QUOTE(byebyelondon @ 2010 04 18, 13:17)
Sveika

Na, as esu tikra 'eksperte' kas liecia draugystes per atstuma. Atstuminiu turejau tiek rimtu draugysciu, tiek simpatiju. Kartais atrodo, kad man taip lemta, nes vis ispuola atstumas. Galiu pasakyti kad per atstuma draugauti tikrai nelengva..Netgi jei tai tera 200-300km. Ir labai daznai, draugyste per atstuma tesiasi tol, kol neatsiranda kas nors arciau. Draugystei per atstuma visada yra butinas planas, kaip jus pagaliau atsidursite vienoje vietoje, nes jei jo nera, viskas galu gale pradeda dvelkti beprasmiskumu.. Taigi vieno atsakymo ar tai gerai ar blogai-nera, kiekvienas atvejis yra labai individualus. Jau buvau nusivylusi draugyste per atstuma, nes kiekvienakarta santykiai suzlugdavo. Bet siuo metu jau puse metu draugauju su lietuviu, gyvenanciu Vokietijoje, sekasi puikiai, labai mylime vienas kita, jisai emesi tokio verslo kad kuo dazniau galetu buti Lietuvoje. Taigi jei zmogus labai krenta i sirdi, zmones gali pakeisti savo gyvenimas 180 laipsniu kampu.. O as siais metais baigsiu universiteta ir kraustysiuos pas ji i Vokietija. Taigi isvada-jei yra meile, noras buti kartu, niekas jums nesutrukdys. O jei atstuma sisskyre jus-na ka gi, dar geriau, panasu kad NE TAIP JAU JAM IR PATIKAI...linkiu sekmes
ech, daugeliui minčių pritariu ir randu daug panašumų

Metus buvom tik draugai, tad atstumas nebuvo toks baisus dalykas.. Bet per tuos metus abu supratom, kad vienas kitam jaučiam kur kas daugiau.. Tuomet tapom pora.. ir va tada atstumas pradėjo "smaugti"

Dėkoju visoms aplinkybėms, kad mums dar vienus metus pavyko kiekvieną mėnesį susitikti vienai ar dviem savaitėm - jis į Lietuvą skrido arba aš pas jį, į Maltą.. Iš ten grįžau prieš pusantros savaitės ir, deja, iki birželio 8d. nesusitiksim. Bus sunku, nes įpratom matytis dažniau.. Štai už pusantro mėnesio baigiu studijas ir kraustausi pas jį

Nekenčiu skype, nekenčiu mobiliųjų - romantikos tikrai nebelieka, kai norisi savo žmogų apkabinti, o ne matyti per webcam'ą.. bet, deja, reikėjo tuos metus "ištempti". Planą, tikslą turėti yra būtina, svarbu yra žinoti, kiek ilgai tas atstumas jus skirs..
...galiu tik pacituoti kažkur SM rastą mintį:
"Išsiskyrimas meilei yra tas pats kas vėjas laužui: mažą meilę jis gesina, o didelę įpučia dar labiau..." ... LAIKYKITĖS
We can be better, LOVE is the ANSWER!