QUOTE(starsterne @ 2010 02 11, 16:54)
mano nuomone yra tokia, kad per atstuma jausmai tikrai blesta... jei savaite jo nera, tai dar dar, bet kai jo apie puse metu plius minus kaskart nebuna, tai kokia cia draugyste??
Tebunie viena karta isvaziavo i uzsieni pusei metu, dar palaukciau, bet jau kai kas kart vaziuoja po tiek laiko grista savaitei, tai ne dekui- nenoreciau tokios draugystes... ir ne del fizinio kontakto, o del buvimo salia!!!
Na.. žinoma, ne visos draugystės 'pasiseka', bet negalima remiantis nevykusiais atvejais apibendrinti visų draugysčių per atstumą..
Tiesą sakant, nesiimu vertinti nei vienų santykių, galiu tik apie savo situaciją kalbėti. Abu žinojom, kad vienus metus turim ištverti gyvendami atskirai, bet darom viską,
verčiamės per galvą ir
tuštinam kišenes, kad galėtumėm susitikti kiekvieną mėnesį.. taip ir gyvenam Malta-Lietuva ir Lietuva-Malta, o laikotarpiu, kai būnam atskirai, 'atsiimam' darbuose ir studijose už kartu praleistą laiką

O naktį po sportų ir kai aš baigiu ruoštis studijoms, kalbame per skype.. iki paryčių.. tuomet vėl keliamės ir lekiam į paskaitas/darbą ir t.t. Pavargstam abu.. Bet abu norim būti kartu - jau tuoj tuoj.. vasaros pradžioj.. Laukiu..

Va ir dabar grįžau iš Maltos praėjusį pirmadienį (susitvarkiau sesiją ir sugebėjau ištrūksti daugiau nei dviems savaitėms), laukiu jo atskrendant už dviejų savaičių, devynioms dienoms..ir jau suplanavom mano kelionę į Maltą kovo pabaigoj dešimčiai dienų

Tuomet bus pora mėnesių belikę...
QUOTE(solitude @ 2010 02 11, 19:04)
niekada nesakyk niekada
mano atveju, bent jau kol kas, jausmai ne tik kad neblėsta, bet dar ir stiprėja
o ir tas buvimas šalia toks įdomus dalykas... būna, kad esi su žmogum, jis sėdi greta, bet nejauti jo, jis sėdi greta, bet jo tarsi nėra... mano atveju, nors žmogaus fiziškai šalia nėra, aš jį jaučiu nuolat šalia, jaučiu jo palaikymą, meilę ir tai daug daugiau, nei nuolatinis buvimas kartu su kai kuriais kitais žmonėmis
kai draugai manęs klausia, kaip aš ištveriu tokią draugystę, juk kiek mažai dėmesio ir meilės gausiu per atstumą, atsakau, jog gaunu daug daugiau ir dėmesio, ir meilės, nei iš ankstesnių vaikinų kartu sudėjus, nors su jais matydavomės kasdien... tiesiog, kai myli, atstumas ne kliūtis

žinoma, stiprybės reikia
Nepasakyčiau, kad per atstumą gaunu mažiau dėmesio ir meilės, toli gražu.. gaunu viso to labai daug, o jau kai susitinkam - vienas kito nepaleidžiam
We can be better, LOVE is the ANSWER!