Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 06 04, 17:33)
Tai jūs tada kvaila esat. Praset nuorodų, idėjau. Gyretes, kad gerai sutardavot su anyta. O pasirodo ne.
Oi negaliuuu. Grizot iš gyvenimo jau? Kokia jūs melage. smile.gif
Kodėl neturiu. Iš kur žinot?

Jus nieksinga bobike, tik tiek. Bet dekui kad iterpet nuoroda i saltini, dar reikia patikrinti ar tikrai. O savo veiksmu tik patvirtinot. As nezinau uarda, gal jus pati esate statiska, kaip medinis stulpas, as niekada nestoviu vietoje, darau klaidas is ju mokausi, tai ka ismokau itakoja mano gyvenima. Lygiai taip pat, ir su santikiais su zmonemis. Pradzioje anyta vertino negatyviai, kai vyras grizo, sutarem puikiai. Ir ja ir mane, manau, sukrete, padariniai...

TAi zinoma, kad grizau, juk cekauna esu. Zinojau, kad meslo papilsit, juk urada be mesliuko, kaip zeme be akmeneliu.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 06 04, 17:29)
Ok. Baigiam.

TAi sakai baigei... Niu, niuuuuuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 birželio 2022 - 17:41
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 04, 18:13)
tai sakau visokiu atveju, viskiu situaciju, visko vienu matu neismatuosi. Tu turejai kazkoki uzsiemima - sporta, kas tau patiko, ko siekei, tai irgi darbas tam tirka prasme, tik neapmokamas  biggrin.gif . O isivaizduok,jei nieko nedarytum, namai, plezas, draugai, ar tikrai sazininga tevu atzvilgiu, jei jie dirba? Na net jei milijonieriai vis tiek manau reikia kokia veikla uzsiimti, kad atsistoti ant savo koju zemeje, kad ir savanoriska veikla, kazkas, ne tik tancy pleski  biggrin.gif

bet žinok aš kai atsiminsiu tuos studijų laikus... tokia nostalgija...
gyvenau nežiūrėdama jokių žinių, ekonominių naujienų ir pan. Nu geras laikas. Ir super viskas buvo. Kaip sakoma prisinervinsi dar ir pridirbsi po studijų smile.gif
O tėvai juk taip ar taip jau dirba.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 18:37)
Jus nieksinga bobike, tik tiek. O savo veiksmu tik patvirtinot. As nezinau uarda, gal jus pati esate statiska, as niekada nestoviu vietoje, darau klaidas is ju mokausi, tai ka ismokau itakoja mano gyvenima. Lygiai taip pat, ir su santikiais su zmonemis. Pradzioje anyta vertino negatyviai, kai vyras grizo, sutarem puikiai. Ir ja ir mane, manau, sukrete, padariniai...

TAi zinoma, kad grizau, juk cekauna esu. Zinojau, kad meslo papilsit, juk urada be mesliuko, kaip  zeme be akmeneliu.

nieksiska, nes atskleidzia tavo melus? tu bent uzsirasyk esminius faktus ka cia meluoji, kad taip priestaringai nesigautu...
tie anie postai rasyti 2008 ir ten nesutariat dar gerai, tai dar vyras nebuvo grizes? tai jus tik neseniai susitaiket? o sunus visa ta laika ir nesuvoke, kad jus issiskyret?

tiesa tau meslas?

zinai moonte daug paprasciau gyvenime pasakyti tiesa, nei viena mela kitu dansgtyti, gaunasi absurdiskai tikrai. Geriau jau nieko apie save nepasakoti, jei nenori, nei nuolatinius melus.
Atsakyti
O as iterpsiu visa sita posta, ne preparuota. Bus aiskiau kodel ir kaip tai buvo parasyta.

Dar karta kartoju, as nekalbu apie jusu seimos modeli, o apie reiskini toki kaip anytos ir marcios.

I protingas mintis apie giminystes rysius ir krauja, galiu jums pacituoti kitos, nemaziau "protingos", mano anytos zodzius.

Man nusispjauti, kokia mergse krusa mano sunus, vis tiek tik jis yra mano kunas ir kraujas ir bus visiem laikam. Is jos gime sunpalaikiai man ne gimine, bo niekas neduos garantiju ir as nezinau, kam ji apart mano sunaus buvo kojas iszergus. Va kai gimdys mano dukra as busiu 100 proc. tikra, kad tai mano anukai.

