audringa pokalbi su turejau su viena persona, tai speju, kad nuo nervu galejo buti... rolleyes.gif

Labu!
Spėju, kad skausmas nuo tos personos čia išlindo doh.gif, svarbu, kad dabar gerai
o man šiandien labai įdomiai nei tai skaudėjo, nei tai maudė...kažkoks nesusipratimas doh.gif gal ta pavasarinė saulė nelabai gerai veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 04 06, 19:05)
Labu!
Spėju, kad skausmas nuo tos personos čia išlindo  doh.gif, svarbu, kad dabar gerai
o man šiandien labai įdomiai nei tai skaudėjo, nei tai maudė...kažkoks nesusipratimas  doh.gif  gal ta pavasarinė saulė nelabai gerai veikia lotuliukas.gif

O zinok as pastebejau, kad tikrai neigiama itaka daro pavasarinis oras, ne veltui sako, kad pavasari visos ligos paumeja... doh.gif
As irgi daznai jauciuosi nei sioka, nei tokia! unsure.gif
Atsakyti
mane irgi pavasaris neigiamai veikia verysad.gif galvojau kaip tik bus geriau, pasiltes oras, pageres nuotaika,pamazes streso ir galva ne taip skaudes.. o viskas atvirksciai, beveik visas tas atsilusias dienas skauda verysad.gif tai silpniau tai stipriau bet nesiliauja.. doh.gif nesazininga taip musu atzvilgiu schmoll.gif
Atsakyti
Labutis mergaitės mirksiukas.gif Na ką mano galva kaip skaudėjo taip ir skauda ,praeita savaite du kartus . Ir dar norėjau paklausti,ar kam ne būna pvz. prieš migrena pykinimas. Tiesiog nieko neskauda bet jaučiat šlykštuli? g.gif Pastebėjau kad prieš galvos skausmus mane laaabai pykina nuo kvapų. doh.gif Negaliu į parduotuve užėiti atrodo apsivemsiu blush2.gif Žinau kas yra aura (fiu,tfiu,tfiu) jau du menesiai jai auros nėra,bet pykinimas visada užeina prieš galvos skausma. blink.gif
O sūrio aš taip ir neatsisakiau blush2.gif Ir vyno raudono kartais išgeriu.Galiu paskyti kad apie metus nevalgiau sūrio,bet galva vistiek skaudėjo, todėl dabar nelabai tikiu kad sūris labai provokuoja skausma.Man atrodo kad butent to metų kada skauda galva geriau nevalgyti tokius produktus, tam kad labiau nepaaštrinti galvos skausma. Bet aišku tai labai individualiai.
Ikiukas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 04 06, 20:51)
mane irgi pavasaris neigiamai veikia  verysad.gif  galvojau kaip tik bus geriau, pasiltes oras, pageres nuotaika,pamazes streso ir galva ne taip skaudes.. o viskas atvirksciai, beveik visas tas atsilusias dienas skauda  verysad.gif  tai silpniau tai stipriau bet nesiliauja..  doh.gif nesazininga taip musu atzvilgiu  schmoll.gif

Man pavasari galva skauda dar dažniau,ypač nuo saulės,todėl be tamsiu akinių į lauką neišeinu. schmoll.gif Ir dar nuo vėjo labai skausmai užėina. unsure.gif Bet pavasaris man labai patinka nors ir nelabai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Cia gal truputi ne i tema, bet gal kuri nors atsakysit 4u.gif nusipirkau magne B6 ir ten parasyta kad reikia gerti 6-8 tabletes per diena blink.gif nu keistai man kazkaip, dabar pirmas dienas geriu po 6, bet nepriprantu po tiek daug gert smile.gif geriancios ar gerusios ji, ar taip ir geriat po tiek tableciu? ar istikruju gal nereikia tiek daug? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 06, 17:00)

Tai ir tau matyt aura pradeda reikstis! unsure.gif  g.gif O surio as jau senai atsisakiau... ax.gif Man speju arba nuo sokolado buvo, arba ta diena labai audringa pokalbi su turejau su viena persona, tai speju, kad nuo nervu galejo buti... rolleyes.gif

Eina sau... blink.gif Bet kad skaičiau, jog aura trunka keliolika minučių??? o man ausys užgulusios,ūžė galvoj, ir garsas dvigubas buvo visą dieną. net tas skausmas palyginus mažas, jei ne tas šlykštus jausmas... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 04 06, 23:56)
Cia gal truputi ne i tema, bet gal kuri nors atsakysit  4u.gif  nusipirkau magne B6 ir ten parasyta kad reikia gerti 6-8 tabletes per diena  blink.gif  nu keistai man kazkaip, dabar pirmas dienas geriu po 6, bet nepriprantu po tiek daug gert  smile.gif  geriancios ar gerusios ji, ar taip ir geriat po tiek tableciu? ar istikruju gal nereikia tiek daug?  g.gif  mirksiukas.gif

