QUOTE(uarda @ 2022 06 04, 10:03)
Netiesa. Gėrimas nelygu alkoholiui. Kalba eina apie jūsų vyrą, kuris iki vestuvių, anot jūsų, buvo normalus vyras, kuris išgerdavo tik taurė vyno. O po jų pradėjo gerti kibirais. Tai ir keista kas turėjo atsitikti vyrui, kad degraduoti per gana trumpą laiką. Na kaip iš sėkmingo, gerai uždirbančio vyro jis patapo alkoholikų be cento?
Tiesa. Tu, Uarda apie mano vyra zinai, tiek kiek as apie tavo. Zinoma, jei as buciau hiena, kaip tu, as isgalvociau priezastis, kodel tavo vyras neva "nedirba". Na bet man tai neidomu. O va tau labai idomu, kurti versijas kodel mano vyras alkoholikas. Tuo mes ir skiriames. As itariu, kad pasamoneje tu jauti, kad neva demaskuodama mane, tu rodai daugiau save. O rodai labai, labai negrazia savo puse. Ir kuo ilgiau tu tai darysi, tuo "sventesne" as busiu. Cia panasiai, kaip tu atvilkai mano uosviu komentarus apie mane. Na ir...
QUOTE(uarda @ 2022 06 04, 10:14)
Ale kokia aš teisinga, sąžininga, altruiste, talentinga, darbšti, gabi ir t.ttttttttt
Taip as tokia ir ka...
O jus tusti, sutini kibirai, i kuriuos gali ipilti tik tiek, kiek i juos telpa. Aiskink neaiskines. O dar svarbiau, kad jus kibirai pilni srutu, todel mano pilamas svarus vanduo, juose tampa brudu. Taip jau yra. Neveltui sakoma, kad neverta kiaulem perlus zarsytit.