Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 30, 22:41)
As vel su blogom naujienom... To dar nera buve... doh.gif
Siandien vel didziausia priepuoli turejau, kad ir Cinie nepadejo, tik mirguliavima nueme, reikejo leidziamus leistis... unsure.gif
Nezinau ar sutapimas ar ne... Ar gali taip buti? g.gif
Praeita savaite istrauke protini danti... Pirmadieni buvau pasirodyt, uzdejo vaistu is kazkokiu zoleliu, sekancia diena didziausias priepuolis, vakar vel buvau - tu paciu zoleliu uzdejo, siandien vel priepuolis! blink.gif Kazi, ar galejo jos isprovokuoti? g.gif
Nes jau per didelis sutapimas butu! unsure.gif

Man buvo analogiška situacija, kai užėjus skausmams pirmą kartą cinie padėjo, bet ant rytojaus po biškelį pradėjo mausti, o kitą dieną jau cinie nebepadėjo, leido į veną doh.gif tai irgi pasimetusi buvau, kodėl cinie nebepadėjo. bet aš tai neįsivaizdavau nuo ko...
Laikykis...
Atsakyti
Labu, mergikės,
su labai gražia pavasario švente visas mamas ir dar ne (avansu mirksiukas.gif )

tikiuos galvų neskauda, man tai vakar skaudėjo, visą laiką pykino, bet vaistus nuo skausmo gėriau visą dieną, praeina trumpam ir vėl užeina, praeina ir vėl, tai į vakarą taip įsiskaudėjo doh.gif kaliau dvigubą dozę nei visada geriu ir miegot. Tiesa solpadeiną pirkau euro vaistinėj tai jis dabar po 12Lt (jei kam aktualu, nes man tik jis nuima skausmelį)
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 05 03, 18:32)
Labu, mergikės,
su labai gražia pavasario švente visas mamas ir dar ne (avansu mirksiukas.gif )

tikiuos galvų neskauda, man tai vakar skaudėjo, visą laiką pykino, bet vaistus nuo skausmo gėriau visą dieną, praeina trumpam ir vėl užeina, praeina ir vėl, tai į vakarą taip įsiskaudėjo  doh.gif kaliau dvigubą dozę nei visada geriu ir miegot. Tiesa solpadeiną pirkau euro vaistinėj tai jis dabar po 12Lt (jei kam aktualu, nes man tik jis nuima skausmelį)

ot tai šventė *****.. laikykis 4u.gif

papasakosiu savo istorijėję kaip migrena norėjo sugadinti man šventimą. Nuo penktadienio šventėme bei poilsiavome kaimo turizme. Net negalėjau išsėdėti normaliai pirtyje, nes galva pradėjo tvinksėti, svaigti, turėjau eiti lauk. pasėdėjau lyg atslūgo, bet paskui vėl užėjo sunkus skausmas. Nu galvoju kuri kurią įveiksim. Ir ką dariau, bandžiau nekreipti dėmesio (aišku stipriai skaudant tas sunkiai įmanoma bet..) Taigi pradėjau gerti alkoholį (ne kibirais žinoma), ėjau šokti ir žinokit praėjo. pagalvojau gal alkoholis praplėtė kraujagysles ir atslūgo galvoju po kiek laiko vėl skaudės, bet ne..
vakar prasideginau pragulėjau ant saulės visą dieną, ir nieko... tfu tfu tfu net ir db neskauda... Nors kada parazitė nesugadino pabuvimo su draugais. Tik pirtelėje neleido pasikaitinti...
Nors kada įveikiau.

P.S. Visas mamytes su švente 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 03 gegužės 2009 - 20:13
Ziuriu si savaite visoms ne kokia buvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 03, 21:15)
Ziuriu si savaite visoms ne kokia buvo... unsure.gif

gal tos visokios dulkės dabar "padeda" šitaip ilgai nelijo...
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 03, 21:11)
ot tai šventė *****.. laikykis 4u.gif

4u.gif ačiū,
pasakysiu kaip pas mane darbe sako: ale tu ir guuudri... apgavai migreną doh.gif šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif svarbu kad gerai laiką praleidai drinks_cheers.gif
niekis, merginos, atsigausim kaip kvietkeliai lyg tais ryt žada lietutį
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 05 04, 19:43)
niekis, merginos, atsigausim kaip kvietkeliai lyg tais ryt žada lietutį

O kad tavo zodzius Dievas isgirstu! wub.gif
Atsakyti
sveikutes,o man siandien visa diena maudzia galva doh.gif
Atsakyti
Sveikutes visoms mirksiukas.gif Senei nerašiau,visai neturėjau kada,ka tik sesija baigiasi.O po Univero mažiukas ir vyresnelis dėmesio reiklalauja. biggrin.gif Galiu parašyti,kad nieko nepasikeitę. Mano galva pradėjo dar dažniau skaudėti. Viena savaite beveik kiekviena diena su vaistais galėjau gyventi. Labai sunkus man balandis būvo. Vaikai sirgo,man mokslai nelengvi prasidejo.Pastoviai įtapma,nerimas tai galva tiesiog plyšdavo nuo skausmo. Pvz. vakar irgi skaudėjo ir užvakar ir t.t. Man labai skausmus saule išprovokuoja,visai negaliu ilgai ant saulės būti schmoll.gif O dėl alkoholio ir man keliata kartu taip būvo,kad galva skaudėjo išgeriau biškuti ir kita ryta kaip agurkėlis atsikėliau.Bet tai buna labai labai retai. Žinote mergaites ką pastebėjau,kad man nuo alaus labai galva pradeda skaudėti. Nelabai aš alu mėgstu,bet kada karšta vyras perka tai ir aš už kompanija ,tai tikrai pamačiau kad galva pradeda skaudėti? Tai dabar alaus negeriu schmoll.gif Na va pasiguodžiau blush2.gif
Laikykites mergaites, neduok dieve kada galva skauda ir dar taip stipriai kaip mums. Ikiukas 4u.gif
Ačiū Liute kad pasakei dėl Solpadeino,reikės nusipirkti.Man jis vienintelis nors kiek sumažina skausma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 05 04, 21:32)
sveikutes,o man siandien visa diena maudzia galva doh.gif

ujujui laikykis 4u.gif kaip šiandien?
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif O as vaikstau tokia "parmakus" doh.gif . jau kelios deienos galva sunki, paskauda, isgeriu solpadeino,praeina. Bet dar iki dideliu migreniniu skausmu nepriejau. Galvoju gal cia nuo itampos, labai daug rupesciu, darbu, dar sesija prasidejo. Stengiuos neprisileist migrenos arciau smile.gif .
Visoms jums geros dienos ir kad galveles neskaudetu jums mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 05, 07:11)
ujujui laikykis 4u.gif  kaip šiandien?

siandien jau geriau.aciu
Atsakyti