Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 16:36)
Ir kas?
Vo as ismokau is uardos, as nenoriu atsakyti i klausimus. Kas dar biggrin.gif
Pulsite rekti kad meluoju, bijau ir t.t.

DAr karta, kas jus tokios esate, kad as jums privalau i juos atsakyti?
Jus, asabos, kurios nupirktumet ir dadetumet kad man pasikti. Kodel as jums turiu pasakoti savo gyvenuimo niunasus, daugiau nei buvo parsyta?

P.S. Jei kam, is adekvaciu cia esanciu isties idomu mielai i AZ prasysiu.

Nu nenori tai nenori, tai is kart taip galima buvo ir sakyti, kam cia tiek uodega sukti? ka cia tiek beletrisitkos del to? Nenoras pasakoti irgi daug ka pasako.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 15:26)

Paziurekite, kame psirodo urados adekvatumas. Manau komentaru nereikia. Cia jau diagnoze, kas galejo pagalvoti, kad su motera taip blogai. Nors is esmes, intencija kaip ir aiski buvo, salyginai sveiko proto zmones, veisejams neisiskustu, kad SM forume ji izeide, pas veiseja suni nusipirkes asmuo...

Alio, čia ne jums postas buvo. Jums su galva viskas tvarkoje?
Čia jau tikrai diagnozė. Negalvojau, kad jums taip blogai. Čia amadeja rašo, kad čia kažkas kažką puola. Jūs net nesuprantat ką komentuojat
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 16:40)
Lai buna, ar gaila. Dar tegu pabuna.
O jus tikra, pries terpiant preparuotas citatas, kad kam jos buvo idomios?

Zmones galejo, bet padorus zmones, gave leidima su salyga, salygas vykdo. Gerbti zmones, iteprti nuoroda irgi nera sudetinga. Nores paziures, nenores, neziures.

Kartokit pamelynavusi, tamstai turi pakakti informacijos tiek, kiek jos turite.

Paprastas, bet pati liksite nesuzinojusi.

kazkaip nepamenu, kad tu kazka butum pacitavusi, ka apie mane(ir ne tik mane) teigi biggrin.gif niekaip nei su nuoroda, nei be biggrin.gif
Atsakyti

Uarda, jusu klausimai?
A tokie kaip vakar? Isemus Amadejos citata? Ar tos mano cituojamos uosviu izvalgu istraukos, nenurodant temos (kai as prasiau, duodama leidima cituoti), kad zmone suprastu del ko ir apie ka as rasau?

Kaip as apibudinu savo vyra?s, duoti pajausti savo pacios vaistukus mirksiukas.gif

Kam tu teisinies ? tuliko valytojai? 😁  Jos itakos turi tavo gyvenimui? , ne .

Alhogolizmas gydomas ,bet zmogus turi pats keistis,keist aplinka ,iprocius ...Ir neprisimint ,kad sirgo.

Klausant europieciu ,gali tapt invalidu ir impotentu,ju svaiciojimai lygus su plintusu . 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 04, 15:39)
tai visgi ar ne apie tai snekejo arbuzelis apie tas atgailas nenormalias?tu norejai jam pritarti, kad ju nereikai, o pasirodo jam pirestarauji, sakai, kad reikia  biggrin.gif

As matai uz tai, kad nedaryti blogu darbu, kad nereiktu atgailauti ir galvoti pries darant, o ne po to. Ir as uz tai, kad nejausti pykco, pagiezos, o palikti zmones ju sazinei.  mirksiukas.gif

Tai kaip su amerikieciai niekad jiem nejautei neapykantos?kodel?

kodel vel meluoji?

Kaip supratau, kiekviena musu skaito teksta skirtingai. Mane sokiruoja kai oponentui raso "pisama mesa", paciai norma, bet kliuna, kai kita sokiruota chamisko elgesio oponente ironiskai atsako "kad pisimosi".

Analogiskai ir su Arbuzeliu.

Tai gal, pradeti viska taikyti nuo saves. Kaip pradedi kritiskai vertinti savo elgsena, praeina noras baksnoti pirsteliu i kita. Elementaru.

Nezinau, galimai todel kad ne jie iszude mano giminaicius. Savi marskiniai arciau kuno. Dabar as dar labiau neapkesiu putino rezimo, kad jo siunicami sunys niokojo mano tevo gimta miesta Zytomira, kad zudomi ukrainieciai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 15:40)
Lai buna, ar gaila. Dar tegu pabuna.
O jus tikra, pries terpiant preparuotas citatas, kad kam jos buvo idomios?

