Siandien?
Tu visai durna?
Siandien as su jumis jusu lygiu bendrauju
Pastininke suras tavo rastus apie tai. Tuo paciu metu rasei ir apie jo isigyta maza suniuka, kuri imesdavai I kita kambari, kai taviskis paromis negrizdavo, ir klausydavqisi, kai sunrise verkia net negirdytas paromis.
Jus tokios panasios su Montekrista...man šokas.
Papildyta:tu nepakalt8nama? Turi balta bilietą?
Šuniuką? Paromis? 😂
Ačiū, įrašau į eilę
O kas ne taip, pasakytum pamyli jau būtų taip?
Pati tą žodį vis vartoja, tai ką jau čia. Oi pavydi mums, jos mačo matyt seniai prie jos net neprisiliečia...
https://www.knyguklu..._waAlLgEALw_wcB
Dar šią, jei neskaitei, ji ir lengva, ir tuo pačiu labai įdomi istoriniu požiūriu.
na kodel ir perdziu ir siku ir sisiuka darau ir enesines man vyksta , tik va nieka snepisa, mes mylimes su vyru, tai visai kas kita, nei pisimas, O tave pisa? cia ne prie ko dvasingumas, cia santykiai seimoje.
Papildyta:
aha o juokingiausia, kai prisigalvoja nebutu BK straipsniu
Papildyta:
nu va sakiau, jai kas antroje zinuteje matomai megstama veikla ant liezuviu
Papildyta:
skale jau su musu samone, nes kuno noru pasamones mes nezinom atskirai nuo samones, o kunai visu vienodi.
Papildyta:
nesvarbu , kai pasakysi, svarbu, kas realybeje vyksta.
na prisilietimas prisilietimui nelygu viena kai pisa,kita kai mylisi zmones, dar buna ir prievartauja, na irgi gi prisiliecia, jai jum tik bele prisilieciai bele kaip tai ka as galiu padaryti, neikvepsiu jum gi meiles sau...
ziauriai pavIdziu
Papildyta:
as ne apie tai Amadeja, o apie tavo kaip zmogaus poziuri ir elgsena.
Istatymai koreguojami pagal valdanciuju dudele. HItlerio valdymo metu irgi jos istaymas nesaugojo zydu.
as apie tai, kokios pas tave viduje vertybes besikeiciant aplinkai. NUzudyti zmogu del jo tautybes tau nieko tokio, o va pasijukti is zmogaus del jo durno elgesio jau baisulinis nusikaltimas.
Papildyta:
pastininke tu ziauriai nesigraibai teiseje, geriau nevaidink, kad esi teisininke kokia.
laido jus riteres nebejuokinkit zmoniu
Papildyta:
na kodel galima jei tai rusai, kiba ne?
Yra dar geras žodis "dulkintis". To iš p aš nemėgstu, nes man jis vulgarus kažkoks.
Būtų būtų 😏
Kūnui, aišku, nėr svarbu iš kur gauti malonumą, bet instinktuose įrašyta "daugintis", tai kita lytis patrauklesnė. Gi net bučiuotis skiriasi su vyru ar su moterim.
Aš ne tik spie įstatymus, aš pikta labai buvau ant visos rusų tautos. Dabar tai kažkiek išblėso.