Mano su anyta santykiai irgi ne rozem kloti, bet as ne veidmainiauju, kaip jus siulote, ar galvojate. Yra normali bendravimo forma kaip pagarba, pagaliau nesusitapatinimas su asmeniu, jo neigiamomis savybemis, kurios man neimponuoja. Esu anytos priesingybe visame kame. O giminystes-kraujo rysia visai neipareigoja myleti asmeni. Nezinau kaip jus, as tikrai nemyliu visu savo giminiu, yra dalis kuriu as net negerbiu, nebendrauju. Bet tai yra zmogiska. Tiesiog kiekvienas blaiviai mastantis zmogus pasirenka "Bloga taika, nei gera kara" ypac, jei del to kencia artimi zmones, kurie yra jusu nemylimos anytos gimine ir kraujas, turiu galvoje vyra ir jusu vaikus, taigi... kaip nesuksi, 2/3-daliai, jei ne daugiau, jusu seimos yra vyro seimai gimine.

Niekada nebandziau itakoti vaiko nuomones, atskirti ji nuo anytos, pati savo veiksmais ji atstume. Mano sazine rami, niekas mane neapkaltins, jog as itakojau-traumavau, atemiau, is savo sunaus mociute.

As irgi esu busima anyta, jei man mieloji martele uzmes kazka panasaus "zinok savo vieta" as ramiai i ja atsistosiu, tiksliai i ta veta kur nurode, bet manau butu nesazininga butu is manes reikalauti daugiau, jei man nieko "neduodi". Davima as suprantu kaip dvasini artuma, isileidima i dusia, nes atumas, draugyste neatsiranda is dangaus tai reikia kurstyti, kaip ir dveiju asmenu seima. Jei as jums nereikalinga dziaugsme, kai viskas gerai, tada nusiteikite, kad ir varguose as busiu tolerantiska, bet svetima, kaip sakoma NIEKAS. Tiesa pasakius, man tokie santykiai seimoje atgrasus, ne is piktumo nedalyvauciau sunaus seimyninese sventese, o del to, kad nenoreciau buti "kviestiniu generoliu", fikcija, kad tokia kazkur esu, kaip vienetas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 birželio 2022 - 17:44
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 17:37)
Jus nieksinga bobike, tik tiek. O savo veiksmu tik patvirtinot. As nezinau uarda, gal jus pati esate statiska, as niekada nestoviu vietoje, darau klaidas is ju mokausi, tai ka ismokau itakoja mano gyvenima. Lygiai taip pat, ir su santikiais su zmonemis. Pradzioje anyta vertino negatyviai, kai vyras grizo, sutarem puikiai. Ir ja ir mane, manau, sukrete, padariniai...

TAi zinoma, kad grizau, juk cekauna esu. Zinojau, kad meslo papilsit, juk urada be mesliuko, kaip  zeme be akmeneliu.

Na supratot, kad pati pastoviai nuorodų praset. Idejau-kas nepatinka?
tada jūs baisus zmogus... sutardama puikiai su savo anyta, čia SM rasot negražiai apie ja. Kaip pvz "galiu jums pacituoti kitos, nemaziau "protingos", mano anytos zodzius"
Jums negeda?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 04, 18:39)
bet žinok aš kai atsiminsiu tuos studijų laikus... tokia nostalgija...
gyvenau nežiūrėdama jokių žinių, ekonominių naujienų ir pan. Nu geras laikas. Ir super viskas buvo. Kaip sakoma prisinervinsi dar ir pridirbsi po studijų smile.gif
O tėvai juk taip ar taip jau dirba.

Jo visai jaunystei nostalgija biggrin.gif smagus buvo laikai is vis manau 1990-2000 manau vieni geriausiu Lietuvai metu buvo, kai buvo dar viltis, kai kazka kurem, dar sazines buvo, nebuvo viskas del ES lesu issisavinimo daroma ir taip ciniskai, arba gal mes jauni buvom ir pasauli matem per rozinius akinius biggrin.gif ...eh kazin ar kada gris kazkas panasaus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 04, 17:42)
nieksiska, nes atskleidzia tavo melus? tu bent uzsirasyk esminius faktus ka cia meluoji, kad taip priestaringai nesigautu...
tie anie postai rasyti 2008 ir ten nesutariat dar gerai, tai dar vyras nebuvo grizes?  tai jus tik neseniai susitaiket? o sunus visa ta laika ir nesuvoke, kad jus issiskyret?

tiesa tau meslas?

zinai moonte daug paprasciau gyvenime pasakyti tiesa, nei viena mela kitu dansgtyti, gaunasi absurdiskai tikrai. Geriau jau nieko apie save nepasakoti, jei nenori, nei nuolatinius melus.

