Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 02, 14:43)
Tai tame ir yra problema, kad lietuviai darbdaviai daznai isnaudoja labai zmones. O i gerus darbus, valdiskus, neimanoma patekti be protekciju.
Ne du menesius, buna ir ilgiau, ir taip probelma is ko gyventi? As tokiem darbdaviam nedirbciau is pirncipo, nes jie nemalonus zmones, man minimuma mokejo kai buvau darbo praktikoje.
va cia ir didziausia Lt beda, patycios is zmogaus, negerbimas jo darbo, pastangu ir t.t.

Jei tau pofig, tai kam nuolat skiedi, kad as nedirbu?

Taip nes diplomas reiskia zinais sios srities, zmogus, kuris studijuoja 4-6 m jau labai daug ka zino, ir jo ziniso svieziausioso toje srityje, Tai ne tas pats kas po vidurines. Zinoma su patirtim zmogus turi gauti daugiau, bet tai tas be patirties irgi ne minimumo vertas, minimumas mokamas zmonem be specialybes,  be diplomo ir be patirties, pvz ateina po vidurines vaikas va jam sutinku galima moketi minimuma, ypac zinant jo dydi Lt doh.gif visi kiti turi gauti daugiau.

Ar tau tas diplomas taip nesvarbu, nes pati jo neturi?

Kai sukursi nors desimt darbo vietu, tuomet galesi pezeti apie insaudojima.

Neimanoma, apteikti su tokiu poziuriu kaip tavo. Niekas niekam nera skolingas, tavo diplomas nieko nereiskia, jei neturi igudziu pritaikyti savo diplominiu ziniu.

Gyvenk is to, is ko iki tol gyvenai iki to, juk viskas zinom kas daug maz laukia. Ziurek, kaip tu man greitai iteprpei inforamcija paie advo0aku padejeju darba. Pries mokslus juk irgi galima pasidometi. Ar cia tau tik lydekai paliepus, durniui panorejus...

Na ir, nedirbk, tik veliau neverk, kad patirties neimano gauti. Galima, tik tu nenori. Man taip keista, malonus, nemalonus... TAu reikia igudziu ateiciai, o neteketi uz ju.

Lietuovs beda, islaikytiniai, itikeje, kad jiems visi viska privalo, o jie niekam ir nieko.

As, kad tu nedirbi... Niuuuuuuuuuuuuuuuu, jei paciai vadenasi tai vadenasi, niekuo padeti negaliu. Jei ka, as tau rasiau, tu nedirbi, tu imituoji darba, esi vagis, piktnaudziaujantis darbdavio pasitikejimu, tinkamai neatidirbdama savo laiko, darbo metu mirksti SM, imi pinigus uz tai. Va as sita rasiau, tai tikrai.

Visu pirma, vos baigus mokykla, zmogus nepretenduos i specielisto vieta. Jei nori gilintis i profesija darbo metu, jis gaus atlygi, kaip mokinys.
Diplomas tai ne rodiklis, tam ir yra isttymu numatytas bandomasis laikotarpis, kurio abi puses gali paisnaudoti. Diplomo turejimas tie 5-6 metai nieko nereiskia. Reiskia patirtis, gali ateiti du zmones, baige ta pati kursa, turintis diplomus, tik vienas dirbo pagal specialybe, o kitas tik mokesi. Jiems algas moketi vienodas? Kodel?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 15:19)
patikimoji tu patikimoji mūsų, visa tokia teisinga smile.gif
o orgijas ir su seimo nariais teisingai darai ar viena slaptai visų blogajai nuostabai?

Monteverte, kas perzengia ribas? Ko lendi i svetimus triusikus? Kuo tai susije, ar ji tave kuo asmeniskai izeide?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 15:12)
ne, bet tai turėtų būti kažkaip geriau sustyguota šalyse, net ir kapitalistinėse rolleyes.gif
pvz. nemokyti šūdo univeruose, o tik tai, ko reikės darbo rinkai

O ar tau neatrodo, kad studentai neturetu rinktis sudinas programas?
Jei zmones nesiinks sudinu studiju, jas tures perziureti, ar isvis panaikinti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 02, 16:20)
na ir kas čia dabar pirma pradėjo apie orgijas? smile.gif</p><p></p><p></p><p></p>

aš tik tęsiu tavo UMD pradėtas
juk tu taip norėjai čia UMD perkelti ir taip džiūgauji pastoviai dėl temų apie seksą

o šiaip tai mandagu būtų atsakyti į klausimą, patikimoji mirksiukas.gif
Atsakyti

juk tu taip norėjai čia UMD perkelti ir taip džiūgauji pastoviai dėl temų apie seksą

drėksta vien pagalvojus? :0

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 16:26)
ar ji tave kuo asmeniskai izeide?

