Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(starsterne @ 2010 02 11, 09:59)
na ir as pasireiksiu.... mano nuomone atstumas tik atsaldo jausmus...  verysad.gif  kaip gali prikelti kazkokius jausmus, kai jo nera salia, isvykes kazkur, grizta retai ir pan.... schmoll.gif  suprantu savaite nesimatyt, o poto vel ilga laika matytis.... nu bet Jusu situacijose.... Realiai pagalvokit kokie jausmai per atstuma?? Jie blesta juk smile.gif  4u.gif  blush2.gif

o jausmai be atstumo - tikresni? biggrin.gif T.y. fizinis kontaktas šimtu procentu įtakoja jausmus? Nekalbu apie jausmų prikėlimą.. nes jei reikia kažką prikelti, tas kažkas turi būti jau išblėsęs..

QUOTE(starsterne @ 2010 02 11, 10:30)
visteik kai vaikino nera salia-ziurit i kitus....  biggrin.gif

Tamstos subjektyvi asmeninė nuomonė.. Nors MB toli, man jis - 'the one and only" rolleyes.gif ...kiti žiūri į mane, o ne aš į juos - na bet čia juk neišvengiama bendraujant su žmonėmis wink.gif

QUOTE(undi @ 2010 02 11, 10:37)
tai turbut normalu,kai vis galvoji apie tai ir vis pradeda kilti daugiau visokiu klausimu ir abejoniu..as ir jauciuosi pasimetus..ir va ryt pas ji skrendu,nors siandien nezinau ar labai noriu ji pamatyti..nes po keliu dienu vel reikes issikirti.. unsure.gif

Nekenčiu ir aš tų išsiskyrimų.. unsure.gif Nors... niekada neabejoju, ar noriu jį pamatyti - NOOOOORIU, net labai..
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 11, 08:59)
na ir as pasireiksiu.... mano nuomone atstumas tik atsaldo jausmus...  verysad.gif  kaip gali prikelti kazkokius jausmus, kai jo nera salia, isvykes kazkur, grizta retai ir pan.... schmoll.gif  suprantu savaite nesimatyt, o poto vel ilga laika matytis.... nu bet Jusu situacijose.... Realiai pagalvokit kokie jausmai per atstuma?? Jie blesta juk smile.gif  4u.gif  blush2.gif

Man labai patinka vienas posakis: "Išsiskyrimas meilei tas pats, kas vėjas laužui: mažą meilę jis gesina, o didelę įpučia dar labiau." (A. Kuprinas)
manau, tai viską ir pasako smile.gif
QUOTE(starsterne @ 2010 02 11, 09:30)
visteik kai vaikino nera salia-ziurit i kitus....  biggrin.gif

kitų net nematau biggrin.gif na, matau žmones, bet ne vaikinus ax.gif yra mano vienintelis, tegu jis ir ne šalia, bet jis yra... ir kiekvieną akimirką jis su manim mintyse ir širdyje blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 02 11, 13:45)
Man labai patinka vienas posakis: "Išsiskyrimas meilei tas pats, kas vėjas laužui: mažą meilę jis gesina, o didelę įpučia dar labiau." (A. Kuprinas)
manau, tai viską ir pasako smile.gif

kitų net nematau biggrin.gif na, matau žmones, bet ne vaikinus ax.gif yra mano vienintelis, tegu jis ir ne šalia, bet jis yra... ir kiekvieną akimirką jis su manim mintyse ir širdyje blush2.gif  wub.gif

Visiškai pritariu Tavo pasisakymams rolleyes.gif ....
Atsakyti
[quote=myth,2010 02 11, 10:26]
o jausmai be atstumo - tikresni? biggrin.gif T.y. fizinis kontaktas šimtu procentu įtakoja jausmus? Nekalbu apie jausmų prikėlimą.. nes jei reikia kažką prikelti, tas kažkas turi būti jau išblėsęs..
Tamstos subjektyvi asmeninė nuomonė.. Nors MB toli, man jis - 'the one and only" rolleyes.gif ...kiti žiūri į mane, o ne aš į juos - na bet čia juk neišvengiama bendraujant su žmonėmis wink.gif