Zmones galejo, bet padorus zmones, gave leidima su salyga, salygas vykdo. Gerbti zmones, iteprti nuoroda irgi nera sudetinga. Nores paziures, nenores, neziures.

Kartokit pamelynavusi, tamstai turi pakakti informacijos tiek, kiek jos turite.

Paprastas, bet pati liksite nesuzinojusi.

Citatos buvo jūsų. Visų tos dienos postų čia neikelsiu, lb daug ten rašyta. Nera jau cia tokios kvailos jūsų kamarades. Manau, seniai perskaitė kam reikėjo mirksiukas.gif
Ok. Moonte, man net neįdomu kas ten buvo su jūsų vyrų.
Bet kad jūsų gyvenimas buvo ne toks kokį čia piesiat, tai akivaizdu. Taigi meluojate ir tiek . Rasot pagal situaciją. Pvz
Ale aš turiu pinigų, po kelių min. Neturiu, ale "aš rusė" ir t.t., reikia gyventi taip ir taip , o pasirodo paciai kaip iki Marso iki tobulo gyvenimo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 15:51)

Tai gal, pradeti viska taikyti nuo saves. Kaip pradedi kritiskai vertinti savo elgsena, praeina noras baksnoti pirsteliu i kita. Elementaru.

Va va. Pritaikyti reikėtų, moonte, ir sau.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 04, 15:50)
Kam tu teisinies ? tuliko valytojai? 😁  Jos itakos turi tavo gyvenimui? , ne .
>Alhogolizmas gydomas ,bet zmogus turi pats keistis,keist aplinka ,iprocius ...Ir neprisimint ,kad sirgo.
Klausant europieciu ,gali tapt invalidu ir impotentu,ju svaiciojimai lygus su plintusu .

Oi ne, Arbuzai, cia pas mus vyskta zodines batalijos, del izeistos uardos puikybes mirksiukas.gif
Nors tu esi visiskai teisus, laikas man pailseti nuo to brudo.

Joms alkoholizmo problema visai neidomi, Uardos tiklsas apkaltinti mane, kad as buvau neisranki, nemaciau uz ko teku, veliau kad mano vyras pradejo gerti, kas kertasi su jos pacios issakyta koncepcija, kad "zmogus nera niekeno nuosavybe", logiskai tesiant sia minti, vadinasi, tuomet ir kitas nera atsakingas... Jei neapvyks padaryti tai, apkaltinti mane, kad mano vyras ne alkoholikas. Cia man sunku ismastyti priezasti kodel as turiu meluoti, na bet neabejoju ji sugalvos.

Vnz. elementarios babskos pesiones.
O siaip dekui, reikejo man kirtiniu izvalgu. Einu gyvenimo gyventi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 16:00)

Vnz. elementarios babskos pesiones.

Būtent. 😆
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 06 04, 15:58)
Citatos buvo jūsų. Visų tos dienos postų čia neikelsiu, lb daug ten rašyta. Nera jau cia tokios kvailos jūsų kamarades. Manau, seniai perskaitė kam reikėjo  mirksiukas.gif
Ok. Moonte, man net neįdomu kas ten buvo su jūsų vyrų.
Bet kad jūsų gyvenimas buvo ne toks kokį čia piesiat, tai akivaizdu. Taigi meluojate ir tiek . Rasot pagal situaciją. Pvz
Ale aš turiu pinigų, po kelių min. Neturiu, ale "aš rusė" ir t.t., reikia gyventi taip ir taip , o pasirodo paciai kaip iki Marso iki tobulo gyvenimo smile.gif

Papildyta:

Va va. Pritaikyti reikėtų, moonte, ir sau.

As rasiau ne apie cia esancius dalyvius, ir ju galimybes, o apie pacios elgsena. Manau tai ne tas pats. Jus neivykdete salygu, padorus zmones taip nesilegia.

Labai dziaugiuosi, gal daugiau laiko skirsit savajam.

AS suprantu, kad pciai knieti patikrinti mano kupryne, kai negalite, tai bandote i ja nors ir virtualiai prisikti. Tokia jau ta jusu uardiska natura.

