Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 14:46)
Mano kriksto dukra. Zinau, zinau as nekrikstyta, kunigui pries kriksta pasakiau, leido krikstinti.
Dar studiju metu isidarbino i advokatu kontora, padejeja. Baigus studija, jau dirbo ten, kaip advokate. Uzdarbiu patenkinta, apkrovimas normalus, speja pagyventi ir sau. Dabar ja vilioja kitur, svarsto.

Negalejo leisti, tai visiskai neteiseta. ir jei tuo metu jau gyvenai su vyru nesusituokusi irgi negalejai buti.
ka reiskia visgi pinigai net kai kuriem kunigam doh.gif Kunigas padare nusizengima siuo atveju neisaiskines jum tinkamai kas yra kriskto tevai ir kokios ju pareigos.

Negalejo is kart baigusi studijas dirbi advokate meluoji lotuliukas.gif taigi tam yra specialus egzaminas, kurio net teisingumo ministre nesugebejo issilaikyto, na ir bent 2 metai patirties kaip advokato padejejas.
na kam tiek meluoti norint kazka irodyti? butu galima kartais kakzuom patiketi , ka rasot, jei ne tiek melu nuolat.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 15:02)
O rimtai, jei neturi patirties, kaip gali tiketis algos, kaip turincio patirti...
Neklausiau. Bet va manes prase, priimti i darba veltui, tik tam kad pasisemtu patirties. Priemiau, mokejau minimuma, dabar yra mano verslo bendrasavininke.

ne visi sau gali leisti dirbti už veltui
kas ją išlaikė tuomet? dėdės geri, su kuriais miegojo? tėvai?
todėl ir sakoma, kad tai yra problema jaunų žmonių
darbdaviai bet ko nenori, o jaunimas irgi nenori už dyką dirbti ar mėšlo kaimuose mėžti su magistru
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 02, 14:46)
Ir kokiu būdu Nato gali atsiriboti nuo šalies narės?

na neklausinek mane siadnien tokiu naiviu klausimu, na paklausyk, ka sneka Johnsonas, jo pasiulyma, gal suprasi. Aisku akivaizdziai niekas nieko nedarys, vaidins rupesti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 14:01)
tai kam tą rašyti kaip pavyzdį? tu suvoki iš viso apie ką mes šnekam?
tu parašyk nuoširdų pavyzdį, kaip itin paprastų, darbininkų dukra ar sūnus iš kokių Širvintų, pabaigę kokią vadybą Vilniuje įsidarbino be jokios patirties ir pažinties kokioje Klaipėdoje, į kurią ką tik atvyko, kur tėvai ar pats neturi jokių draugų, giminių ir pan. Va čia bus pavyzdys. Ir ta prasme ne braškių rinkėju įsidarbino

Jau parasiau. Mergina buvo ne is Sirvintu o is Siaulu, tevai jei neklystu, jos mama dirba SABALIN imoneje, batus siuva, tetis kazkur santechniku.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 02, 15:04)
Negalejo leisti, tai visiskai neteiseta. ir jei tuo metu jau gyvenai su vyru nesusituokusi irgi negalejai buti.
ka reiskia visgi pinigai net kai kuriem kunigam doh.gif Kunigas padare nusizengima siuo atveju neisaiskines jum tinkamai kas yra kriskto tevai ir kokios ju pareigos.

Negalejo is kart baigusi studijas dirbi advokate meluoji lotuliukas.gif taigi tam yra specialus egzaminas, kurio net teisingumo ministre nesugebejo issilaikyto, na ir bent 2 metai patirties kaip advokato padejejas.
na kam tiek meluoti norint kazka irodyti? butu galima kartais kakzuom patiketi , ka rasot, jei ne tiek melu nuolat.