mano nuomone yra tokia, kad per atstuma jausmai tikrai blesta... jei savaite jo nera, tai dar dar, bet kai jo apie puse metu plius minus kaskart nebuna, tai kokia cia draugyste??
Tebunie viena karta isvaziavo i uzsieni pusei metu, dar palaukciau, bet jau kai kas kart vaziuoja po tiek laiko grista savaitei, tai ne dekui- nenoreciau tokios draugystes... ir ne del fizinio kontakto, o del buvimo salia!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 11, 15:54)
mano nuomone yra tokia, kad per atstuma jausmai tikrai blesta... jei savaite jo nera, tai dar dar, bet kai jo apie puse metu plius  minus kaskart nebuna, tai kokia cia draugyste??
Tebunie viena karta isvaziavo i uzsieni pusei metu, dar palaukciau, bet jau kai kas kart vaziuoja po tiek laiko grista savaitei, tai ne dekui- nenoreciau tokios draugystes... ir ne del fizinio kontakto, o del buvimo salia!!! doh.gif

niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif
mano atveju, bent jau kol kas, jausmai ne tik kad neblėsta, bet dar ir stiprėja blush2.gif wub.gif
o ir tas buvimas šalia toks įdomus dalykas... būna, kad esi su žmogum, jis sėdi greta, bet nejauti jo, jis sėdi greta, bet jo tarsi nėra... mano atveju, nors žmogaus fiziškai šalia nėra, aš jį jaučiu nuolat šalia, jaučiu jo palaikymą, meilę ir tai daug daugiau, nei nuolatinis buvimas kartu su kai kuriais kitais žmonėmis 4u.gif

kai draugai manęs klausia, kaip aš ištveriu tokią draugystę, juk kiek mažai dėmesio ir meilės gausiu per atstumą, atsakau, jog gaunu daug daugiau ir dėmesio, ir meilės, nei iš ankstesnių vaikinų kartu sudėjus, nors su jais matydavomės kasdien... tiesiog, kai myli, atstumas ne kliūtis 4u.gif žinoma, stiprybės reikia ax.gif
Atsakyti
Na manau kiekvienos poros santykiai skirtingi, dėl to kiekvienas jaučia ar tas laukimas yra ko vertas, ar beprasmis smile.gif kartais iš šalies pažiūrėjus atrodo, kad va, laukia kaip naivuolė, bet jei pats žmogus jaučia, kad yra ko laukt, tai ir sulaukia... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 11, 16:54)
mano nuomone yra tokia, kad per atstuma jausmai tikrai blesta... jei savaite jo nera, tai dar dar, bet kai jo apie puse metu plius  minus kaskart nebuna, tai kokia cia draugyste??

Na.. žinoma, ne visos draugystės 'pasiseka', bet negalima remiantis nevykusiais atvejais apibendrinti visų draugysčių per atstumą..
Tiesą sakant, nesiimu vertinti nei vienų santykių, galiu tik apie savo situaciją kalbėti. Abu žinojom, kad vienus metus turim ištverti gyvendami atskirai, bet darom viską, verčiamės per galvą ir tuštinam kišenes, kad galėtumėm susitikti kiekvieną mėnesį.. taip ir gyvenam Malta-Lietuva ir Lietuva-Malta, o laikotarpiu, kai būnam atskirai, 'atsiimam' darbuose ir studijose už kartu praleistą laiką rolleyes.gif O naktį po sportų ir kai aš baigiu ruoštis studijoms, kalbame per skype.. iki paryčių.. tuomet vėl keliamės ir lekiam į paskaitas/darbą ir t.t. Pavargstam abu.. Bet abu norim būti kartu - jau tuoj tuoj.. vasaros pradžioj.. Laukiu.. wub.gif Va ir dabar grįžau iš Maltos praėjusį pirmadienį (susitvarkiau sesiją ir sugebėjau ištrūksti daugiau nei dviems savaitėms), laukiu jo atskrendant už dviejų savaičių, devynioms dienoms..ir jau suplanavom mano kelionę į Maltą kovo pabaigoj dešimčiai dienų rolleyes.gif Tuomet bus pora mėnesių belikę...

