Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(Vamora @ 2009 04 08, 16:39)
Pastebejau,kai ilgiau sauleje pabunu prisimerkus be akiniu nuo saules,man ir pradeda galva skaudet. Taip buvo ir sestadieni bevaikstant Kaune po "Ka pasesi"...
Ar jums taip nebuna?

man tas pats. negaliu be akiniu ant saules but
Atsakyti
As siandien uztat atsigavusi! bigsmile.gif
Tik nuo lietaus ant miego traukia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 09, 14:52)
As siandien uztat atsigavusi! bigsmile.gif
Tik nuo lietaus ant miego traukia... unsure.gif

saunu!
laikykis, neuzmik ziurek smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 04 09, 16:06)
saunu!
laikykis, neuzmik ziurek  smile.gif  4u.gif

Na dar valandike ir leksiu namo jau... ax.gif Net keista, kad visa diena (palyginus su ankstesnem...) pakankamai gerai jauciuosi, nei galva svaigsta, nei silpna, nei spaudzia jos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 09, 16:11)
Na dar valandike ir leksiu namo jau... ax.gif Net keista, kad visa diena (palyginus su ankstesnem...) pakankamai gerai jauciuosi, nei galva svaigsta, nei silpna, nei spaudzia jos... unsure.gif

tik neprisikalbėk nono.gif
linkiu, kad ir šventės taip praeitų.
Man tai kažkur toli lyk nori mausti. negersiu vaistų. o jei ryt įsiskaudės, susileisiu vaistų. reikia duoti skrandžiui pailsėti truputį
kai laikas perkopia 16 val. man l. smagu, nes jau tuoj namo lėkti. ta valandžiukė greičiausiai prabėga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 09 balandžio 2009 - 15:32
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 09, 16:28)
tik neprisikalbėk nono.gif
linkiu, kad ir šventės taip praeitų.

Nu tai tikiuosi... ax.gif Nes jau taip pabodo tokia savijauta... doh.gif
Neveltui rasiau, kad su siaubu laukiu pavasario... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 09, 08:20)
Šyryt vėl maudžia galvą. Db vis mastau, kas galėjo sukelti g.gif  Naktį žaibavo ir griaudėjo, o aš to bijau labai. Bet tas griaustinis palyginus neilgai truko. kol užsidarinėjau langus, kol įsitaisiau taip, kad kaldra užsidengti akis, bet palikti tarpelį orui ir praėjo... doh.gif  ( lotuliukas.gif juokinga ir pačiai iš saves, bet bijau...). Tai gal nuo to "mini stresiuko" negi pradėjo mausti? g.gif

jetau, kur tas griaustinis, aš miegu kaip kūdikis prie tokio garso... blush2.gif
bet jei nejauku tai tikrai taip, kad gali iššaukti kažkokius negalavimus g.gif

na laikykitės nesusirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 04 09, 19:38)
jetau, kur tas griaustinis, aš miegu kaip kūdikis prie tokio garso... blush2.gif
bet jei nejauku tai tikrai taip, kad gali iššaukti kažkokius negalavimus  g.gif

na laikykitės nesusirkit  mirksiukas.gif

bijau griaustinio, tai kaip reikalas. dieną nieko, jei esu ne viena. bet jau naktį doh.gif kažkokia fobija fool.gif
Buvo uždarinėjau langus ir einu į lovą, tik blykst prieš akis, net nepajutau, kaip greit atsiduriau lovoj po kaldra lotuliukas.gif lotuliukas.gif MB juokiasi iš manes. Lovoj iškart apsikeičiam vietom, jis eina prie lango...