nnn kartų, nors aš jos pirma nesu puolusi, o jei kažkur nepatiko mano nuomonė - jos problemos, kad tokia nelanksti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 16:26)
O ar tau neatrodo, kad studentai neturetu rinktis sudinas programas?
Jei zmones nesiinks sudinu studiju, jas tures perziureti, ar isvis panaikinti.

neatrodo, nes tai ne jaunų žmonių žinioms
jauną, maksimalistą, bet nepatyrusį bet kas gali užkabinti, bet kokia specialybė ir jis susidomės
tai senių nupirdėlių su patirtimi pareiga likviduoti tokius fakultetus ar katedras, tam jie algas gauna!!!!
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 02, 15:13)
o kam? cia tik jusu sazinei, nesurpantu tik kam eiti i religines apeiga sir is ju tyciotis? toliau nesupratau.

Studiju metu NEGALIMA BUTI ADVOKATO PADEJEJU. Nustok meluoti.

Ne, adekvacios algos pagal specialybe ir zinias, ir ta gaudavau visada gyvenime.

tai, kad advokato padejeja dirbama PO STUDIJU, JAU IGiJUS DIPLOMA ir advoklato egzaminam yra EILE. Taigi anksciausiai tik po 3 metu gabiausiem , PO STUDIJU galima tapti advokate, o ne is kart po studiju, kaip tu teigei.

Tu daug ko nesupranti. As informavau, tai problemu nesukele. Gal tik tau, na isgyvenom ir isgyvensim, kaip nors.

Oi.... Galima, neiskarto, bet galima. Viskas vyskta palaipsniui.

Na jei taip buvo, tai is kur tas negatyvas, ant darbdaviu ir t.t.

Butent yra eile-registras... Ir viskas vyskta palaipsniui. Norintis igudziu, o veliau karjeros teises studentas, pereina per visas stadijas, net darba pusvleciui.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 16:31)
Na jei taip buvo, tai is kur tas negatyvas, ant darbdaviu ir t.t.

pala... o kaip filantropizmas? nebeturi jo? jei nenukentėjai nuo prievartautojų, plėšikų ar pan., tai reikšia, kad gerai juos minėti turėtum?
protingi, intelektualūs žmonės iškelia įvairias problemas, nebūtinai nuo kurių patys nukentėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 15:31)
nnn kartų, nors aš jos pirma nesu puolusi, o jei kažkur nepatiko mano nuomonė - jos problemos, kad tokia nelanksti smile.gif
Papildyta:

neatrodo, nes tai ne jaunų žmonių žinioms
jauną, maksimalistą, bet nepatyrusį bet kas gali užkabinti, bet kokia specialybė ir jis susidomės
tai senių nupirdėlių su patirtimi pareiga likviduoti tokius fakultetus ar katedras, tam jie algas gauna!!!!

Tu ja irgi. Siandiena ji itave izeide, lindo i tavo lova, kalbejo apie... Rodos ne.
As nemanau, kad tai yra nuomone, tai tavo isgalvotos paskalos. Monteverte, kodel tu nebuvai lanksti, kai cambala is taves dergesi, smeize? Cia buvo tavo, ar jos problemos?

Keista, as nuo mazumes zinojau kuo noriu buti. Na jei galima atkalbeti, tai gal lai iskarto nestoja, kol supras ko nori istikro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 birželio 2022 - 15:37

Bet tai koks nevykėlių mentalitetas... Visur vagys, nieko neįmanoma pačiam pasiekti, jėzau jėzau, ir tt :D

Atsakyti

Pasitikėjimas turi būti :)

Logiška

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 15:33)
pala... o kaip filantropizmas? nebeturi jo? jei nenukentėjai nuo prievartautojų, plėšikų ar pan., tai reikšia, kad gerai juos minėti turėtum?
protingi, intelektualūs žmonės iškelia įvairias problemas, nebūtinai nuo kurių patys nukentėjo rolleyes.gif

O kuo tai susije su filantropija?
TAi juk sake, kad nenukentejo. Todel ir keista.

Protingi, intelektualus zmones ne tik viesina negeroves, jie jas ir SPRENDZIA.
Atsakyti

patikimoji tu patikimoji mūsų, visa tokia teisinga smile.gif
o orgijas ir su seimo nariais teisingai darai ar viena slaptai visų blogajai nuostabai?

Nu ir kas vėl pradeda?😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 15:26)

Su manim nenori sia tema pakalbeti. man idomu pasidare, tu vis pastoviai apie tai kalbi, va Montekrista nenori su manimi sia tema kalbeti.
Matau esi labai pasikausciusi, o as glusiu gluse. Butu idomu isgirsti, apie tai.
Papildyta:
Gerai merginos, mano kaimuke issipagadijos, saulute sviesti pradejo. Ainu pakebelineti. Tikiuosi kad ten kur Jus saulute pradejo sviesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 birželio 2022 - 15:44