Na ka as padarysiu, kad jus tik tiek gebat perskaityti... Turiu as pinigu pakankamai, ir rusu kraujo turiu, kaip reikia gyventi kitiems zmonems, niekada ir niekur nerasiau, as ne lerva. As uz tai, kad kiekvienas gyventu kaip jam geriausia, su salyga, kad neperzengtu kito asmens ribu. Matyt paciai vitaminuku truksta, vaidenasi biggrin.gif

Tik po tamstos. Kai pasinaudositi pati savo patarimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 birželio 2022 - 16:09
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 16:05)
As rasiau ne apie cia esancius dalyvius, ir ju galimybes, o apie pacios elgsena. Manau tai ne tas pats. Jus neivykdete salygu, padorus zmones taip nesilegia.

Labai dziaugiuosi, gal daugiau laiko skirsit savajam.

AS suprantu, kad pciai knieti patikrinti mano kupryne, kai negalite, tai bandote i ja nors ir virtualiai prisikti. Tokia jau ta jusu uardiska natura.

Na ka as padarysiu, kad jus tik tiek gebat perskaityti... Turiu as pinigu pakankamai, ir rusu kraujo turiu, kaip reikia gyventi kitiems zmonems, niekada ir niekur nerasiau, as ne lerva. As uz tai, kad kiekvienas gyventu kaip jam geriausia, su salyga, kad neperzengtu kito asmens ribu. Matyt paciai vitaminuku truksta, vaidenasi  biggrin.gif

Tik po tamstos. Kai pasinaudositi pati savo patarimu.

Kokių dar sąlygų?
Priminsiu.
Paklausiau ar galiu įdėti jūsų citata, jūsų atsakymas-"dek".
Neįdomu kas jūsų kuprinėje. Įdomiau kaip jūs elgiates smile.gif
Turėjimas rusu kraujo nereiškia, kad jūs rusė. Jūs tiesiai šviesiai paraset. Dėl pinigų raset ne apie dabar, o kad jaunystėje ar turėjote ar neturejot niekas taip ir nesuprato smile.gif
Matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 04 birželio 2022 - 16:17
https://www.supermam...?...3957&st=360
Idedu šitos jūsų citatos nuoroda:
"Protingas mintis apie giminystes rysius ir krauja, galiu jums pacituoti kitos, nemaziau "protingos", mano anytos zodzius.
Man nusispjauti, kokia mergse krusa mano sunus, vis tiek tik jis yra mano kunas ir kraujas ir bus visiem laikam. Is jos gime sunpalaikiai man ne gimine, bo niekas neduos garantiju ir as nezinau, kam ji apart mano sunaus buvo kojas iszergus. Va kai gimdys mano dukra as busiu 100 proc. tikra, kad tai mano anukai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 04 birželio 2022 - 16:45
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 04, 16:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72968276" data-time="1654348945"><div><p>Uarda, jusu klausimai?
A tokie kaip vakar? Isemus Amadejos citata? Ar tos mano cituojamos uosviu izvalgu istraukos, nenurodant temos (kai as prasiau, duodama leidima cituoti), kad zmone suprastu del ko ir apie ka as rasau?

Kaip as apibudinu savo vyra?s, duoti pajausti savo pacios vaistukus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kam tu teisinies ? tuliko valytojai? 😁  Jos itakos turi tavo gyvenimui? , ne .
</p><p>Alhogolizmas gydomas ,bet zmogus turi pats keistis,keist aplinka ,iprocius ...Ir neprisimint ,kad sirgo.
</p><p>Klausant europieciu ,gali tapt invalidu ir impotentu,ju svaiciojimai lygus su plintusu . </p>

Uch, kaip energingsi reaguoji i alkoholizmo temą. Pats esi alkoholikas, taip iseina
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 06 04, 17:45)
https://www.supermam...?...3957&st=360
Idedu  šitos jūsų citatos nuoroda:
"Protingas mintis apie giminystes rysius ir krauja, galiu jums pacituoti kitos, nemaziau "protingos", mano anytos zodzius.
Man nusispjauti, kokia mergse krusa mano sunus, vis tiek tik jis yra mano kunas ir kraujas ir bus visiem laikam. Is jos gime sunpalaikiai man ne gimine, bo niekas neduos garantiju ir as nezinau, kam ji apart mano sunaus buvo kojas iszergus. Va kai gimdys mano dukra as busiu 100 proc. tikra, kad tai mano anukai"

As manau, kad Mmontė pavarė ant amziną atilsi savo anytos..Manau vyro motina daug nukentejus yra nuo Moontės.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 17:00)
Einu gyvenimo gyventi  wub.gif

Kqip tu nori buti manimi. Mano personazas tau aukštumų aukštumos. Kada tu nustosi mane kopijuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 birželio 2022 - 16:51