Man kažkaip atsirado daug fobijų. Aukščio pradėjau bijoti. na jei lipu laiptais, o jie tokie peršviečiami, tai kinkos dreba (aišku balkone stovėti nebijau lotuliukas.gif ), tamsoj mieste drebu jei reikia vienai eiti, ir griaustinis doh.gif
Aš vis mastau, kad čia kažkokie psichologiniai dalykai g.gif galbūt net ir migrena su jais susijusi.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 10, 08:24)
bijau griaustinio, tai kaip reikalas. dieną nieko, jei esu ne viena. bet jau naktį doh.gif  kažkokia fobija fool.gif  
Buvo uždarinėjau langus ir einu į lovą, tik blykst prieš akis, net nepajutau, kaip greit atsiduriau lovoj po kaldra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif MB juokiasi iš manes. Lovoj iškart apsikeičiam vietom, jis eina prie lango...

Man kažkaip atsirado daug fobijų. Aukščio pradėjau bijoti. na jei lipu laiptais, o jie tokie peršviečiami, tai kinkos dreba (aišku balkone stovėti nebijau lotuliukas.gif ), tamsoj mieste drebu jei reikia vienai eiti, ir griaustinis doh.gif
Aš vis mastau, kad čia kažkokie psichologiniai dalykai g.gif  galbūt net ir migrena su jais susijusi.

lotuliukas.gif gerai čia su tuo griaustiniu...O man durnumas jei namie naktį kas nors sutreška - ir gi po kaldra blush2.gif kažkokia baimė, o laiptai mane ir gąsdina - bijau kad staiga neužeitų migrena ir nenugriūčiau, smegenys visagalės lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 04 10, 21:13)
ačiū, kad pareklamavot... kiek supratau iš Jūsų pasisakymų tinka nuo galvos iki kojų viskam tas bišofis

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, esu čia naujokė :-) Ieškojau internete info apie migreną ir taip atsidūriau čia :-) Todėl mano pirmos žinutės būtent temoje apie migreną. Paskaičiau kaip kas gydosi - viskas mano išbandyta, tos pačios kankynės. Skaičiau - čia rašėt apie Cinie. mano gydytoja rekomendavo man, bet pabandžiau pora kartų ir daugiau nebegersiu - širdį susigadinau nuo jų, o dėl migrenos mažai tepadėjo. Vienas man asmeniškai pats geriausias vaistas yra Ketanov leidžiamos ampulės. Tačiau jos irgi turi šalutinių poveikių. Todėl kai priepuolis prasideda, bet dar galima kentėt, tai ir kenčiu, tačiau jeigu jaučiu, kad stiprėja - susileidžiu Ketanov ampulę ir taip išvengiu pykinimo ir vėmimo...
Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2009 04 10, 21:46)
Sveikos, esu čia naujokė :-) Ieškojau internete info apie migreną ir taip atsidūriau čia :-) Todėl mano pirmos žinutės būtent temoje apie migreną. Paskaičiau kaip kas gydosi - viskas mano išbandyta, tos pačios kankynės. Skaičiau - čia rašėt apie Cinie. mano gydytoja rekomendavo man, bet pabandžiau pora kartų ir daugiau nebegersiu - širdį susigadinau nuo jų, o dėl migrenos mažai tepadėjo. Vienas man asmeniškai pats geriausias vaistas yra Ketanov leidžiamos ampulės. Tačiau jos irgi turi šalutinių poveikių. Todėl kai priepuolis prasideda, bet dar galima kentėt, tai ir kenčiu, tačiau jeigu jaučiu, kad stiprėja - susileidžiu Ketanov ampulę ir taip išvengiu pykinimo ir vėmimo...

Na nelinksmai gyvenat kiek supratau 4u.gif va balionas, kad nors nuotaika pakiltų, bet ir ketanovas labai per širdelę trenkia, tačiau jei tai vienas kas gelbėja...siaubas kažkoks, negi nėra normalių vaistų, kad mums taip kankintis nebetektų, kur tie mokslininkai pasidėjo, ko jie nieko neranda? Dviratį iš naujo sukūrė... Atsiprašau nesusilaikiau... blush2.gif po poilsio 3 sav. į darbą nuėjau, biški galva maudė verysad.gif Tik Velykoms nesusirkite schmoll.gif

atsiprašau...Sveika prisijungus group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 10 balandžio 2009 - 20:55