Na va o man atstumas vis gi pakišo koją...
nebeesam kartu
Nors buvau iš tų tikinčių, kad atstumas nėra kliūtis... Nors.. kiekvienam savas kelias.
na va grįžau...
ašarų pakalnės...
kažkoks tuštumo jausmas
o dar nežinia kada tiksliai susimatysim...
bais liūdna...
QUOTE(saulyteee @ 2010 04 23, 21:34)
na va grįžau...
ašarų pakalnės...
kažkoks tuštumo jausmas
o dar nežinia kada tiksliai susimatysim...
bais liūdna...
Labiausiai nemėgstų tų vakarų/dienų, kai tik grįžtu.... Bet pamatysi, po kelių ar net vienos dienos jau bus geriau.
QUOTE(*Ingri* @ 2010 04 24, 00:16)
Labiausiai nemėgstų tų vakarų/dienų, kai tik grįžtu.... Bet pamatysi, po kelių ar net vienos dienos jau bus geriau.
Bais neliūdėk. Trupučiuką leidžiu. 
agam...
Na tikuos kiek lengviau bus veliau...
QUOTE(saulyteee @ 2010 04 24, 00:35)
agam...
Na tikuos kiek lengviau bus veliau...
Tikrai, tikrai bus lengviau
QUOTE(*Ingri* @ 2010 04 24, 01:25)
Tikrai, tikrai bus lengviau
na bent jau man tai būna lengviau praėjus kelioms dienoms
O paskui prasideda laukimas... Laukimas kol vėl galėsiu būt su juo....
Man ir taip kaip Tau
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 04 24, 10:05)
Man ir taip kaip Tau
pirmos dienos būna ne tai, kad sunkios, ar skaudžios, bet labiau keistos. Keista, kad va tik buvom kartu, o dabar vėl laukimas. Bet po poros dienų vėl viskas atsistato į savo vėžes, ir vėl laukimas, bendravimas, savi reikalai.
Man ištikro šis laikas bėga nepastebimai. O Jums merginos, noriu pasakyti, kad esate labai stiprios, ir žinokit, kad jei puoselėsite savo draugystę, meilę. Jausit pagarbą savo antrajai puselei, ir pasitikėsit ją, Jūs visą tai ištversit. 
Aš ir laukiu to palengvėjimo..
Stiprybės mums visoms
Heh. Tikrai žinau, ką reiškia nesugebėjimas susikaupti, kai darbų milijonas
Nesėkmingai "kybsau" prie bakalaurinio ir krūvos kitų darbų, bet..
...ryte MB pradžiugino tuo, kad yra tikimybė, kad galbūt susitiksim dviem savaitėm greičiau, nei buvo tikėtasi, t.y. gegužės paskutinę savaitę jis galbūt pas mane atskris, nes darbo reikalais skris į Dubliną, o iš jo iki Lietuvos vos vienas skrydis
Pabūtų nepilną savaitę čia... o po dar vienos savaitės su trupučiu jau keliausiu pas jį..visam laikui...
...ryte MB pradžiugino tuo, kad yra tikimybė, kad galbūt susitiksim dviem savaitėm greičiau, nei buvo tikėtasi, t.y. gegužės paskutinę savaitę jis galbūt pas mane atskris, nes darbo reikalais skris į Dubliną, o iš jo iki Lietuvos vos vienas skrydis
Oj, kiek daug pasirodo yra tokių, kurios meilę radusios svetur. Gera žinoti, kad yra gyvų įrodymų, jog meilėj atstumas - ne kliūtis!
Man visuomet kažkaip "sekdavosi" užmegzti ryšius su nevietiniu bernioku. Taip jau matyt lemta. Įgijau patirties laukime, pasitikėjime ...
Va ir dabar mus skiria 300km, kuriuos nepavadinčiau problema, o kaip tik - privalumu. Tas laukimas nuolat varo iš proto, priverčia galvot apie Jį kelis šimtus kartų per dieną, šypsotis, laabai pasiilgt ir kaskart džiaugtis susitikus. Priverčia paskambint ir tiesiog pasakyt, žinai ką? pasiilgau Tavęs! ar palinkėt geros dienos, saldžių sapnų. Asmeniškai mums, atstumas tik sustiprina jausmus ir pasitikėjimą vienas kitu. Nekyla jokių abejonių nesant šalia. Važinėjam vienas pas kitą ir esam be galo laimingi ir įsimylėję. Minusiukai tik tie, kad kaskart išvažiuojant būna šiek tiek liūdnoka skirtis, o ir nesant šalia pavydžiu draugams, ar net augintiniui, kurie gali tuo metu matyti Jį, o aš - priešingai
Ir dabar jau laukiu nesulaukiu, už mėnesiuko kraustausi pas Jį visam.
pagaliau išlaukėme to momento, kai įmanoma tai padaryti.
Ačiū 300km, kurie sujungė mus ir tik sutvirtino abipusius jausmus!
Man visuomet kažkaip "sekdavosi" užmegzti ryšius su nevietiniu bernioku. Taip jau matyt lemta. Įgijau patirties laukime, pasitikėjime ...
Va ir dabar mus skiria 300km, kuriuos nepavadinčiau problema, o kaip tik - privalumu. Tas laukimas nuolat varo iš proto, priverčia galvot apie Jį kelis šimtus kartų per dieną, šypsotis, laabai pasiilgt ir kaskart džiaugtis susitikus. Priverčia paskambint ir tiesiog pasakyt, žinai ką? pasiilgau Tavęs! ar palinkėt geros dienos, saldžių sapnų. Asmeniškai mums, atstumas tik sustiprina jausmus ir pasitikėjimą vienas kitu. Nekyla jokių abejonių nesant šalia. Važinėjam vienas pas kitą ir esam be galo laimingi ir įsimylėję. Minusiukai tik tie, kad kaskart išvažiuojant būna šiek tiek liūdnoka skirtis, o ir nesant šalia pavydžiu draugams, ar net augintiniui, kurie gali tuo metu matyti Jį, o aš - priešingai
QUOTE(Simučiukas @ 2010 04 24, 19:48)
Oj, kiek daug pasirodo yra tokių, kurios meilę radusios svetur. Gera žinoti, kad yra gyvų įrodymų, jog meilėj atstumas - ne kliūtis!
pagaliau išlaukėme to momento, kai įmanoma tai padaryti.
Kaip smagu
O aš vis nesusikaupiu... ir pykstu ant savęs kad taip.. tik ašarėlės...
QUOTE(saulyteee @ 2010 04 24, 20:13)
Kaip smagu
ir tie 300 atrodo kaip lašelis
Tikrai, kad tik lašelis
O Jūs, kaip suprantu, toli vienas nuo kito ir retai matotės?
Neverk, tik save labiau kankini, pasistenk galvoti į ateitį ir kokia laiminga tada būsi
QUOTE(Simučiukas @ 2010 04 24, 21:38)
Tikrai, kad tik lašelis
Neverk, tik save labiau kankini, pasistenk galvoti į ateitį ir kokia laiminga tada būsi
Taip.. mus skiria daugiau nei 3500km..
Na gal kaip nors susiimsiu
Ačiū mergaitės už palaikymą