man tai visai nesunku suprasti, as ta ir sakau, jus neigiat
As ne kaime gyvenau
Kaip man juokas ima kai zmones is Vilniaus visus miestus kaimais vadina
Tuo metu tiek pat buvo "sunku" rasti visuose miestuose, as turejau pasirinkima tarp Klaipedos, Kretingos ir savo miesto, i kuri visgi nusprendem grizti. Cia buvo mano pirma klaida, reikejo likti Klaipedoje.
Padave pareiskima ir kaip nieko ja prieme, is gatves nepazystama? kaime gal?
Vilniuje. Taip. pati. Dabar sau nusėdus valstybės taryboj, teisininkė.
paskaiciau, ir isivaizduoju ateina studente teises ir is kart tampa ta pacia diena advokates padejeja
nustok skeisti
Jo stebuklai toje teletabijoje kriskto mamos nekristytos, studentes tik baigusios tampa advokatem, na saunu.
Drauges vyras baige teises magsitra , dirba policijoj kriminalistu belekiek jau laiko ir sako, kad advokatu tapti nera labai lenga. O va teletabiojoje tai tik kaip nusispjauti
Tai ko tokia nevykusia teisingumo ministre issirinkkot, kuri nesugebejo tapti advokate is kart po studiju?
ci ava kaip buna neteletabijoje. MOOnte oficialiai advokato padejeju galima tapti tik PO STUDIJU. Kai meluoji bent pasitikrink
Pabaigus studijas. Jeigu nori būti advokatu, pradedi dirbti advokatų kontoroje, pirmiausia turi tapti advokato padėjėju. Tokiu atveju visiems padedi, esi tarsi klapčiukas, o pinigų negauni. Juokauju. Iš esmės darai tą darbą, kurį daro advokatas, bet galimybių viską daryti tiesiogiai ir bendrauti su klientu turi mažiau.
Po dvejų metų stoji į eilę, lauki advokatūros egzamino. Sakoma, kad maždaug 20 proc. jį išlaiko. Jeigu pasiseka, kažkur po trejų metų nuo tapimo padėjėju jau gali būti advokatu. Jeigu ne, lauki kito karto, kai vėl galėsi laikyti egzaminą ir t.t. Jei mokaisi penkerius, o trejus metus dirbi padėjėju, tai gaunasi 8 metai.
Nuvaziuok tuomet i Klaipedoje esancia Jono krykstytojo baznycia ir pranesk, apie nusizengimus. Siaip, jau pajudejo ledukai, prisimine apie kriksto teva
Kam ateiti, eiti kazkur darbintis, ji pagalvojo ir patapo... Net ne nuo siandien, o nuo uz uzvakar dienos. SAlyginai normaliems zmonems nereikia po sekunde kramtyti, jie viska supranta. Studjuojantys teise studentai, del karjeros, patirties, jau pradeda dirbti studiju metu.
Ne, cia Ubuntijoje, kai baigi sutdijas, be patirties, iskarto nori algos, kaip teisejo.
na ir kuo tavo iterptas tekstas, priestarauja mano isakytam. Atkreip demesi, dirba beveik veltui, uz patirti, uz pazintis
.
Papildyta:
Kuo yra susijes protekcija ir politinis pasitikejimas?
Ar atkreipei demesi, kad dazniausiai patarejais dirba, neisrinkti, buve seimo nariai, kolegos.
Nejau, kaip galima priimti i patarejais asmenis neturincius darbo patirties? O dabo aptriti seima turi kas?
tas pats ir savivaldybese su pareigom ir dauguma kitu biudzetiniu siltu vieteliu
sakau , kad gera darba gauti reikia priotekciju, o jus aiskinat, kad ne
ir kisi kazkokias mokytoju vietas
Šilta biudžetinė vietelė čia už kiek? Kokia alga ?
ne, bet tai turėtų būti kažkaip geriau sustyguota šalyse, net ir kapitalistinėse
pvz. nemokyti šūdo univeruose, o tik tai, ko reikės darbo rinkai
Kam ateiti, eiti kazkur darbintis, ji pagalvojo ir patapo... Net ne nuo siandien, o nuo uz uzvakar dienos. SAlyginai normaliems zmonems nereikia po sekunde kramtyti, jie viska supranta. Studjuojantys teise studentai, del karjeros, patirties, jau pradeda dirbti studiju metu.
Ne, cia Ubuntijoje, kai baigi sutdijas, be patirties, iskarto nori algos, kaip teisejo.
na ir kuo tavo iterptas tekstas, priestarauja mano isakytam. Atkreip demesi, dirba beveik veltui, uz patirti, uz pazintis
.
Papildyta:
Kuo yra susijes protekcija ir politinis pasitikejimas?
Ar atkreipei demesi, kad dazniausiai patarejais dirba, neisrinkti, buve seimo nariai, kolegos.
Nejau, kaip galima priimti i patarejais asmenis neturincius darbo patirties? O dabo aptriti seima turi kas?
o kam? cia tik jusu sazinei, nesurpantu tik kam eiti i religines apeiga sir is ju tyciotis? toliau nesupratau.
Studiju metu NEGALIMA BUTI ADVOKATO PADEJEJU. Nustok meluoti.
Ne, adekvacios algos pagal specialybe ir zinias, ir ta gaudavau visada gyvenime.
tai, kad advokato padejeja dirbama PO STUDIJU, JAU IGiJUS DIPLOMA ir advoklato egzaminam yra EILE. Taigi anksciausiai tik po 3 metu gabiausiem , PO STUDIJU galima tapti advokate, o ne is kart po studiju, kaip tu teigei.
geri sukčiai ten vadinasi
na savivaldybeje pvz., alga ne taip svarbu, svarbu kiek procentu nubyres nuo ES porjektu
nepasimesk neziniuke
patikimoji tu patikimoji mūsų, visa tokia teisinga
o orgijas ir su seimo nariais teisingai darai ar viena slaptai visų blogajai nuostabai?
na savivaldybeje pvz., alga ne taip svarbu, svarbu kiek procentu nubyres nuo ES porjektu
nepasimesk neziniuke
aa, tokių nesąmonių net nekomentuosiu ![]()
patikimoji tu patikimoji mūsų, visa tokia teisinga
o orgijas ir su seimo nariais teisingai darai ar viena slaptai visų blogajai nuostabai?
na ir kas čia dabar pirma pradėjo apie orgijas? ![]()