QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 06, 17:00)
Na mano toks miegas ten tebuvo, tiesiog ramiai isgulejau, nors siaip paprastai diena be problemu uzmigti man, o kai galva skauda - ne per kur!
Tai ir tau matyt aura pradeda reikstis!

O surio as jau senai atsisakiau...

Man speju arba nuo sokolado buvo, arba ta diena labai audringa pokalbi su turejau su viena persona, tai speju, kad nuo nervu galejo buti...
Eina sau...

Bet kad skaičiau, jog aura trunka keliolika minučių??? o man ausys užgulusios,ūžė galvoj, ir garsas dvigubas buvo visą dieną. net tas skausmas palyginus mažas, jei ne tas šlykštus jausmas...
Papildyta:
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 04 06, 23:56)
Cia gal truputi ne i tema, bet gal kuri nors atsakysit

nusipirkau magne B6 ir ten parasyta kad reikia gerti 6-8 tabletes per diena

nu keistai man kazkaip, dabar pirmas dienas geriu po 6, bet nepriprantu po tiek daug gert

geriancios ar gerusios ji, ar taip ir geriat po tiek tableciu? ar istikruju gal nereikia tiek daug?
man tai labai nepatinka tokie vitaminai, kur daug tablečių reikia išgerti... gal jie ir geresni

bet visada pirkdama sakau duokit, kad reiktų kartą per dieną gerti. Užmirštu išgerti

Rytais darbo dienomis išgeriu, nes virtuvėj ant stalo pasidėjusi bunu ir pusryčiaudama matau prieš akis, tada suvartoju. Savaitgaliais irgi dažnai užmirštu, net tą vieną išgerti.
Jei vaistus reikia reguliariai gerti pvz. vakarais, tai statausi priminimą, ir tai jei suskamba, o aš po ranka neturiu vaistų, tai dažnai užmirštu paskui. Sakyčiau "bilobil" reiktų, bet kad visą gyvenimą taip
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2009 04 06, 23:49)
Labutis mergaitės

Na ką mano galva kaip skaudėjo taip ir skauda ,praeita savaite du kartus . Ir dar norėjau paklausti,ar kam ne būna pvz. prieš migrena pykinimas. Tiesiog nieko neskauda bet jaučiat šlykštuli?

Pastebėjau kad prieš galvos skausmus mane laaabai pykina nuo kvapų.
Man būna, kad užeina pykinti, be skausmo ir nei nėščia nei ką. Tik aš to nesusiejau su migrena. Reikės atkreipti dėmesį ar po pykinimo užeina galvą.
Su maistu aš irgi nesusiedavau skausmų, išgeriu kavos, valgau šokoladą ir nieko. Na nuo alkoholinių gėrimų gal dažniau skauda net ir nepadauginus.
Bet buvo, kad suvalgiau sumuštinį su fermentiniu sūriu. Gerokai po piet į vakarą, kažkaip jau mausti pradėjo. Sakau išsimiegosiu, ryte gal praeis (vis dar tikiuosi stebūklų), bet jau paryčiais prabudinėjau, o ryte, tai jau paskojau-visa galva ūžė, atrodo šaldytuvą bučiau galvoj įsitaisiusi. Tai perdalvojau, ką valgiau, ką gėriau ir atsiminiau sumuštinį...