Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

[quote=Lutė,2009 04 27, 21:59]
siūlau sesę 4u.gif , dabar pavasariniai išpardavimai, gal kokį perliuką gausit mirksiukas.gif

Gal jau neberizikuosim blush2.gif ax.gif
Jacinta, laikykis 4u.gif
Man nezymus skausmai uzeina,tokius galiu dar be vaistu iskentet
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 04 28, 16:03)
Man nezymus skausmai uzeina,tokius galiu dar be vaistu iskentet

bet būna kad tie nežymūs pereina į tokius, kad paskui jau vaistai nepadeda.

kaip aš tuos vaistus kaitalioju, tai leižiami, tai koks miksas tablečių, tai šiaip kokie nuskausminamieji... doh.gif pasiseka karts nuo karto ir padeda vieni iš jų.
Atsakyti
o man net nžn ar čia migrena, darbe pradėjo mausti akį, susilpnėjo regėjimas, tirpti lūpos, ranka, pylė prakaitas, kaklą vos pasukau, galva tvinkčiojo pakaušio pusėje, bet tik dingtelėjo, jos neskaudėjo, , silpna, rodos kristum, miego norėjosi...po kiek laiko viskas praėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidile: 28 balandžio 2009 - 15:43
QUOTE(vaidile @ 2009 04 28, 16:42)
o man  net nžn ar čia migrena, darbe pradėjo mausti akį, susilpnėjo regėjimas, tirpti lūpos,  ranka,  pylė prakaitas,  kaklą vos  pasukau,  galva tvinkčiojo pakaušio  pusėje, bet tik  dingtelėjo, , bet neskaudėjo,  po kiek laiko viskas praėjo,

turi ištirti visus galimus variantus, ir jei nieko neras, pagal simptomus nustatys migreną, taip kad tirkis 4u.gif
Aš kartais suabejoju ar tikrai man viską ištyrė, kad skauda ir skauda.Atrodo kaip taip gali iš niekur skaudėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 28, 16:44)
turi ištirti visus galimus variantus, ir jei nieko neras, pagal simptomus nustatys migreną, taip kad tirkis 4u.gif
Aš kartais suabejoju ar tikrai man viską ištyrė, kad skauda ir skauda.Atrodo kaip taip gali iš niekur skaudėti unsure.gif

rytoj einu pas gydytoją, prisigalvojau patį blogiausia, duok dieve, kad to nebūtų ir taisyklingai nustatytų diagnozę, laikykitės, mergytės
Atsakyti
[quote=~Jacinta~,2009 04 28, 12:51]
Na ka, po ilgos pertraukos ir as apturejaustipru priepuoli su mirguliavimasi, tirpimais, saltkreciais ir t.t. doh.gif Teko gerti Cinie, nes nebesiorentavau jau, gerai, kad drauge dar buvo atejusi, tai uzrakinom kabineta ir isejom i masina pasedet, sedyne atsilenkus pagulejau kokia 15 minuciu, tai biski praejo, nors jau matau gerai ir rankos normalios, tik ziauriai galva skauda! verysad.gif
[/quote]
Ot tai tau vargšiuke 4u.gif vat balionėlis, tikiuos paskaitas atsėdėsi ir ryt nebeskaudės mirksiukas.gif

[quote=Vamora,2009 04 28, 16:03]
[quote=Lutė,2009 04 27, 21:59]
siūlau sesę 4u.gif , dabar pavasariniai išpardavimai, gal kokį perliuką gausit mirksiukas.gif
Gal jau neberizikuosim blush2.gif ax.gif
[/quote]
ot ir pasiūlyk gerą dalyką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o man alergija pavasarinė - atseit šienligė doh.gif tai nežinau lakstau ir sloga, ir galva ir išberta... ai bet dzin, svarbu labe nuotaika gera, dovanoju pusę jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 04 28, 19:41)
Ot tai tau vargšiuke  4u.gif vat balionėlis, tikiuos paskaitas atsėdėsi ir ryt nebeskaudės  mirksiukas.gif
ot ir pasiūlyk gerą dalyką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man alergija pavasarinė - atseit šienligė  doh.gif tai nežinau lakstau ir sloga, ir galva ir išberta... ai bet dzin, svarbu labe nuotaika gera, dovanoju pusę jums  drinks_cheers.gif