QUOTE(solitude @ 2010 02 11, 19:04)
niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif
mano atveju, bent jau kol kas, jausmai ne tik kad neblėsta, bet dar ir stiprėja blush2.gif  wub.gif
o ir tas buvimas šalia toks įdomus dalykas... būna, kad esi su žmogum, jis sėdi greta, bet nejauti jo, jis sėdi greta, bet jo tarsi nėra... mano atveju, nors žmogaus fiziškai šalia nėra, aš jį jaučiu nuolat šalia, jaučiu jo palaikymą, meilę ir tai daug daugiau, nei nuolatinis buvimas kartu su kai kuriais kitais žmonėmis 4u.gif

kai draugai manęs klausia, kaip aš ištveriu tokią draugystę, juk kiek mažai dėmesio ir meilės gausiu per atstumą, atsakau, jog gaunu daug daugiau ir dėmesio, ir meilės, nei iš ankstesnių vaikinų kartu sudėjus, nors su jais matydavomės kasdien... tiesiog, kai myli, atstumas ne kliūtis 4u.gif žinoma, stiprybės reikia ax.gif

Nepasakyčiau, kad per atstumą gaunu mažiau dėmesio ir meilės, toli gražu.. gaunu viso to labai daug, o jau kai susitinkam - vienas kito nepaleidžiam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 11 vasario 2010 - 19:22
QUOTE(myth @ 2010 02 11, 19:21)
Na.. žinoma, ne visos draugystės 'pasiseka', bet negalima remiantis nevykusiais atvejais apibendrinti visų draugysčių per atstumą..
Tiesą sakant, nesiimu vertinti nei vienų santykių, galiu tik apie savo situaciją kalbėti. Abu žinojom, kad vienus metus turim ištverti gyvendami atskirai, bet darom viską, verčiamės per galvą ir tuštinam kišenes, kad galėtumėm susitikti kiekvieną mėnesį.. taip ir gyvenam Malta-Lietuva ir Lietuva-Malta, o laikotarpiu, kai būnam atskirai, 'atsiimam' darbuose ir studijose už kartu praleistą laiką  rolleyes.gif O naktį po sportų ir kai aš baigiu ruoštis studijoms, kalbame per skype.. iki paryčių.. tuomet vėl keliamės ir lekiam į paskaitas/darbą ir t.t. Pavargstam abu.. Bet abu norim būti kartu - jau tuoj tuoj.. vasaros pradžioj.. Laukiu..  wub.gif  Va ir dabar grįžau iš Maltos praėjusį pirmadienį (susitvarkiau sesiją ir sugebėjau ištrūksti daugiau nei dviems savaitėms), laukiu jo atskrendant už dviejų savaičių, devynioms dienoms..ir jau suplanavom mano kelionę į Maltą kovo pabaigoj dešimčiai dienų  rolleyes.gif Tuomet bus pora mėnesių belikę...

Kiekvienas turi savo nuomone.... 4u.gif Jei tave tenkina tokia draugyste- tai nuostabu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 12, 10:07)
Kiekvienas turi savo nuomone.... 4u.gif  Jei tave tenkina tokia draugyste- tai nuostabu... doh.gif

Žinoma, kiekvienas turi savo nuomonę ir kiekvienas gyvena taip, kaip jam priimtiniausia wink.gif Myliu, gerbiu ir branginu savo žmogų.. ir dėl jo stengiuos, kad atstumas mūsų neišskirtų. Abu stengiamės.
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 02 12, 10:56)
Žinoma, kiekvienas turi savo nuomonę ir kiekvienas gyvena taip, kaip jam priimtiniausia wink.gif Myliu, gerbiu ir branginu savo žmogų.. ir dėl jo stengiuos, kad atstumas mūsų neišskirtų. Abu stengiamės.

nuostabu tada, telieka vertinti Jusu tokia draugyste... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starsterne @ 2010 02 12, 09:07)
Kiekvienas turi savo nuomone.... 4u.gif  Jei tave tenkina tokia draugyste- tai nuostabu... doh.gif

jums netinka tokia draugyste, tai ir nedraugaujat... kam tas neisvengiama - kitaip masto. kiekvienam savo ir nereik pykt kad yra mastanciu ir besielgianciu kitaip nei jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 02 12, 22:47)
jums netinka tokia draugyste, tai ir nedraugaujat... kam tas neisvengiama - kitaip masto. kiekvienam savo ir nereik pykt kad yra mastanciu ir besielgianciu kitaip nei jus smile.gif

Tai niekas ir nepyksta, 4u.gif parasiau juk, kad nuostabu tada... Jei tavo mastymas toks, kad iziuri dazniausiai bloga i tai ka zmogus tiesiai ka mano rase, tai cia jau ne kieno kito, o tavo bedos doh.gif
Atsakyti