Tai kad neatskleide. Zinau kad stengiasi isijuosusi.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 06 04, 17:45)
Na supratot, kad pati pastoviai nuorodų praset. Idejau-kas nepatinka?
tada jūs baisus zmogus... sutardama puikiai su savo anyta, čia SM rasot negražiai apie ja. Kaip pvz  "galiu jums pacituoti kitos, nemaziau "protingos", mano anytos zodzius"
Jums negeda?

Labai patinka. As iterpiau visa.
As apie ja rasau negraziai? As manau, kad ji teisi, apie krauja, o jus ne? Isties niekas negali buti 100 isitikines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 birželio 2022 - 17:50
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 18:43)
O as iterpsiu visa sita posta, ne preparuota. Bus aiskiau kodel ir kaip tai buvo parasyta.

moonte, kas norejo pasiskaite, ir dar kitus postus, paspasuti nuoroda labai paprasta , aiskiausiai aisku, kad jus nesutaret ir is vis nebendrauvot tada bent, kam dabar meluoji, kad gerai sutarei, ar tada melavai del efekto didesnio?
ai tiek to, kuo daugiau rasai tuo keisciau viskas....
man asmeniskai dzin ir jusu santykiai su uosviene ir visas tavo gyvenimas, tik keista tokei vartymaisi, kam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 birželio 2022 - 17:50
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 17:49)
Papildyta:
As apie ja rasau negraziai? As manau, kad ji teisi, o jus ne?

Aš tikiu, kad jūs net nesuprantat, kad meluojate. patologiniai melagiai nesuvokia, kad meluoja.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 04, 17:49)

ai tiek to, kuo daugiau rasai tuo keisciau viskas....
man asmeniskai dzin ir jusu santykiai su uosviene ir visas tavo gyvenimas, tik keista tokei vartymaisi, kam?

Nu kad "būtų" šauniausia, geriausia, protingiausia... Ir t.t.
Ok. Aš tai viskas. Einu, kaip moonte rašė, gyvenimo gyventi. Realiai
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 18:49)
Papildyta:
As apie ja rasau negraziai? As manau, kad ji teisi, apie krauja, o jus ne? Isties niekas negali buti 100 isitikines.

nagi akivaizdu , rasei, kad sutar su uosvene, o akvizadu kad ne tai arba melavai 2008 arba dabar.

jau dabar teisi net? lotuliukas.gif o vargeli moonte moonte, na kam tas vartymasis? ten rasei su tikslu parasyti, kad uosvienes teisios? Kadangi tiek reikalavai nuorodos, uarda ja idejo, dabar ir paskaitinejau. Ten aiski tavo mintis, kad jei giminaiciai elgesi netinkamai tai tu su jais ir nebendrauji, kad geriau kilpa uzsidetum ant kaklo nei bendrautum su tokiais, cia visa tai buvo del to, kad uosvene teisi buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 04, 17:49)
mooonte, ka snorejo pasisakite,  ir dar kitus postus, paspasuti nuoroda labai paprasta , aiskiausiai aisku, kad jus nesutariat ir is vis nebendraujat, kam dabar meluoji, kad gerai sutarei, ar tada melavai del efekto didesnio?
ai tiek to, kuo duagiau rasai tuo keisciau viskas....

Tau aisku, o as ka noriu ta ir darau, kad dar aiskiau butu.

TAi vadinasi, tu su vyru blogai dabar sutari, visi jusu nesutarimai praeities nesibaige iki siol tesiasi. OK.

Mano aptirtis sako, kad zmones kinta, kinta ir ju santikiai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 04, 18:01)
Mergos, neskaiciau ka prirašėt, bet uzteko zvilgtelti I kelis paskutinius susirasinejimus.

Man rodos reikia baigti diskus8ias su Moonte, nes gali buti tragedija, ji pasidarys sau galą, o paskui mes visos jausimes kaltos, nors kaltes musu tame nebus.

Labai tikiuosi, kad klysti, bet issigandau, kaip ji ten anoje temoje apie kilpa raso...

Klausyk Moonte tu tikrai neprivalai cia su mums diskutuoti, jei tai sunkios, nemalonios temos, jei tau nuo ju liudna ar dar kas darosi, Esi suauges zmogus, tikiuosi, ziurek saves ir kas tau geriau, mums esi tik beveidis anonimas ir tikrai nerupi.
Atsakyti