bet tu man pasakyk kokia prasmė krikštyti vaiką, pas kunigą, kuris nesilaiko krikšto principų
idiotizmas visiškas, dėl gražių foto bažnyčioje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 14:47)
tame kaime tada reikia gyventi arba pažinti turėti biggrin.gif
mano draugė be patirties irgi taip gavo kaime, bet su mamos pažintim biggrin.gif
niekas iš kaimiečių neims kokio nežinomo biggrin.gif

kaime sakyciau net sunkiau nei mieste, nes kaime sueina i mokykla visokios ukinku zmonos, nes nu patogu gi darbas nejuodas, atsotogos per vasara kaip tik.
kai as darbinausi, tai is visu kaimu aplink musu miesteli buvo tik 1 darbo veita, kur nuejo mano kursiokas irgi is to pacio musu miesto. O mieste mokyklose beveik keikvienoj kazko truko.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 14:50)
Pradziai ir padejeja, turetu tenkinti. Na tam kad patirti igyti.
Papildyta:
Nu kaip neima. Vyro dukterecia, be protekcijos, vos baigusi mokykla pastininke nuejo dirbti, neakivaizdziai mokosi, is tecio puses dieduka slaugo. Kaime visi pazista vienas kita. Na ne kaimas miestelios statusa turi, na bet dirba. Vadliska masina dave.

tai ne roles pavadinime esme, o atlyginime , zmogus ne tam mokosi 6 m kad isejes minimuma gautu. ar is vis susimoketu uz teise dirbti doh.gif esme mano iznuteje buvo tai, o ne kad neimanom gauti darbo, imanoma tik tai pasityciojimas, o ne darbas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 14:04)
ne visi sau gali leisti dirbti už veltui
kas ją išlaikė tuomet? dėdės geri, su kuriais miegojo? tėvai?
todėl ir sakoma, kad tai yra problema jaunų žmonių
darbdaviai bet ko nenori, o jaunimas irgi nenori už dyką dirbti ar mėšlo kaimuose mėžti su magistru

Va cia klausimas, sedeti metu metus nedirbant ir negauti pinigu, is pasalpos, ar kelis menesius dirbti veltui, parodyti savo sugebeijimus ir gauti darba. MOnteverte, kaip minejau as mokejau minimuma. Bet mane papirko, kad ji sutiko dirbti be algos, vadinasi jai albai to reikejo.

Kas ja islaike, nezinau, apie tai nekalbejome, bent jau tuomet, naturaliai neiskilo si tema. O as nelabai lendu i dusia, jei zmogus nori papasakos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 14:52)
Ka as zinau, gal zmones nori kazko ipatingo... Algos, darbo salygu.

noreti algos yra kazkas ypatinga? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 02, 14:09)

tai ne roles pavadinime esme, o atlyginime , zmogus ne tam mokosi 6 m kad isejes minimuma gautu. ar is vis susimoketu uz teise dirbti doh.gif esme mano iznuteje buvo tai, o ne kad neimanom gauti darbo, imanoma tik tai pasityciojimas, o ne darbas.

Kiekvienas turime pasirinkima. Jei geriau sedeti metu metus be darbo, sedek.
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 02, 14:54)
<p>Seimo narių padėjėjais dažnai būna kažkas iš jų partijos, nes taip logiškiau ir paprasčiau. Na, nebus gi kažkas visai ne į temą. Turi pažiūros sutapt +-</p>

visur tas past, kur panasus darbai suristi su valdzia , net musu kaime(lt) bibliotekininke turejo istoti i partija, kad langus pakeistu bibliotekoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 02, 14:11)
noreti algos yra kazkas ypatinga?  blink.gif

O tu zinoma manai, kad alga reikia moketi uz diploma ir grazias akis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 15:02)
O rimtai, jei neturi patirties, kaip gali tiketis algos, kaip turincio patirti...
Neklausiau. Bet va manes prase, priimti i darba veltui, tik tam kad pasisemtu patirties. Priemiau, mokejau minimuma, dabar yra mano verslo bendrasavininke.

na bet manau tikisi zmones daugiau nei minimumo, ka gali gauti ri rinkdamas uogas, be jokio issilavinimo ar ne?
niekas kas moka zmoniska alga neiesko ilgai darbuotoju ati tinka visom sferom ir visom salim biggrin.gif jei zmogus baiges mokslus, na kiek jam trunka ismokti ta darba, menesi, du? tai kodel moketi grasius?

nu jo cia labai lietuviska... unsure.gif
Atsakyti