QUOTE(seamouse @ 2009 02 25, 14:53)
Plepyte, jus tikrai ilgai isdraugavot. Bet kodel neplanavot kartu vienam mieste atsidurt? t.y. kad vienas ar kitas atsikraustytu

nes as sutinku, kad draugystes per atstuma (kad ir koks jis bebutu) negali testis amzinai, po kazkiek metu visvien kazkuris turi pakeist gyvenamaja vieta, jei galvojama apie bendra ateiti, seima
jau buvom apsiprendę gyventi vilniuje, tiksliau aš norėjau taip, bet negalvojau apie jo norus ir apie tai, kad kitame mieste jis turi verslą, labai gerai finansiškai įsitvirtinęs, todėl jis nusileido ir ieškojom buto, nes jau buvo pasipiršęs, bet nenorėjau pripažinti to, kad jis tai daro prieš savo valią ir dėl manęs. ir tada viskas ir griuvo, kai jis suprato, kad kelio atgal nebus, kad nenusileisiu jis išėjo (kaip tik vakar man pagaliau ir pasakė, kodėl išsiskyrėm). tiesiog negirdėjau ką jis sako, buvau savanaudė, dar dėl vestuvių buvau kategoriška, vėl gi neklausiau ko jis nori ir viskas susidėjo, bet dabar supratau, kad dėl jo galiu atsisakyti gyvenimo vilniuje, gero darbo, man svarbiausia būti su mylimu žmogumi, deja, jau per vėlu, jis nelabai tiki tuo, kad tiek metų kovojau, kad gyventume sostinėje dabar nusileisiu, be to, jis nenori, kad dėl jo aukočiausi, todėl viskas taip ir išėjo. buvau labai kategoriška, galvojau tik apie save, o ne kur mums abiems būtų geriau, dabar turiu ką turiu. aš užsispyrusi ir viskas turi būti pagal mane, jei galėčiau grįžti atgal tokių klaidų nedaryčiau, bet pakeisti nieko jau nebegaliu. kai įvertinau kad nenoriu būti be jo, kad jis man svarbiausias, supratau kad jau esu viena.