Jau geriau jauciuosi, dekui visoms! 4u.gif O gal is taves Lute gros nuotaikos ziupsneli pasiciupau! biggrin.gif
O alergija ir man prasidejo, tik nzn nuo ko, pirmi metai, akys asaroja ir nosis pastoviai uzgulta... unsure.gif
Atsakyti
Labas, man irgi buvo sunki galva savaitgali, bet kazkaip apsiėjau be vaistų. Pradėjau organizmo valymą, gal ir Jūs sumąstysit pavasarį išbandyt? "Nukopinau" ištrauką iš tokio straipsniuko ir manau, kad tai tiesa. Jeigu man padės organizmo valymas ir sumažins galvos skausmus, tada ir jums galėsiu patarti. Tikiuosi, taip ir bus, nes jaunystėje, kai buvo normalus maistas ir visokių "chemijų" į save nekišau, tai buvau sveika kaip ridikas :-) Taigi, žinoma, tai jokia ne naujiena bet gal kam nors bus naudinga prisiminti:
"Vis daugiau pasaulio mokslininkų teigia, kad dauguma sveikatos problemų atsiranda dėl netinkamos mitybos ir nesaikingo valgymo. Ypač piktnaudžiaujama gyvulinės kilmės baltymais ir saldumynais, maisto produktai užnuodyti koncervantais ir stabilizatoriais. Organizmas nespėja su visu šituo krūviu susidoroti, nesuvirškinti maisto produktai didina žarnyno sienelių pralaidumą, į organizmą patenka ne mikro, o makromolekulės. Imuninės sistemos ląstelės limfocitai jų neatpažįsta kaip savų ir mėgina neutralizuoti kaip virusus ar piktybines ląsteles. Plyštant limfocitams, į kraują išsiskiria stiprūs fermentai, sukeliantys bendrą organizmo uždegimą. Todėl pasireiškia įvairiausios ligos: migrena, artritas, alergijos, onkologiniai susirgimai. Dažniausiai vaistai gali įveikti tik ligos simptomus. Norint palengvinti ligos požymius ligoniams skiriami priešuždegiminiai, hormoniniai ir kiti vaistai. Šitaip imuninė sistema dar labiau silpninama. Susiformuoja užburtas ratas: valgome bet ką, susergame, vartojame vaistus, kurie tik palengvina simptomus, bet, deja, turi neigiamą šalutinį poveikį! Tūkstančiai žmonių serga ir net neįtaria, kad tas ligas sukėlė nepilnavertis maistas ir neteisingas maitinimosi būdas".
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 28, 20:53)
Jau geriau jauciuosi, dekui visoms! 4u.gif O gal is taves Lute gros nuotaikos ziupsneli pasiciupau! biggrin.gif
O alergija ir man prasidejo, tik nzn nuo ko, pirmi metai, akys asaroja ir nosis pastoviai uzgulta... unsure.gif

Na kad tik geriau jaustumeis imk rieškutėmis drinks_cheers.gif o kad alergija nenuostabu, oras sausas, vėjuota žydi visokie, dulkės - aš tai kiekvieną vakarą galvą plaunu (ryte ilgiau miegu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), kad miegočiau be žiedadulkių doh.gif bet ryte plaukuos - kaip sprogimas makaronų ceche!

na sėkmės, lai neskauda galvų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 28 balandžio 2009 - 20:31
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 28, 11:51)
Na ka, po ilgos pertraukos ir as apturejaustipru priepuoli su mirguliavimasi, tirpimais, saltkreciais ir t.t. doh.gif Teko gerti Cinie, nes nebesiorentavau jau, gerai, kad drauge dar buvo atejusi, tai uzrakinom kabineta ir isejom i masina pasedet, sedyne atsilenkus pagulejau kokia 15 minuciu, tai biski praejo, nors jau matau gerai ir rankos normalios, tik ziauriai galva skauda! verysad.gif

oi uzjauciu tave,as bijau net pagalvot apie tai,dabar mmm prasidejo ,tai jau baisu kad nebutu migrenos,tiesa pradejau gert ad gal sumazes priepoliai,sake kitiems is vis praeina,bet as abejoju
Atsakyti
As vel su blogom naujienom... To dar nera buve... doh.gif
Siandien vel didziausia priepuoli turejau, kad ir Cinie nepadejo, tik mirguliavima nueme, reikejo leidziamus leistis... unsure.gif
Nezinau ar sutapimas ar ne... Ar gali taip buti? g.gif
Praeita savaite istrauke protini danti... Pirmadieni buvau pasirodyt, uzdejo vaistu is kazkokiu zoleliu, sekancia diena didziausias priepuolis, vakar vel buvau - tu paciu zoleliu uzdejo, siandien vel priepuolis! blink.gif Kazi, ar galejo jos isprovokuoti? g.gif
Nes jau per didelis sutapimas butu! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 30, 22:41)
As vel su blogom naujienom... To dar nera buve... doh.gif
Siandien vel didziausia priepuoli turejau, kad ir Cinie nepadejo, tik mirguliavima nueme, reikejo leidziamus leistis... unsure.gif
Nezinau ar sutapimas ar ne... Ar gali taip buti? g.gif
Praeita savaite istrauke protini danti... Pirmadieni buvau pasirodyt, uzdejo vaistu is kazkokiu zoleliu, sekancia diena didziausias priepuolis, vakar vel buvau - tu paciu zoleliu uzdejo, siandien vel priepuolis! blink.gif Kazi, ar galejo jos isprovokuoti? g.gif
Nes jau per didelis sutapimas butu! unsure.gif

Matyt, kad jų nelabai toleruoji, kai eisi vėl pranešk, kas ir ką, nors gali ir vien nuo išrauto danties, nuo novokaino g.gif nu laikykis, sveik 4u.gif
Atsakyti