Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 06 03, 22:29)
Prisijuokiau. Na ir kas tuo abejoja.
Man taip juokinga, Dieve, Dieve, cia toks didis dvasingumas, kad itariu net neperdzia ir nesitustina... Ju tokie negrazus zodziai, o jau veiksmai tau apsaugok Viespatie.

As to ir tikejausi, kad jus pamatytumet is sono, kaip bendraujat. Jusu lygis tiesiog šlykštus. Matot, kaip nemalonu, kai ne jus kitiems, o kiti jums tokiu paciu lygiu atsako?
Atsakyti

Kartoju -
Amadeja, as labai rimtai klausiu - nori, kad socialiniai suzinotu ka cia rasineji apie save? Pries kazka gasdindama, pagalvok ar pati nenudegsi dar labiau. Bet gi tu tuparike, tu negalvoji.

Aš. Negasdinu.

Nieko nusikalstamo aš nerašau. 

Aš samprotauju, gi nepasakoju istorijų apie save. 

Iš bendro išprusimo daug galima žinoti.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 03, 21:19)
Tu tai jau rašai jau 5 kartą. Ne, nenudegs.

Paskaitys ka raso, auksinio lietucio megeja... Manau, Amadejai, dar pagiriamaji rasta duos, kad sugeba adekvaciai i unitzu uzkalbejotjos kliedesius reagauoti.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 03, 22:30)
Ir ką - apskųsi tuščią erdvę, personažą? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  A, FB personažą net, iš kurios ir jos vaikų (dėl aprangos, dėl statuso šeimoj) čia tyčiojaisi? Na, tada tu krūta. Pabandyk, auksinio lietučio ant neįgalių moterų laistytoja (beigi smalsi jų pozų su paralyžuotom kojom fetiše), pabandyk... Mažai nepasirodys.

Skiriu tau daina apie tave 4u.gif

https://youtu.be/NkLgCiMnvMo
Atsakyti

Amadeja, gal tau bus nuajiena, bet visi zmones biseksualus, tik musu auklejimo , kulturos ir t.t. deka, mes susistyguojam i normalias orientacijas, o kunui tai px visiskai is ko ir kaip malonuma jausti.

O zmones slysktisi pagal savo chrakteri santuresni nieko nesako, aktyvesni iskeikia, bet ne pacius gejus , o tik tuos kas i akis lenda su savo gejiskumu, atrodo savo birka kaisiotu ir aiksintu apie savo nuolatini nuskriaudima.

Taip. Tai skalė, bet nesutinku, kad visi vienodai.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 03, 22:08)
Maja Di, gerai, kad pasirodei.

Rekomenduoju: puiki knyga, latviai žengė tiesiog stulbinamai. Kalbu apie Andris Kalnozols  ir jau  į lietuvių kalbą išverstą jo knygą "Mane vadina Kalendorium". Va, čia literatūra, čia tikra.

https://www.knygos.l...na-kalendorium/

Verta perskaityti visiems 4u.gif

Ačiū, įrašau į eilę 4u.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 03, 22:25)
ir cia tuom diziuojiesi? as tai verkciau jei taip jausciausi... unsure.gif

O kas ne taip, pasakytum pamyli jau būtų taip?

QUOTE(Moonte @ 2022 06 03, 22:29)
Prisijuokiau. Na ir kas tuo abejoja.
Man taip juokinga, Dieve, Dieve, cia toks didis dvasingumas, kad itariu net neperdzia ir nesitustina... Ju tokie negrazus zodziai, o jau veiksmai tau apsaugok Viespatie.

Pati tą žodį vis vartoja, tai ką jau čia biggrin.gif . Oi pavydi mums, jos mačo matyt seniai prie jos net neprisiliečia...
Atsakyti

Swingeriavimai prasidejo pries vaikus. Greiciausiai nuo streso jai nebuvo gerai, nes ja pirmas lupo, kaip obuoli.

Aj, dar ir lupo? 😃😃😃

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 03, 22:34)
Skiriu tau daina apie tave  4u.gif

https://youtu.be/NkLgCiMnvMo

O aš tau įstatymus. Pagalvok, kuriuos.

Atšok, nuo Amadėjos ir Montekristos.
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 03, 22:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72968109" data-time="1654283351"><div><p>Kartoju -
Amadeja, as labai rimtai klausiu - nori, kad socialiniai suzinotu ka cia rasineji apie save? Pries kazka gasdindama, pagalvok ar pati nenudegsi dar labiau. Bet gi tu tuparike, tu negalvoji.</p></div></blockquote><p>Aš. Negasdinu.</p><p></p><p>Nieko nusikalstamo aš nerašau. </p><p></p><p>Aš samprotauju, gi nepasakoju istorijų apie save. </p><p></p><p>Iš bendro išprusimo daug galima žinoti.</p><p></p>

Kiek tu cia prirasius - uzteks ir 10 dalies vien tavo pasakojimus apie swingavima

Primink visiems del ko tave moterys ismete is bendraminciu?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 03, 22:35)
O aš tau įstatymus. Pagalvok, kuriuos.

Atšok, nuo Amadėjos ir Montekristos.

Tu esi vienisas jaunas jureivis, ir nieks nemylejo taves.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 birželio 2022 - 21:40

o sis formuas ne viesas? bigsmile.gifsiulyti zudyti rusus, tau visai normalu, o va issakyti nuomone apie kai kuriuos zmones jau nusiklatimas? idomiai visgi...

Na, ką esu pasakiusi, tai buvo karo kontekste. Jokia teisėsauga prie to neprikibs. 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 03, 22:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72968118" data-time="1654284017"><div><p>Swingeriavimai prasidejo pries vaikus. Greiciausiai nuo streso jai nebuvo gerai, nes ja pirmas lupo, kaip obuoli.</p></div></blockquote><p>Aj, dar ir lupo? 😃😃😃</p>

Pastininke suras tavo rastus apie tai. Tuo paciu metu rasei ir apie jo isigyta maza suniuka, kuri imesdavai I kita kambari, kai taviskis paromis negrizdavo, ir klausydavqisi, kai sunrise verkia net negirdytas paromis.

Jus tokios panasios su Montekrista...man šokas.
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 06 03, 22:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72968123" data-time="1654284247"><div><p>o sis formuas ne viesas? vartotojo įkelta nuotraukasiulyti zudyti rusus, tau visai normalu, o va issakyti nuomone apie kai kuriuos zmones jau nusiklatimas? idomiai visgi...</p></div></blockquote><p>Na, ką esu pasakiusi, tai buvo karo kontekste. Jokia teisėsauga prie to neprikibs. </p>

biggrin.gif biggrin.gif tu nepakalt8nama? Turi balta bilietą?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 03, 22:37)
Kiek tu cia prirasius - uzteks ir 10 dalies vien tavo pasakojimus apie swingavima 

Primink visiems del ko tave moterys ismete is bendraminciu?
Papildyta:

Tu esi vienisas jaunas jureivis, ir nies nemylejo taves.... biggrin.gif

Įstatymus bent tris ar jau susiradai?
Atsakyti