Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(solitude @ 2010 04 09, 13:17)
taip gera skaityti  tokius žodžius wub.gif sveikinu 4u.gif

o kodel jum taip nepadarius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2010 04 15, 19:22)
o kodel jum taip nepadarius?  unsure.gif

kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 04 15, 19:51)

pasipirsk jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2010 04 15, 21:35)
pasipirsk jam biggrin.gif

gal geriau palauksiu, kol jis nuspręs pats man pasipiršti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 15 balandžio 2010 - 20:39
QUOTE(Karolyteee @ 2010 04 15, 08:48)
Na ka ryt ryte pamatysiu jau savo mylimaji ir daugiau niekada niekada(pfu pfu pfu)nesiskirsim.Mylintys zmones turi but kartu,ne atskirai.

http://www.delfi.lt/.../...p;s=2&no=80

va kuo musu susitikimas baigesi:"((( doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2010 04 16, 11:59)
http://www.delfi.lt/.../...p;s=2&no=80

va kuo musu susitikimas baigesi:"((( doh.gif  verysad.gif

console.gif
Atsakyti
Šiais laikais atstumas nebeturi jokios reikšmės. Gali bet kada susiskambinti, yra daugybe transportavimosi būdų biggrin.gif Gali susiskypint su kamerom ir mikrafonais. Manyčiau tia labai romantiška. Be to, gyvenime keičiasi įvairios situacijos gali bendraut ir susituokt iš to apties miesto, bet dėl darbo reikalų gali atsidurt skirtinguose pasaulio kraštuose. Ateities nenumatysi smile.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif Na, as esu tikra 'eksperte' kas liecia draugystes per atstuma. Atstuminiu turejau tiek rimtu draugysciu, tiek simpatiju. Kartais atrodo, kad man taip lemta, nes vis ispuola atstumas. Galiu pasakyti kad per atstuma draugauti tikrai nelengva..Netgi jei tai tera 200-300km. Ir labai daznai, draugyste per atstuma tesiasi tol, kol neatsiranda kas nors arciau. Draugystei per atstuma visada yra butinas planas, kaip jus pagaliau atsidursite vienoje vietoje, nes jei jo nera, viskas galu gale pradeda dvelkti beprasmiskumu.. Taigi vieno atsakymo ar tai gerai ar blogai-nera, kiekvienas atvejis yra labai individualus. Jau buvau nusivylusi draugyste per atstuma, nes kiekvienakarta santykiai suzlugdavo. Bet siuo metu jau puse metu draugauju su lietuviu, gyvenanciu Vokietijoje, sekasi puikiai, labai mylime vienas kita, jisai emesi tokio verslo kad kuo dazniau galetu buti Lietuvoje. Taigi jei zmogus labai krenta i sirdi, zmones gali pakeisti savo gyvenimas 180 laipsniu kampu.. O as siais metais baigsiu universiteta ir kraustysiuos pas ji i Vokietija. Taigi isvada-jei yra meile, noras buti kartu, niekas jums nesutrukdys. O jei atstuma sisskyre jus-na ka gi, dar geriau, panasu kad NE TAIP JAU JAM IR PATIKAI...linkiu sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2010 04 18, 13:17)
Sveika smile.gif Na, as esu tikra 'eksperte' kas liecia draugystes per atstuma. Atstuminiu turejau tiek rimtu draugysciu, tiek simpatiju. Kartais atrodo, kad man taip lemta, nes vis ispuola atstumas. Galiu pasakyti kad per atstuma draugauti tikrai nelengva..Netgi jei tai tera 200-300km. Ir labai daznai, draugyste per atstuma tesiasi tol, kol neatsiranda kas nors arciau. Draugystei per atstuma visada yra butinas planas, kaip jus pagaliau atsidursite vienoje vietoje, nes jei jo nera, viskas galu gale pradeda dvelkti beprasmiskumu.. Taigi vieno atsakymo ar tai gerai ar blogai-nera, kiekvienas atvejis yra labai individualus. Jau buvau nusivylusi draugyste per atstuma, nes kiekvienakarta santykiai suzlugdavo. Bet siuo metu jau puse metu draugauju su lietuviu, gyvenanciu Vokietijoje, sekasi puikiai, labai mylime vienas kita, jisai emesi tokio verslo kad kuo dazniau galetu buti Lietuvoje. Taigi jei zmogus labai krenta i sirdi, zmones gali pakeisti savo gyvenimas 180 laipsniu kampu.. O as siais metais baigsiu universiteta ir kraustysiuos pas ji i Vokietija. Taigi isvada-jei yra meile, noras buti kartu, niekas jums nesutrukdys. O jei atstuma sisskyre jus-na ka gi, dar geriau, panasu kad NE TAIP JAU JAM IR PATIKAI...linkiu sekmes smile.gif

ech, daugeliui minčių pritariu ir randu daug panašumų 4u.gif
Metus buvom tik draugai, tad atstumas nebuvo toks baisus dalykas.. Bet per tuos metus abu supratom, kad vienas kitam jaučiam kur kas daugiau.. Tuomet tapom pora.. ir va tada atstumas pradėjo "smaugti" unsure.gif Dėkoju visoms aplinkybėms, kad mums dar vienus metus pavyko kiekvieną mėnesį susitikti vienai ar dviem savaitėm - jis į Lietuvą skrido arba aš pas jį, į Maltą.. Iš ten grįžau prieš pusantros savaitės ir, deja, iki birželio 8d. nesusitiksim. Bus sunku, nes įpratom matytis dažniau.. Štai už pusantro mėnesio baigiu studijas ir kraustausi pas jį wub.gif Nekenčiu skype, nekenčiu mobiliųjų - romantikos tikrai nebelieka, kai norisi savo žmogų apkabinti, o ne matyti per webcam'ą.. bet, deja, reikėjo tuos metus "ištempti". Planą, tikslą turėti yra būtina, svarbu yra žinoti, kiek ilgai tas atstumas jus skirs..

...galiu tik pacituoti kažkur SM rastą mintį: "Išsiskyrimas meilei yra tas pats kas vėjas laužui: mažą meilę jis gesina, o didelę įpučia dar labiau..." ... LAIKYKITĖS rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 18 balandžio 2010 - 13:34
Et... Kaip aš suprantu merginas, kurios draugauja per atstumą. smile.gif Bet aš labai norėčiau jus palaikyt. Tikiu,kad daugumai iš jūsų pasiseks. smile.gif Ir pati patyliukais tikiuos pakliūt i pasisekusiųjų draugysčių būrį wink.gif Myliu JĮ. Atstumas mums nėra kliūtis. Tikiu. smile.gif
Atsakyti
Absence diminishes small loves and increases great ones, as the wind blows out the candle and blows up the bonfire.....
~ François de La Rouchefoucauld

smile.gif
Atsakyti
Manau atstumas yra blogai. Nors jeigu mylėsiu - lauksiu visa gyvenimą. 4u.gif
Atsakyti