man tai labai nepatinka tokie vitaminai, kur daug tablečių reikia išgerti... gal jie ir geresni g.gif bet visada pirkdama sakau duokit, kad reiktų kartą per dieną gerti. Užmirštu išgerti doh.gif Rytais darbo dienomis išgeriu, nes virtuvėj ant stalo pasidėjusi bunu ir pusryčiaudama matau prieš akis, tada suvartoju. Savaitgaliais irgi dažnai užmirštu, net tą vieną išgerti.
Jei vaistus reikia reguliariai gerti pvz. vakarais, tai statausi priminimą, ir tai jei suskamba, o aš po ranka neturiu vaistų, tai dažnai užmirštu paskui. Sakyčiau "bilobil" reiktų, bet kad visą gyvenimą taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2009 04 06, 23:49)
Labutis mergaitės mirksiukas.gif Na ką mano galva kaip skaudėjo taip ir skauda ,praeita savaite du kartus . Ir dar norėjau paklausti,ar kam ne būna pvz. prieš migrena pykinimas. Tiesiog nieko neskauda bet jaučiat šlykštuli? g.gif Pastebėjau kad prieš galvos skausmus mane laaabai pykina nuo kvapų. doh.gif

Man būna, kad užeina pykinti, be skausmo ir nei nėščia nei ką. Tik aš to nesusiejau su migrena. Reikės atkreipti dėmesį ar po pykinimo užeina galvą.

Su maistu aš irgi nesusiedavau skausmų, išgeriu kavos, valgau šokoladą ir nieko. Na nuo alkoholinių gėrimų gal dažniau skauda net ir nepadauginus.
Bet buvo, kad suvalgiau sumuštinį su fermentiniu sūriu. Gerokai po piet į vakarą, kažkaip jau mausti pradėjo. Sakau išsimiegosiu, ryte gal praeis (vis dar tikiuosi stebūklų), bet jau paryčiais prabudinėjau, o ryte, tai jau paskojau-visa galva ūžė, atrodo šaldytuvą bučiau galvoj įsitaisiusi. Tai perdalvojau, ką valgiau, ką gėriau ir atsiminiau sumuštinį...
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 04 06, 23:56)
Cia gal truputi ne i tema, bet gal kuri nors atsakysit  4u.gif  nusipirkau magne B6 ir ten parasyta kad reikia gerti 6-8 tabletes per diena  blink.gif  nu keistai man kazkaip, dabar pirmas dienas geriu po 6, bet nepriprantu po tiek daug gert  smile.gif  geriancios ar gerusios ji, ar taip ir geriat po tiek tableciu? ar istikruju gal nereikia tiek daug?  g.gif  mirksiukas.gif

g.gif As magni geriu viena karta dienoj! ax.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 07, 08:33)
Eina sau... blink.gif  Bet kad skaičiau, jog aura trunka keliolika minučių??? o man ausys užgulusios,ūžė galvoj, ir garsas dvigubas buvo visą dieną. net tas skausmas palyginus mažas, jei ne tas šlykštus jausmas... doh.gif

Su maistu aš irgi nesusiedavau skausmų, išgeriu kavos, valgau šokoladą ir nieko. Na nuo alkoholinių gėrimų gal dažniau skauda net ir nepadauginus.
Bet buvo, kad suvalgiau sumuštinį su fermentiniu sūriu. Gerokai po piet į vakarą, kažkaip jau mausti pradėjo. Sakau išsimiegosiu, ryte gal praeis (vis dar tikiuosi stebūklų), bet jau paryčiais prabudinėjau, o ryte, tai jau paskojau-visa galva ūžė, atrodo šaldytuvą bučiau galvoj įsitaisiusi. Tai perdalvojau, ką valgiau, ką gėriau ir atsiminiau sumuštinį...

Nu man aura ne keliolika minuciu trunka, yra trukusi ir apie 2,3 valandas! doh.gif

O sokoladas zinau, kad man isprovokuoja priepuoli, pernai ne karta taip buvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 07, 08:46)
g.gif As magni geriu viena karta dienoj! ax.gif
Nu man aura ne keliolika minuciu trunka, yra trukusi ir apie 2,3 valandas! doh.gif

Na aš ryte išgėriau vaistų, tai nepadėjo, paskui 12 gryžau pietų, prašiau mamos ,kad anlgino suleistų ir į vakarą atslūgo, bet dar ant rytojaus užgultos truputį buvo ausys. Tai rimtas ūžimas buvo kokias 5 val. o truputį atlėgęs dar ir vakare, bei naktį.
Nesuprasi, kas tose galvelėse dedasi, bet jei dar ir auros prasideda, tai vajė vajė...
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 07, 08:56)
Na aš ryte išgėriau vaistų, tai nepadėjo, paskui 12 gryžau pietų, prašiau mamos ,kad anlgino suleistų ir į vakarą atslūgo, bet dar ant rytojaus užgultos truputį buvo ausys. Tai rimtas ūžimas buvo kokias 5 val. o truputį atlėgęs dar ir vakare, bei naktį.
Nesuprasi, kas tose galvelėse dedasi, bet jei dar ir auros prasideda, tai vajė vajė...

Na reikia tiketis, kad cia tik taip... mirksiukas.gif Nereikia nei viena is musu auru! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 07, 09:01)
Na reikia tiketis, kad cia tik taip... mirksiukas.gif Nereikia nei viena is musu auru! schmoll.gif

drinks_cheers.gif Mums ir migrenos nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 07, 09:12)
drinks_cheers.gif Mums ir migrenos nereikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti